Egyértelmű minőségbeli különbséget lehet megfigyelni az egyes országokhoz kötődő őshonos húsfajták között. Például a magyar marha húsa keményebb, szárazabb, mint az amerikai, de a magyar mangalica is eltér az egyéb sertésfajtáktól. Kiss Dávid, barbecue szakértő, a Rub & Roll Barbecue Étterem tulajdonosa csapatával azt kutatja, hogy milyen elemek okozhatják ezeket a differenciákat. Mindezt annak érdekében teszik, hogy saját szarvasmarha-tenyészetükből a legkiválóbb marhahúsok kerülhessenek majd ki. Emelle...

Forrás: lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mangalicát ? Minek vinni ? Ott van neki 2 Falcon,meg 2 Airbus...
lampa laz
Ha a kolostor mangalicára gondolták, azt vihetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.