Már egy évvel ezelőtti Facebook-bejegyzésében arról fantáziált az esztergomi robbantó, hogy egy nap annyi kommandóst fog megölni, amennyit csak tud.

"Mindenkinek irtani kellene őket, mert ezek maguktól soha nem állnak le!" – Az esztergomi robbantó már egy éve a rendőrök likvidálását ígérte Facebookon
Fotó: Rendőrök és mentők egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegető – az eddigi információk szerint – felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt. MTI/Koszticsák Szilárd

A Blikk szerint a férfi alapkonfliktusa a hatósággal abból adódott, hogy korábban egy ellene indult végrehajtás részeként el akarták venni az autóját.

Egy évvel korábban egy végrehajtó elleni külföldi merényletről szóló cikket osztott meg, amelyet így kommentált:

Mintha csak rólam írták volna! Nekem ugyan csak a kocsimat akarja elrabolni úgy, hogy semmiféle adósságom nincsen és hiába bizonyítom ezt be, bevédik a rendszert és csalnak, hazudnak, erődemonstrálnak! Én is megígértem a sok patkánynak, bíróknak, ügyészeknek, rendőröknek, végrehajtó parazitáknak, hogy likvidálva lesznek, ha megpróbálják. Mindenkinek irtani kellene őket, mert ezek maguktól soha nem állnak le! (…) A baj az, hogy a legtöbb megnyomorított azt hiszi, még van veszteni valója! Gondolod, hogy én börtönbe mennék? Ha rám küldik a kommandót, akik tökig golyóállóban, meg géppisztollyal rám jönnek vagy tízen-húszan, én együttműködő leszek? Azokból is annyit viszek magammal, amennyit csak tudok! Ha mindenki ezt tette volna, aki öngyilkos lett, ezek miatt a tömeggyilkosok miatt, már rég le lennének rendezve!

A férfi szeptember huszadikán robbantotta fel magát Esztergom egyik külterületén, amikor a Terrorelhárítási Központ munkatársai éppen megpróbáltak behatolni a házába. A robbanásban a TEK egyik munkatársa, valamint az elkövető is meghalt, többen megsérültek. 

Forrás: Blikk.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pultosjocó
" hogy semmiféle adósságom nincsen és hiába bizonyítom ezt be, bevédik a rendszert és csalnak, hazudnak, erődemonstrálnak! "...és ebben van valami..." Ha mindenki ezt tette volna, aki öngyilkos lett, ezek miatt a tömeggyilkosok miatt, már rég le lennének rendezve! "...elgondolkodtató...a végrehajtó ügy árnyékában...
izéke
Sajnos igaza van,volt. A végrehajtókat tekintve pláne. Mondjuk tekesért sem ejtenék egy könnyet sem ha ilyesmihez asszisztál. Ha valóban egy hús vér terrorista miatt halna meg az más. De ez egy elkeseredett ember tette volt. Kár,hogy idáig fajult a dolog. A tekes családját sajnálom inkább. Kitörölhetik a hősi halott címmel...a gyerekek meg apa nélkül nőhetnek fel.
Sámannus
Amennyiben a csüngőhasú hajthatatlanságát tekintem, valójában a túsztárgyallónak vele is dolga lehetne. mert mi is túszok vagyunk. Bezártak egy kifejezetten hazug, élősködőkkel körbe vett országba. Nem túlzok, amikor ezt állítom. túszok vagyunk mindannyian.
SÍva
Na ez érdekes! Talán lehetne ezt kicsit tovább boncolgatni a végrehajtók irányában! Rálátok egy hasonló esetre ahol egy másik delikvenst keresnek meg félévente már nem létező adóssággal kapcsolatban amit rendre le is vonnak tőle! A szerencsétlennek hiába mondom, hogy hová menjen mit tegyen nem lép! Ezek a paraziták a "királynőjükkel" tovább nyomulnak és rendre kifosztják!
Menőmanó
Nagyon is elképzelhető, hogy azt mondta, ennyire kell a házam? Nesztek a tietek, és felrobbantotta. A végrehajtó hiénák bármilyen kis adósságért elárvereznek egy nagy házat, lehetőleg fillérekért.
Csizmás Kond
..itt is látszik hogy az elmebetegség ragályos...
balos
@Maccska: Hát ezek szerint még felismered a hasonszagú fajtádat!Persze egy nyilasnak a keze mindig bűzlik a gyilkolászástól!
csak úgy....
"Nekem ugyan csak a kocsimat akarja elrabolni úgy, hogy semmiféle adósságom nincsen és hiába bizonyítom ezt be, bevédik a rendszert és csalnak, hazudnak, erődemonstrálnak!" - ez 0rbanisztán !
verőce21
@csak úgy...: Mert te rosszindulatú előítéletes vagy paraszt...!
pultosjocó
@Maccska: érzed már a veszted, idióta...?..
csak úgy....
@verőce21: mert te egy buta bugris paraszt vagy, aki fölsem fogja,hogy mi folyik körülötte! te csak a nyalható seggekre koncentrálsz! - havi mennyiét nyalsz, te utolsó?
verőce21
@csak úgy...: Havi mennyiért butáskodsz itt paraszt...?
csak úgy....
@verőce21: @Csizmás Kond: ti butábbak mint gyözike a dakota fajtestvéretek! :)
verőce21
@csak úgy...: Te igazi buta szélmalomharcos paraszt...!
Dr. Proktor
Minek kellett túsztárgyaló ha nem volt túsz?
Józan észt használva, aminek hiányában vannak a rendőri parancsnokok, meg kellett volna várni míg elindul a közértbe vagy az edzőterembe!
Nem lett volna nála flex és nem lett volna nála gázpalack sem...
csak úgy....
@verőce21: a te buta véleményedre és rád is köp mindeni! :) te csak egy buta senki!
csak úgy....
@verőce21: te egy gondolkodásra képtelen mesterséges unitelligencia, egy fölhúzható buta papagáj? :)
verőce21
@csak úgy...: ilyen kevés ésszel mint te, hogy tudsz életben maradni...?
butavagy paraszt...!
twisted metal
Kurvára sajnálom azokat, akik nem hisznek Istennek, hogy lesz feltámadás, hogy csak "átutazók vagyunk" ezen a világon! (a halhatatlan lelket felejtsd el - bullshit katolikus tanítás, amit pogány vallásokból és görög filozófusoktól vettek át - nem bibliai tanítás!).
verőce21
@Shikari: ezt honnan veszed...?
Szerintem nem így van, nagyot csalódnék..! Bár ettől a bolondtól? még az is kitelhet...:)
verőce21
@Shikari: Nemrég engem mindkettő egyszerre támadott le..., és közben még egymással is beszélgettek...!
Még vissza is kereshető..., egy hete volt kb.!
Lepényleső
Ez ha ismert volt,akkor a rendőrség valóban a helyzet magaslatán állt?
A későn megjött ész,jelenti,hogy elsőre nagyon hülye volt akinek okosnak kellett volna lennie,
s került ez emberi életekbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.