Az LMP próbálta sokadszor megakadályozni a további gyárak építését, de a Nemzeti Választási Bizottság a népszavazásra javasolt kérdés hitelesítését júniusban megtagadta. Ezt a határozatot most a Kúria helybenhagyta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Magyarországon a fideSS jóvoltából csak a kormány indithat népszavazást. Hol van már a "szociáliis népszavazás" feelingje- amelyet az Alkotmánybiróság azért támogatott, mert nem érintette a "költségvetést".
Ma, amikor nem csak költségvetési kérdésről, hanem az élhető természeti környezet tönkretételéről , a magyar közvagyon idegen ország kezébe történő átjátszásáról(föld, felszini-és talajviz, a geotermikus energia)szól a kormány gazdaság politikája az nvb az erre irányuló kérdés hitelesitését is megtagadja . NVB- nemzeti választási bizottság. Mi ebben a megtagadásban "nemzeti érdek"? Vagy egyszerúbben mi a kormány politikájában a nemzeti!!!- nem a nemzethy- érdek?
Nem zeti választási bizottság is csak a fideSS választási bizottsága.
balos
@kereső: A nemzethy SSek beették magukat minden "szervébe" az országnak!Nem véletlen,hogy a népesség fogy,mert aki még teheti az menekül a kultúrhás szar cunami elől!
Pálinkás Pál
@kereső: mi tehetünk róla, mert hagyjuk...
SÍva
Itt már csak arról lehet népszavazni amit a fidesz is enged! Egyébként létezik még ebben az országban olyan, hogy demokrácia, egyenjogúság? Tudom, hogy nem csak irónika volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.