Az egykori ellenzéki politikus dicshimnuszt zengett Szijjártó Péterről. Volner János szerint roppant inspiráló lett volna Szijjártó  alatt dolgozni. Az exjobbikos-exmihazánkos-exvolnerpártos Volner János egy hete jelentette be egy meglehetősen nehezen hihető magyarázattal, hogy mégsem megy ki Szingapúrba zsíros pénzekért külgazdasági attasénak, inkább a politikai alakulatát, a Huxit Pártot építi.

Egyszerű a magyarázat. Bár roppant inspiráló lett volna Szijjártó Péter alatt dolgozni (...) külgazdasággal foglalkozó diplomatának lenni, de látni kell azt, hogy a huxit ügyét Magyarországon sajnos senki sem vállalta fel

- magyarázta Volner János a HírTV kedd esti műsorában, hogy miért döntött úgy, hogy visszalép a szingapúri külgazdasági attaséi megbízástól, és inkább saját pártját építi tovább. Még tavaly december derült ki, hogy az exjobbikos országgyűlési képviselőt Szijjártó Péter Szingapúrba küldené külgazdasági attasénak, de végül Volner visszakozott.

Volner János azt ezúttal is elfelejtette megemlíteni a műsorban, hogy a diplomataságát tekintve nagyjából semmilyen feltételnek nem felelt meg: nincs itthon elismert felsőfokú végzettsége, sem ilyen nyelvvizsgája, mindössze egy kamuegyetemként ismert orosz intézménytől van diplomája egy fizetős képzésen úgy, hogy a vizsgáit is magyarul tette le hozzá. Akkor azonban még azt lehetett tudni, hogy a NER szolgálatába szegődött politikus felmentést fog kapni ezen nem éppen marginális követelmények alól.

Volner János csontig benyalt Szijjártó Péternek, miután nemet mondott neki

Volner János független képviselő felszólal az egyes igazságügyi tárgyú törvények módosításáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 3-án. MTI/Balogh Zoltán

Volner János a HírTV kedd esti műsorában elmondta, hogy roppant inspiráló lett volna Szijjártó Péter alatt dolgozni, hiszen egy olyan külügyminiszterről beszélünk, aki miközben leáll az európai gazdaság, óriásberuházásokat egymás után jelent be Magyarországon. Majd a műsorvezető Velkovics Vilmos megjegyzése nyomán, miszerint „dőlnek a rekordok”, úgy folytatta: „sikerült megfordítani az egyoldalú európai uniós, illetve nyugati függést, tehát kiegyensúlyozódik Magyarország külkapcsolati rendszere egyre inkább a gazdaságpolitikai szintéren is”.

Mindezek után Volner János rátért a lényegre: – Látni kell azt, hogy a huxit ügyét Magyarországon sajnos senki nem vállalta fel” – fogalmazott, hozzátéve, nem véletlenül nevezte őt Orbán Viktor a Jobbik utolsó mohikánjának. Orbán Viktor e kvázi-dicséretére Volner egyébként annyira büszke, hogy korábbi bejegyzésében is szinte szóról szóra ugyanezt írta le.

Roppant inspiráló viták folynak a Huxit-párton belül arról, hogy indulás legyen, vagy ne legyen

- válaszolta Volner arra a kérdésre, hogy részt vesznek-e a jövő évi európai parlamenti választáson.

Forrás: Népszava, 444, hirtv.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pultosjocó
echte szardarab, mint az összes ilyen köpönyegforgató köcsög...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
hu.wikipedia.org/wiki/Volner_J%C3%A1nos
"Egyetemi tanulmányait Oroszországban, a nem akkreditált[1] szentpétervári MUFO-n (Mezsdunarodnij Unyiverszityet Fundamentalnovo Obucsenyija) folytatta, 2013-ban szerzett diplomát.[2]" :)
Havanagi
Ez is egy hulladék, a Jobbik sorait szaporította,az osztódással szaporodó pártét,aki most is ott dörgölőzik a Miskolci polgármester körül.
jáger laszló
1 sérült fazon...
csak ennyi
barátilag
J.L.
pultosjocó
echte szardarab, mint az összes ilyen köpönyegforgató köcsög...
nemkati
'diplomataságát tekintve nagyjából semmilyen feltételnek nem felelt meg'
És ezt Szíjjártó nem is sejtette, amikor felkérte. Minek. Ugyanis a Fidesznél nem szükséges semmiféle hozzáértés, alkalmasság, kizárólag a fideszimádat és lojalitás. Ezért van szinte minden tekintetben az utolsó helyen ez az ország.
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi Fülöpke...Ismét jót nevettünk...ha- ha...és meg egyszer ha..Siralmas vagy.
namihami
Na, ez volt már minden, csak akasztott ember nem! De, ugye a remény azért még meglehet?
izéke
Ha csiszár lehet konzul Milánóban kb 0 nyelvtudással...
ittott
@Philip Marlowe: egyébként meg nem baj, ha tudod, ez a majom Gyurcsány egyik utálója. ezb csak egy megalkuvó utolsó majom. nehogy már mohikán legyen.
ittott
@izéke: ott csak inni kell. azt pedig tudott.
NKF
Egy köcsög f@sz de legalább nem buznyák!
Lepényleső
Huxit ügyben itt dolgozni miért kellene,a bán ezt is maga intézte,- bár a sleppjének is benne a keze?
Két dudás egy csárdában amúgy sem férne,- kivált ha egyikük vérében a zene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok