A DK szerint csak a béremelés mentheti meg a MÁV-ot az összeomlástól, az orbáni megszorítások sorban teszik tönkre az állami szolgáltatásokat.

DK: Egymás után hullanak szét az alapvető állami szolgáltatások az orbáni megszorítások miat

Összeomlás fenyegeti a hazai vasúti közlekedést a MÁV súlyos munkaerőhiánya miatt: olyan kevés a mozdonyvezető, a váltókezelő és a jegyvizsgáló, hogy a vasúti dolgozók már a túlórakeretüket is kimerítik szeptember végére.

Az Árnyékkormány szerint egymás után hullanak szét az alapvető állami szolgáltatások az orbáni megszorítások miatt:

az egészségügy és az oktatás után most a vasúti közlekedés került az összeomlás szélére, mert az Orbán-kormány egyre több és több pénztől fosztja meg őket. Az orbáni megszorítások miatt nem fizetnek a vasúti dolgozóknak tisztességes béreket, amelyek az orbáni infláció miatt egyre kevesebbet érnek, így egyre kevesebben dolgoznak a MÁV-nál.

Az orbáni megszorítások miatt maradnak el sorra olyan nélkülözhetetlen vasúti fejlesztések, felújítások, amelyek már az utasok életét veszélyeztetik. Az orbáni megszorítások miatt kell sorra bezárni a vasúti mellékvonalakat, amivel megfojtják, elszigetelik a kistelepüléseket az országi többi részétől.

A párt szerint amíg Orbán marad, marad az orbáni infláció, maradnak a megszorítások.

Kitértek arra is, hogy a Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány készen áll arra, hogy európai színvonalon biztosítsa az állami szolgáltatásokat, valamint letörje az orbáni inflációt, hogy ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.

Forrás: MTI-OS

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@KisTehen: @Namely: Titkos híveim ! Lehet, hogy elkezdődött az a gazdasági ellehetetlenülés, ami véget vet Orbán uralmának, a NER-nek és a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe garázdálkodásának ??? Igaza volt Vörösmartynak:
"Lesz még egyszer ünnep a világon" !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Postabezárás, kórházbezárás, háziorvosok nyugdíjkorúak, ROLA bezárás, pálinkafőző be.. ja nem azokat nem. Viszont minden képvisellőnek van már kastélya, szántója, erdeje, szőlőbirtoka, jaktja. És fegyverkezünk, mert az összeharácsolt vagyonkát meg is kell védeni.
csak úgy....
@verőce21: te fax, pont németországban éltem meg,hogy 0rbán (állítólagos) haverja a szintén lopós,csalós fax a helmut kizárta,hogy a cdu-csu valaha a zöldekkel hemperegne! :)
még jó,hogy a németeknek több eszük van mint nektek, - nektek akik eröböl szeretnétek valamit elérni,mint anno az 5 éves tervel erölködös komcsi öseitet!
csak úgy....
@verőce21: németországot a szoci shröder,a gátlástalan putyinista fax politikája a tolvaj helmut után tette majdnem trönkre,- még jó, hogy volt az után egy szerény ddr.-es pitsca, aki leszarta,hogy az 0rbánotok kilopja a seggetek alól az országot,ha annak fejében ,itt nekünk a németeknek ismét jól megy! :)
verőce21
@csak úgy...: Ha a hülyeség növesztene te ülve nyalnád a holdat...!
Valamitől mégiscsak megnőtt az AfD támogatottsága...! Ezt a sok blődséget amit idehánytál, a nyugat- európai bekajálja...? - te gusztustalan hazudós barom...!
verőce21
@csak úgy...: Talán még azt is elhiszed (magadnak), hogy az eus pénzesbőröndösöket, sms-ben szerződőket nem kergetik el...?
ómió
Na, majd az efftársak meghazudják nekünk! "Reggel, éjjel meg este"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.