Facebook-oldalán büszkélkedett ismét azzal Orbán Viktor, hogy – 4 és fél millió honfitársához hasonlóan – dolgozik, illetve Lázár Jánossal valamit épít. Dacára annak, hogy nyár van.

Beszóltak a fontoskodó Orbánnak – Márki-Zay Péter ezt tenné a helyében, ha miniszterelnök lenne
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Lázárral közös fotója alá Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás 2022-es miniszterelnök-jelöltje szúrt oda egy izmosat:

Építenek??? Mégis mit? Stadionokat, hatvanpusztai ménesbirtokot, akkugyárakat, kínai egyetemet?

- kekeckedett Márki-Zay, aki hozzászólásában azt ígérte, ők (a Mindenki Magyarországa Néppárt) Orbánnal ellentétben óvodákat, iskolákat, kórházakat és idősek otthonát építenek majd.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha állami pénzből építenek a maffiózók, akkor abból csak lopás lesz...!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Ugyanezeket is építenek orbánék,a határokon túlra a románoknak,szerbeknek,mexikóiaknak stb
Béla333
Ha állami pénzből építenek a maffiózók, akkor abból csak lopás lesz...!!!
ágimami
Tökéletesen egyetértek Márky Z.Péterrel!!!
Nem kellene állandóan hülyíteni az embereket, ehhez NAGYON értenek!!!
Dr. Proktor
Valahol ez a különbség a két ember között!
Sajnos ebben az országban a kétharmadra feltuningolt fideszes szavazóknak nem a normális hanem az abnormális jön be...
Azért lelkesednek, hiszen hasonlít rájuk!
NKF
MZP hiába erőlködik a törpepártjával együtt!
Eladott Ország
Pedig jó lenne egy kis szünet, mondjuk úgy 100 év, talán rendbe lehetne hozni amit elkúrtak. Nem tehetnek róla hogy így elinflálódott a forint, mert elmúltnyócév. Szocik söjtöri "ebédje" egy kitelepülésen 1,5 millás számlával kiverte a biztosítékot a fidióta haszonbarmoknál. Most ez a kitelepülés 150 millió alatt meg sem áll. Éljeneznek a fidióta haszonállatok. A csirkefejű rohamkakadu a strómanja jachtján hízik és a fidióták között ez semmit nem vált ki. Kivillan Botka karórája, luxusbaloldalazásba kezdenek. Egyébként, így eső után gyönyörű az idő hülyékföldjén, Orbanisztánban. Nem tehetnek róla hogy így elinflálódott a forint, mert elmúltnyócév. Életedben nem volt civil munkahelyed b@zmeg vagy főnököd, aki legalább egyszer helyretett volna a te ócska kleptokrata román cigány geci, milyen munkáról beszélsz?! Doktorminiszterelnök úr! Azért enyhén barokkos túlzás munkának nevezni a 34. éve tartó lopást és szarkeverést! Jobban járnánk, ha nem "dolgoznátok". "A kreml toronyórája épp elütötte a hajnali két órát. Csak egyetlen ablak világít , Sztálin elvtárs éjszaka is azon munkálkodik, hogyan tudná még boldogabbá tenni a szovjet népet." Orsós Viktor egy pitiáner, bosszúálló, útszéli lókupec! Az a baj, hogy ez a retek román geci cigány még a földben sem bomlana le, még a lárvák is messze elfogják kerülni, marad nekünk mint a Lenin az oroszoknak.
szegfue
Lázár minden beruházást leállitott, akkor most mit épitenek ezek a szerencsétlenek a 4,5 millió "honfitárssal"?!
Eladott Ország
"Nyáron sem áll meg a munka!” – jelentkezett be a Facebookon Orbán Viktor. Pedig de jó volna, ha legalább nyáron nem lopnál röfi, mert a kövér a halálom b@zmeg! A nyugdíjakat nem megvédeni kell, hanem elég pénzt adni a nyugdíjasoknak, hogy tisztességesen élhessenek. Tudom, ez többe kerülne, mint a megvédés. De ráadásul mi ellen kell megvédeni? Rajtatok kívűl nem látok más veszélyt a nyugdíjakra. EU-s szinten nálunk csökkent legnagyobb mértékben (15%) a reál kereset, az átlag 3-4 %. Nem is beszélve a nyugdíjakról. Szóval lenne min dolgozni. 1. Soha nem dolgozott egy napot sem. 2. olyan 4,5 millióan végigdolgozzák a nyarat, nagy részük szabadságra se nagyon jut el. Mégsem dicsekszünk vele, te megye 2-es bukott fodballista! "Dolgozik" tehát lop. Lopok tehát vagyok. Értetek lopok. A fideszes felkel - lopni megy, megszólal - hazudik. Dagadj bele a mentőautóba te zsírdisznó. Csak egy a probléma, hogy a csuti kolostortetű életében még egy percet sem dolgozott, azt sem tudja őelmebetegsége, hogy mi az a munka. Amint elvégezte a jogi egyetemet rögtön parlamenti képviselő lett, tehát az ő részéről munkáról beszélni blaszfémia. Biztos vagyok benne, hogy Sopronbánfalván(pedig már régen Sopronkőhidán lenne a kormány megérdemelt helye) olyan stratégiát próbálnak kidolgozni,hogy hogyan sanyargassák tovább a népet, és hogyan tudjanak még többet lopni a közös kasszából, annak tudatában, hogy nagy eséllyel lőttek a több ezer milliárdos Uniós forrásnak. Mert ennek az ótvar, gané, velejéig romlott, korrupt kormánynak nem Magyarország volt az első, és a családok, melósok, és nyugdíjasok életszínvonalának az emelése, hanem a hatalmuk megtartása(minden áron) és a vagyonuk további gyarapítása. Rohadjon meg az összes kormánytag a Sopronbánfalvai kolostorban a patkányok között, mivel ők is azok.
mzp
"Orbánnal ellentétben óvodákat, iskolákat, kórházakat és idősek otthonát építenek majd."

Magáncélra! Tulajdonosok meg ők lesznek!
vacsi
Ha meg elmenne nyaralni, akkor az lenne a baj!
Sakk Matt
@vacsi: Dehogy! A baj az, hogy visszajön!!!
Eladott Ország
„Nyáron sem áll meg a munka!” – jelentkezett be a Facebookon Orbán Viktor. Magyarul nyáron sem áll meg a lopás, a nép kifosztása! Egyébként csak jelzem, hogy orbánc’ rezsim szerint az emberek csak 7 nap szabadságról dönthetnek, de hát orbán soha nem volt a versenyszférában egy munkavállaló most sem az. A lopás az nem munka, te geci. Nabaszki reméltem, hogy elmegy honvédségi géppel homárt zabálni és talán kevesebbet lop addig, de nem a magyar nemzet maratoni kifosztása nyáron is folytatódik. Hát micsoda öröm! Lehet hogy sokat dolgoztok de, hogy semmi haszna nincsen a nemzet számára az is biztos mert ilyen szar, szakmaiatlan, hazug kormányzás még nem volt a magyar történelemben. Persze tudom a közpénzlopás az megy ezerrel abban nagyon jók vagytok! Bárcsak történne már végre valami ami megvédene tőletek szarháziak mert ti csak ártotok a magyaroknak nem is keveset. Ők csak a javainkat akarják. Ezért mindent megtesznek. Orbán és munka, antagonisztikus ellentét. Remélem nemsokára magatokat kell majd megvédenete. Mennyit nyerne az ország, ha egy percet sem “dolgozna” Orbán! Már ez is nagy meló neki. A képen a hétszeres aranylabdás, világbajnok, és Copa Amerika győztes Lionel Messi látható, aki minden idők legjobb labdarúgója, és labdazsonglőrje. Ja bocsi, elnéztem, most hogy felvettem a szemüvegemet, most már látom hogy ki van valójában a képen: Orbán Viktor, alias felcsúti "Maradona", aki egy tehetségtelen kocafocista volt, akiből mára Magyarország illiberális, populista, szélsőjobboldali, Moszkovita teljhatalmú diktátora lett, és aki tönkretette, és kifosztotta az országot.
uploads.disquscdn.com/images/d45ff27d096c4ccc0ce5475a0cc9fa0d1efa6b53597c9f92ddc5091f315d622d.png?w=800&h=838
ómió
Maki efftárs! Te még mindig nem Ukrajnában harcolsz a ti háborútokban!? "Pocsék ember" vagy!?
rücsü41
Szóval a lapozgatás a fideszes szótár szerint az építkezés.Na hát ezt sem tudtam.Egyébként valójában tudjuk hogy hány ember dolgozik , de tényleg munkát végez nyáron és róluk senki meg nem emlékezik, se kép se szöveg!
Dr. Proktor
@mzp: Nem Orbán hanem Márki Zay...
Kis különbség!
Ezodabasz
Külön-külön nagyon jó az ellenzék! A probléma csak az hogy ez a néhány vélemény/pártvezér sem tud összefogni! Bár ugyanazt akarják mégis egymás ellen is küzdenek.
Mit várhatnak így a szavazóiktól?
vacsi
@ágimami: Én úgy látom, Márki zaj hülyíti az embereket:
"Márki-Zay, aki hozzászólásában azt ígérte, ők (a Mindenki Magyarországa Néppárt) Orbánnal ellentétben óvodákat, iskolákat, kórházakat és idősek otthonát építenek majd."
Mit gondolsz, ha ők kerülnének hatalomra, ebből mi valósulna meg?! Megmondom: semmi - viszont az élet itt ellehetetlenülne.
Ezodabasz
@vacsi: ma, 08:31 Én meg úgy látom, hogy 0rbán hülyíti az embereket!...nincs is túlsok dolga ezzel:))
Ott van az a fránya feltételes mód! Mi lett volna HA? Nem jósolgatni kell, bár az már nagyon megy! Mi lenne Ha kipróbálnánk valamit/valakit? Puding próbája...
Az élet itt lassan ellehetetlenült! Ez a 13 éves puding elég szar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok