Békássy Szabolcs kollegiális szakmai vezető a legalább 1200 főt ellátó rendelőket tartaná ideálisnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

AMORÁLISOK
kérdés kivel mivel mosnátok össze? A mol kuka holdinggal vagy lölő vagyonkájával. Ki kéne tán fizetni a kórházak beszállitóit nemde? 3-4 éve elérhetöség sincs a körzetorvoshoz, szakrendelésről meg max ÁLMODNI LEHET hol éltek ti protekciós PROLETÁROK Moszkvában Vagy Mongóliában?
rücsü41
A főigazgatónak egy a fontos, hogy a háziorvosok el legyenek osztva a kijelölt körzetekbe.Az nem számít neki, mert nem ő ül a rendelő várójában órákat hogy egy orvosra sokkal több beteg jut, így a várakozás ideje megnövekszik, az ellátás színvonala nem nőhet mert egy betegre kevesebb idő jut.Nálunk az ellátás színvonal úgy nő hogy csökken!A.gyengébb eü.ellátás biztosítva biztosított társaim.Ha összevonják a körzeteket akkor egy orvosra több beteg jut, és a rendelési idő az véges, így már csak ránézésre lesz ideje az orvosnak, vagy arra sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.