A 18. kerület DK-s polgármestere, Szaniszló Sándor is reagált a botrányra, miszerint a fideszes jelölt ötmilliót is fizetett volna a kutyapártosnak, ha az elindul a polgármesteri választásokon.

A 18. kerületi polgármester is reagált; „van legalább két civil jelölt, akiről lehet tudni, hogy a kormánypárthoz kötődik”MTI Fotó: Máthé Zoltán

Mint ismert, napvilágra kerül egy hangfelvétel, amely szerint a fideszes Lévai István Zoltán hajlandó lett volna ötmillió forintot is fizetni a kutyapártos Aleva Mártának, ha elindulna a polgármesteri székért a jövő évi önkormányzati választáson.

Polgármester szeretnék lenni. És én azt tudom: ha nem lesz ilyen meg olyan ellenfél még, ha csak én leszek meg a Szaniszló, akkor vesztek. Neki van 55-60 százalék esélye

– hangzik a felvétel. A kutyapártos jelölt saját bevallása szerint belement Lévai ajánlatába, hogy megtudja, hogyan működik a fideszes taktika.

Az ügy kapcsán az rtl.hu megkereste Szaniszló Sándort, a 18. kerület DK-s polgármesterét, aki arról beszélt, nem lepődtek meg a felvételen, mert „pletykák” és „kerületi mendemondák” szintjén már terjedtek hírek ilyesmiről. Szerinte a fő kérdés az, hogy vajon hány ilyen „megállapodás” lehet még a kerületben.

Tudjuk, jelen pillanatban is van legalább két civil jelölt, akiről lehet tudni, hogy a kormánypárthoz kötődik

– közölte Szaniszló.

Szerinte az ilyesminek ott van igazán jelentősége, ahol kicsi, 5 százalék körüli különbség van a két jelölt között. Szaniszló Sándor kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy bár még nincs róla hivatalos döntés, úgy készül, hogy indul jövőre a kerületi polgármesterválasztáson.

Forrás: rtl.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nincsen undorítóbb a megvásárolható embernél. Gondoljunk csak bele, hogy az egész fideszbagázs ilyenekből áll, és erre építi fel a "politikáját".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.