Videóüzenetet küldött Mészáros Lőrincnek a magyar kormány egyik kedvenc influenszere, a végtagok nélküli prédikátor, Nick Vujicic.

Mészáros Lőrinc érzelmes üzenetet kapott egy férfitól, Várkonyi Andrea is reagált rá
Fotó: MTI/Bodnár Beáta

Az RTL vette észre Várkonyi Andrea Instagram-oldalán, hogy Vujicic ezt üzente a nemrég török üzletemberek között mélázó millárdos gázszerelőnek:

"Hi Lőrinc, I love you so much!"

Majd Várkonyi szerint a prédikátor megköszönte, hogy az alapítványuk segítségével támogatták az elmúlt napokban azt, hogy egy családhoz ellátogathasson, és előadásokat tarthasson határon innen és túl.

"Találkozni most nem tudtunk, de ahogy Ő is mondja, reméljük legközelebb sikerül ez is! Nagyon jól esett az üzenete de igazából mi köszönjük Neki azt, hogy annyi sok embert megszólít és bíztat, erőt ad másoknak! Köszönjük Nick!"

- olvasható a helyesírási hibáktól sem mentes Várkonyi Andrea-posztban.

Forrás: rtl.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Pegero: ma, 01:50 ☻ Infuenszer illiberális szardarab. Ezt a furmintot Lévai főispánné termeltette a jobbágyaival, a lopott tokaji földjein. Ugye milyen keresztény? Ne mi nyerjük a legtöbbet...
twitter.com/MartinSzucsi/status/1702670384481362167/photo/1
Nick Vujicic.: bárcsak a világ jobban ismerné hazánkat...
twitter.com/MartinSzucsi/status/1702690583976739220/photo/1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
Horribile dictu: szerinte az anya nő, az apa férfi, miként az Isten az embert férfinak és nőnek teremtette.

Ezután következtek a bajok.

2019 elején egy nagyhatású amerikai lap címlapon szállt bele Vujicicbe, azt harsogva, hősünk „anti-LMBTQ-person”, azaz olyasvalaki, akit progresszívék jobb szeretnének elhallgattatni, mert a végén még sokaknak mondja majd el az igazságot (hogy az anya nő stb., lásd fent). Ezt követően pedig filmbeillő cselekménysorozat vette kezdetét. Vujicic otthonában (feleségével négy gyermeket nevelnek) hamarosan

házkutatást tartott az FBI, majd jött a hír, miszerint a bank, amelynek szolgáltatásait igénybe vette, zárolta a számláját. Hogy miért, arra sem telefonon, sem személyesen nem voltak hajlandók magyarázatot adni.

Vujicic még a munkatársait sem tudta kifizetni. Kisvártatva levél érkezett az USA egyik legnagyobb pénzintézetétől, amelyben közölték: átvilágították őt, ezt követően pedig áthelyezték a „nem kívánatos ügyfelek listájára”. 30 napja van, hogy elvigye a pénzét, különben végleg zárolják – tudatták vele.

„Domestic terrorist” – mondta Vujicic, azaz mintha egy amerikai születésű terrorista lenne, úgy bántak vele.

És akkor rögzítsük újra, az egyértelműség kedvéért: Nick Vujicic semmi rosszat nem tett. Nem ártott a légynek sem, csak végezte a dolgát: beszélt Istenről, a belé vetett hit horderejéről, a teremtett rendről, a házasság és a család jelentőségéről. Mindezt hitéhez hű keresztényként, azaz úgy, amint azt a Biblia tanítja. Ennek eredménye lett, hogy üldözni kezdték.
Pegero
@Eladott Ország: Egyszer már közöltem veled, de leírom még egyszer, mert nehezen jegyzel meg dolgokat! "Kibaszott nagy tapló vagy, úgy magunk közt szólva! Elmebeteg faszkalap!"
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/769482.jpg
rakitics41
NEKEM BIZTOS ÍZLÉS FICAMOM VAN, MERT ÉN M.LŐRINCNEK SOHA NEM KÜLDENÉK ÉRZELMES ÜZENETET.BIZTOS FORDULT EGYET A VILÁG ÉS ÉN MÁR V.ANDREA DÖNTÉSÉNÉL LEMARADTAM.
Ezodabasz
@Pegero: ma, 00:14 :))) Cuki kis majom! Ez te vagy?
Dr. Proktor
Sztem komolyan gondolta Vijicic amit írt!
Az "I love you" az nem "I like you"...
Ennek az örömére akkor daloljuk el, hogy "Szájer madár..."
simmering73
"„Fontos, hogy a pornófüggőségünktől megszabaduljunk” – ezt mondta sok egyéb a házasságról Nick Vujicic, a kezek és lábak nélkül született ausztrál-amerikai prédikátor és motivációs tréner múlt héten Szegeden még mielőtt a kormány Demográfiai Csúcsán lépett volna fel.
Több mint egy hét távlatából sem értem. Komolyan nem, pedig egyáltalán nem akarok morbid lenni, de szerintem ezúttal emberünk bizonyult morbidnak ezzel a kijelentésével. Ennek a keresztény motivációs tré(ner)nek vagy prédikátornak vagy evangélistának, vagy minek aposztrofálja magát, konkrétan csak törzse meg feje van, és sajnos azt kell mondanom, hogy ez utóbbiba ezek szerint nem sok ész szorult. Amire meg azt a keveset használja, arról meg kockázat nélkül mondható, hogy pont kiegyenlíti például Mészáros Lőrinc szellemi hiányosságait. Akinek viszont megvannak a végtagjai, ám a feje kong, mint egy üres szoba."
kolozsvaros.com/2023/09/21/barmit-fel-lehet-aldozni-a-hitelesseg-oltaran/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok