Pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter svéd kollégájának azt írta, hogy mivel a Fidesz képviselői azzal szembesülnek, hogy Svédországban egy ilyen videón keresztül mutatják be Magyarországot a közoktatásban, az nem segíti a svédek NATO-csatlakozási ügyét a budapesti parlamentben.

Kövér László ismét a svédeket hergeli: Ilyen szövetségesre nekünk nincsen szükségünk

Most pedig Kövér László mondta meg a magáét.

Nem biztos, hogy ezt nekünk meg kell szavazni

- mondta a svéd NATO-csatlakozásról az Országgyűlés házelnöke a Hír TV Bayer Show című műsorában.

Kövér László egy oktatóvideó kapcsán beszélt arról, hogy nem kell közösséget vállalni egy olyan országgal, ami ennyire barátságtalan Magyarországgal.

Azt gondolom, hogy egy olyan szövetségesre nekünk nincsen szükségünk, amelyiknek az a véleménye rólunk, meg a mi hazaszeretetünkről, amit ez a kis film tükröz. Tehát mit keresünk mi egy szövetségben? Tehát valaki nincs a helyén

- tette hozzá Kövér László.

Forrás: mfor

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@kereső: erősen ciki az a levél, de hát a híveknek / akiknek igazándiból készült / úgyis mindegy, hisz magyarul is alig makognak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rakitics41
Gondolkozz el, hogy ha én gyagyás vagyok akkor Te mi vagy?Biztos vagy abban Te vagy az észkombájn?Én nem.Azt sem értetted meg hogy mit írtam, pedig magyarul írtam.A NATO-nak van szüksége a svédekre, és tudod a ott se az idén se jövőre nem lesz választás.Ilyen buta lennél , hogy még ezt sem tudod?Talán írás kényszered van és azért írogatsz marhaságokat, amelyek nem is a témához tartoznak, és annyi ismereted sincs mint egy általános iskolásnak, , és mégis azt gondold hogy Te osztod az észt!Nem vagy Te egy Orbán Viktor, akinek mindenben igaza van, csak véleményed lehet, de az is milyen?
Toller Béla
Ha csak az orbán- barátokkal működünk együtt, akkor nekünk végünk ! Azzal meg egyet lehet érteni, hgy egyszer kell nektek veszíteni, az életben nem jöttök vissza többet ! Ti már biztosan nem ! N, dde ettől aztán igazán nem kell félni !
kereső
@rakitics41: Nem jelölted meg, hogy kinek válaszolsz- de igy is kitalálható. Annyi esze nincs, hogy ne mossa össze az Eu-t a NATO-val, hogy kitalálja a NATO-ban nincsenek választások, hogy az EP parlamentje nem a NATO "parlamentje". Irogat hülyeségeket, amelyeket nagyon okos formában igyekszik előadni. Ilyen az, amikor egy hülye okoskodik, és nem az okos hülyéskedik.
Bocs. a belekottyért!!!
kereső
Annyiban igaza van kövérnek, hogy nekik, mint putyin szövetségesnek, nincs szükségük a NATO -ban svéd szövetségesre.Még jó, hogy nem teljesen a putyin szövetségesek döntik el, ki legyen a NATO tagja, és ki nem.Majd megoldják "csavaros magyar észjárással" a dolgot- a magyarok nélkül is.
gina
Rátok meg az egész világnak nincs szüksége mocskos pedofil szemét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.