Minden, de tényleg minden hazugság volt, amit a kormány az elmúlt években ígért a budapestieknek.

Kisebb jacht – nagyobb szerénység: Karácsony okos tanácsokat adott Orbánéknak

Elege lett a fideszkormány hazudozásából. Forrás: Facebook

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szerdán Facebook-bejegyzésben elemezte ki a Magyar Közlönyben megjelent döntéseket.

Ezekből kiderült: a fideszes kormány számos olyan beruházást leállított, amelyek a főváros és az agglomeráció közlekedését könnyítenék meg. Karácsony megfogalmazásában a kormány kiradírozta, eltörölte, megszüntette, kukába dobta az elmúlt években elkezdett és tervezett budapesti fejlesztéseit.

A projektek leállításával „becsapták a saját embereiket is, akik ezeket a terveket képviselték. Minden hazugság volt. A hamarosan kezdődő választási kampánynak tehát a kiindulópontja ez: a budapestieket átveri a kormány.”

A kormány ki akarja kukázni Budapestet

– fogalmazott Karácsony. Szerinte „ez a kormányzati radírozás nem más, mint annak beismerése, hogy nagy bajban a magyar költségvetés és a gazdaság. (…)

Pedig biztos nem a fejlesztések leállításával kellene kezelni az okozott gazdasági bajokat. Kisebb jacht, nagyobb szerénység – hogy egy klasszikust idézzek. No meg kevesebb korrupció, visszafogott pénzszórás, ez talán többet segítene.

Karácsony szerint a mostani döntésekben nincs semmiféle koncepció, semmiféle vízió, „ebben a puszta megszorítás, a pőre károkozás van. A kormány nemcsak Budapestről mond le, hanem a jövőről is” – idézi a 24.hu.

Forrás: Facebook, 24.hu
Fotó: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Hova loptad Tarlós 200 milliárdját, Mutyigeri efftárs!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.