Egy férfi a kerítésen keresztül négyszer szúrt meg egy németjuhászt, aki kis híján elvérzett a sebesülésektől. 

„A szájából és az orrából is spriccelt a vér” – Az állatkínzó több szúrással késelte meg a németjuhászt

Fotó: Facebook/szurkolokazallatokertalapitvany

Radikális állatvédők keresték fel otthonában azt az 58 éves férfit, aki két hete kegyetlen módon késével négyszer is megszúrt a kerítésen keresztül egy békés kutyát Pesterzsébeten. Az állatkínzó elő sem mert bújni rejtekhelyéről, a felesége azonban rendőrt hívott, akik nagy erőkkel, négy kocsival is kiszálltak a helyszínre – írja a Blikk.

"Elég sokan megkerestek minket a kerületből, több bejelentést is kaptunk arról, hogy rettegnek a környéken attól tartva, hogy ez a férfi esetleg ismét kutyákat támad majd meg. Azért mentünk ki hozzá, hogy nyomatékosítsuk, többet ilyen még véletlenül se forduljon elő. Ezt szerettük volna neki elmondani, de nem jártunk sikerrel. A családja viszont kihívta a rendőröket azzal, hogy felfegyverkeztünk és meg akarjuk őket ölni, de erről természetesen szó sem volt" – mesélte a lapnak Kapin Richárd, a Szurkolók az Állatokért Alapítvány vezetője.

A váratlan látogatás előzménye az volt, hogy az akkor még rejtélyes, hórihorgas idegen lassan, tántorogva sétált a főváros XX. kerületének csendes utcájában, majd egy váratlan pillanatban a jobb zsebéből előkapott egy kést, amivel négy, jól irányzott, erős mozdulattal döfött át az egyik kerítésen benyúlva. Aztán – mint aki jól végezte dolgát – tovább állt. A megdöbbentő jelenetekről a megsebzett négylábú gazdáinak házára felszerelt kültéri kamera felvételt is készített.

– Apukám éppen vinni akarta Rexet sétálni este kilenc előtt, amikor meghallotta, hogy sír a kutya. Ekkor értünk haza édesanyámmal a vásárlásból. Rexnek a szájából és az orrából is spriccelt a vér. Először azt hittük, egy kutya támadt rá, a videófelvételeket visszanézve viszont teljesen ledöbbentünk és kiakadtunk. Artériát is értek a szúrások, kis híján elvérzett szegény – mesélte lapunknak Dálnoki Emese.

A fiatal nő dietetikusnak tanul az egyetemen, az anatómiai tanulmányaiból pedig azonnal tudta, miképpen kezelje a németjuhász sérüléseit. Hamar egy közeli állatorvoshoz siettek vele, akinek a sebeket összevarrva sikerült megmentenie az eb életét. Miután feljelentést tettek, a rendőrök és az állatvédők is hajtóvadászatot indítottak az állatkínzó után. A közösségi médiában is megosztották az elkövetőről készült felvételeket, így gyorsan sikerült a nyomára bukkanni.

Az 58 éves férfi a bűncselekmény elkövetését a kihallgatásán elismerte, tettét meg is bánta, ám egyéb magyarázattal nem tudott szolgálni. Ugyan őrizetbe vették, de Cs. József letartóztatását nem rendelték el, szabadon távozhatott.

– Mivel a közelünkben lakik, tartottunk tőle, hogy visszatér, de szerencsére nem keresett fel minket. A kutya azóta jobban van, de a viselkedésén érezhető a megrázkódtatás – tette hozzá a 25 éves nő.

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez is egy túlpigmentált nemzeti hős, aki munkáskézként érinthetetlen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.