Miközben brutális gázátalány-számlákat kaptak a magyar fogyasztók, az orosz importgáz ára zsinórban a nyolcadik hónapja esik.  Az uniós statisztikákból az látszik, hogy Magyarország orosz gázszámlája júniusban tovább csökkent: az összesen importált 316,7 millió köbméterért 196,5 millió eurót kellett fizetni. Ez a júniusi, 370 forintos átlagos euróárfolyammal számolva 72,8 milliárd forint havi kiadást jelenthetett, köbméterenként pedig kerekítve 45 centbe, azaz 166,5 forintba került az Oroszországból importált gáz – számol be a 24.hu.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@KisTehen: Tavaly óta meg egy árva m3 sem fogyott! Fullon vannak a tározók!
csak úgy....
de ha boldogan fizet a buta magyar ,akkor minden faxa...,0rbánéknak is meg köll élni valamiböl!
Havanagi
Kell a pénz putyin haver háborújához.Ilyen egyszerű.Mindent a magyar néppel fizettet meg.
geopapa
Miért épp a gáz lenne kivétel. mikor minden magyar (értsd: NER) kézben maradt üzlet tárgya túlrendelt és túlárazott? (közbeszerzések, Covid-injekció, lélegeztetőgép, dohány, lakásépítés). Etetni kell az udvarnépet, jó kövérre, hogy buzgón terelje a szavazónépet.
Normál esetben és gondolkodással annyi gázt érdemes betárolni, ami a fűtési szezon végéig elég, mert utána olcsóbb. A vezérige most kis változást szenved: "megvédjük a rezsicsökkentést" helyett "megvédjük a rezsicsökkenéstől".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.