Október 1-jével több feladat hárul az Opus Titász Zrt-re. 

Mészáros Lőrinc átalakít – Ez a lakossági ügyfeleket is érintiMTI/Koszticsák Szilárd

Mint ismert, október 1-jén a leggazdagabb magyar közvetett érdekeltségébe tartozó Opus Titász Zrt. teljes működési területén átveszi az áramhálózati és műszaki ügyekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet az E.ON Ügyfélszolgálati Kft.-től – tudta meg az mfor.hu.

Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek 2023. október 1. után kizárólag az Opus Titász Zrt. személyes ügyfélszolgálati irodáiban, telefonos ügyfélszolgálatán, valamint weboldalán intézhetik hálózati és műszaki ügyeiket.

Ilyenek például: igény bejelentése új bekötésre, teljesítményváltozásra, háztartási méretű kiserőmű csatlakoztatására, továbbá a szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézés vagy a műszaki hibák bejelentése. Az E.ON irodáiban, telefonos ügyfélszolgálatán, valamint weboldalán a továbbiakban már nem lesz lehetőség hálózati ügyek intézésre.

A fenti változás nem érinti az egyetemes szolgáltatási körbe tartozó lakossági és nem lakossági fogyasztók számlázással, számlareklamációval, ügyfélcserével, szerződéskötéssel kapcsolatos ügyeinek intézését, azokat az ügyfelek továbbra is az E.ON ügyfélszolgálati csatornáin intézhetik. A változás nem érinti az E.ON dunántúli, valamit fővárosi és Pest vármegyei ügyfeleit sem.

Az Opus Titász Zrt. ügyfélszolgálati tevékenységének átvétele az informatikai rendszerek változásával is jár. 

Azaz: az ügyfelek adatai átkerülnek az Opus Titász Zrt. ügyfélszolgálati rendszerébe. Az adatátvitel ideje alatt az Opus Titász Zrt. ügyfélszolgálati csatornáin korlátozott ügyintézésre lesz lehetőség, várhatóan 2023. október közepéig.

Forrás: mfor.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
@Eladott Ország: Ótvar geci bagázs !!!
Eladott Ország
Mindenkinek jusson eszébe, mikor befizeti a horribilis rendszerhasználati díjat, hogy ez tulajdonképpen az Orbán rendszer használati díja.
twitter.com/ruboczkitamas1/status/1569327613251829760/photo/1
Rendszerhasználati díj = Mészárosadó
twitter.com/DetteSzilagyi/status/1566435827751829505/photo/1
Ha a rendszerhasználat többe kerül mint a használt energia akkor biztos lehetsz, hogy átb@sztak!
twitter.com/janos_hary/status/1566315557288349696/photo/1
namihami
Ez(!!!) most mekkora áremeléssel fog járni?
ESCOBAR
Egyem a szívét, de szakadt lett... Nem zabálhat egy jó pacalt sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.