Akár 15 százalékkal is csökkenhet szeptembertől a gazdasági válság miatt az egyetemisták és főiskolások száma. Elsősorban a költségtérítéses képzésre jelentkezők maradhatnak ki a képzésből - állítja a Budapesti Műszaki Főiskola rektorhelyettese, Gáti József.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
+1 csatlakozom :) lehetne akar 30% is. Nalunk mindenki csak tanulni akar es senki nem dolgozni.... akar magukat az egyetemeket is lehetne kicsit szelektalni, 75 intezmeny van es mas forrasok szrint 25 lenne az idealis.
tsabeeka
@adsl70: akkor sorolnám is a felszámolandókat.. :)
Tcat
Ha lehet ezzel párhuzamosan tornásszák már vissza tisztességes szintre a ponthatárokat is!
Phantom
Nagyon helyes!!! Legalább fel tudok szállni a buszra és még ülőhelyem is lesz...meg lesz valaki, aki esetleg szerel, javít meg ilyesmi.. :)
adsl70
Jah es gondold el a foallasu tanarok akiknek ceguk van es nem mellekfoglakozasu valalkozok lesznek. Szegenyek, de sajnalom oket :) sot rendesen embereket kell majd fizetni a tevezes es a szellemi termelesert es nem lehet majd diakokat rabszolgkent hasznalni.
Baratnom ott tanul es tudom amikor ott egy projet indul akkor a kedves diak vagy elvegzi a dolgot vagy soha nem kap diplomat a kezebe. :))))
antonka
nehogy sajnáli kezdjük az egyetemistákat. annyi a diplomás, hogy 5 országnyi területre is elég lenne. akinek nincs kedve dolgozni, az beiratkozik valamelyik egyetemre vagy főiskolára, és valamilyen oknál fogva mégis kevés az orvos, a mérnök, az épitész, kevés az olyan aki dolgozni akar

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.