Hadházy Ákos ellátogatott a helyszínre, és Facebook oldalán meg is mutatta, hogy mivel állunk szemben.

Videó: Hadházy ellátogatott a luxusnyaralóba, ahol Orbán nyaralgatott

Fotó: Hazdházy Ákos/Facebook

Az Orbán Viktor horvátországi nyaralása körül kialakult botrány újra felveti az etikai és morális kérdéseket a magyar politikában. A miniszterelnök és Ungár Péter közös üdülése egy luxus tengerparti villában felháborította a közvéleményt. A villa a monarchia időszakát idéző pompával és szépséggel rendelkezik, értéke milliárdokra tehető.

„A saját szememmel akartam látni és megmutatni azt az elképesztő luxust képviselő tengerparti villát Abbáziában (Opatija), ahol az Ungár család jóvoltából a miniszterelnök nyaralt. Az átlagember számára felfoghatatlan értékű, a monarchia idejét idéző épület egy gyönyörű őspark közepén fekszik, a tengeri lubickoláshoz pedig elég átkelni a kb. kétméteres Ferenc József sétányon (Horvátországban TILOS a tengerpartot lezárni a köznép elől), a kerthez pedig tartozik egy, a sétány fölé nyúló terasz is. A villa értékét csak becsülni lehet, a környék hirdetéseit nézve 2,5 és 3,5 milliárd forint között lehet.”

Hadházy ecsetelte, hogy Ungár Péter, az LMP társelnöke, szintén felelősséggel tartozik az ügyben, mivel állítólagos ellenzéki pártvezetőként nem teheti meg, hogy szoros kapcsolatot ápol a miniszterelnökkel, miközben a vállalkozása üzletel az állammal. Ez a viselkedés teljesen hiteltelenné teszi őt az ellenzéki politikus szerepében.

„Természetesen nem a miniszterelnököt és nem Ungár Pétert akarom meggyőzni, hiszen mindketten pontosan értik, hogy mi itt a morális, hiteleségi és politikai probléma, csak éppen igyekeznek ezt nem tudomásul venni, és inkább felülkommunikálni. A miniszterelnöknek ez biztosan sikerülni fog, hiszen az ő kezében ott a teljes propagandagépezet. Annak hallgatására persze Ungár Péter is számíthat, és ebben a velejéig rohadt, következmények nélküli magyar politikai közegben arra is, hogy a Fidesz mindennapos aktuális botrányai feledtetik majd ezt a kis affért. Ungár nyilván bízik abban is, hogy az ellenzéki pártok többsége nem fogja őt elszigetelni – ez számomra is kérdés és csak remélni tudom, hogy az LMP társelnöke (és EP-listavezetője) csalódni fog.”

Az Orbán-kormány az utóbbi időben számos megszorítást hajtott végre, és a lakosságot arra kérte, hogy ossza meg a terheket. Emellett a kormányzat állandóan a gazdasági nehézségekkel indokolja a szigorításokat. Ebben a kontextusban Orbán nyaralása az Adriai-tenger partján egy elképesztően drága villában komoly morális problémákat vet fel.

„Miközben állandóan arról papolnak, hogy a megszorításokból mindenkinek ki kell vennie a részét, és hogy ilyen helyzetben még csak nem is nyaralhat a kormány, ő titokban lubickol a tengerben és az egész Adria egyik legdrágább nyaralójában élvezi az életet.”

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Végül is, szavunk ne legyen, van ellenzékünk. Igaz, egyszemélyes, de hatékony.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Őrnagy: @Maccska: @KisTehen: @ómió: Az bizonyítja csak igazán Hadházy igazát, hogy nála hörögtök a legtöbbször és azonnal. Látványosan nem tudtok vele mit kezdeni, viszont még nem tudtátok soha cáfolni, de már oda jutottatok, hogy meg sem próbáljátok.
Ez is beszédes :))
Nyírfa
Tegyük hozzá, Gyurcsány kívül-belül veri Orbánt, nincs az életnek olyan területe, ahol Feri ne járna fényévekkel előtte.
Aki Én
@Őrnagy: Akkor mi a faszt hörögsz állandóan?
Sakk Matt
@KisTehen: Nem tagadok, mert nincsen mit! Én nem lopok!
Nanya
@KisTehen: a vákum kompresszor ! úgy ,hogy a homlokod behorpadjon!
buzi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.