Már egy évvel ezelőtti Facebook-bejegyzésében arról fantáziált az esztergomi robbantó, hogy egy nap annyi kommandóst fog megölni, amennyit csak tud.

"Mindenkinek irtani kellene őket, mert ezek maguktól soha nem állnak le!" – Az esztergomi robbantó már egy éve a rendőrök likvidálását ígérte Facebookon
Fotó: Rendőrök és mentők egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegető – az eddigi információk szerint – felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt. MTI/Koszticsák Szilárd

A Blikk szerint a férfi alapkonfliktusa a hatósággal abból adódott, hogy korábban egy ellene indult végrehajtás részeként el akarták venni az autóját.

Egy évvel korábban egy végrehajtó elleni külföldi merényletről szóló cikket osztott meg, amelyet így kommentált:

Mintha csak rólam írták volna! Nekem ugyan csak a kocsimat akarja elrabolni úgy, hogy semmiféle adósságom nincsen és hiába bizonyítom ezt be, bevédik a rendszert és csalnak, hazudnak, erődemonstrálnak! Én is megígértem a sok patkánynak, bíróknak, ügyészeknek, rendőröknek, végrehajtó parazitáknak, hogy likvidálva lesznek, ha megpróbálják. Mindenkinek irtani kellene őket, mert ezek maguktól soha nem állnak le! (…) A baj az, hogy a legtöbb megnyomorított azt hiszi, még van veszteni valója! Gondolod, hogy én börtönbe mennék? Ha rám küldik a kommandót, akik tökig golyóállóban, meg géppisztollyal rám jönnek vagy tízen-húszan, én együttműködő leszek? Azokból is annyit viszek magammal, amennyit csak tudok! Ha mindenki ezt tette volna, aki öngyilkos lett, ezek miatt a tömeggyilkosok miatt, már rég le lennének rendezve!

A férfi szeptember huszadikán robbantotta fel magát Esztergom egyik külterületén, amikor a Terrorelhárítási Központ munkatársai éppen megpróbáltak behatolni a házába. A robbanásban a TEK egyik munkatársa, valamint az elkövető is meghalt, többen megsérültek. 

Forrás: Blikk.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: ilyen kevés ésszel mint te, hogy tudsz életben maradni...?
butavagy paraszt...!
twisted metal
Kurvára sajnálom azokat, akik nem hisznek Istennek, hogy lesz feltámadás, hogy csak "átutazók vagyunk" ezen a világon! (a halhatatlan lelket felejtsd el - bullshit katolikus tanítás, amit pogány vallásokból és görög filozófusoktól vettek át - nem bibliai tanítás!).
verőce21
@Shikari: ezt honnan veszed...?
Szerintem nem így van, nagyot csalódnék..! Bár ettől a bolondtól? még az is kitelhet...:)
verőce21
@Shikari: Nemrég engem mindkettő egyszerre támadott le..., és közben még egymással is beszélgettek...!
Még vissza is kereshető..., egy hete volt kb.!
Lepényleső
Ez ha ismert volt,akkor a rendőrség valóban a helyzet magaslatán állt?
A későn megjött ész,jelenti,hogy elsőre nagyon hülye volt akinek okosnak kellett volna lennie,
s került ez emberi életekbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.