A héten a személyét érintő, a sajtóban több helyen megjelent cikkekkel, állításokkal és esetenként rágalmakkal kapcsolatban az alábbiakat kívánja közzétenni.

Megszólalt az ex-Fideszes aki lefizette volna az MKKP-s politikust: Hajmeresztő magyarázattal állt elő
Kép: Facebook/Lévai István

Mint ismeretes 5 millió forintot ajánlott fel Lévai a XVIII. kerületi kutyapártos Aleva Mártának, hogy induljon a polgármesteri címért a választáson, csökkentve a jelenlegi polgármester, a DK-s Szaniszló Sándor esélyeit.

Aleva hangfelvételeket készített a két találkozóról, melyen Lévai felajánlotta számára a pénzt, így buktatva le a polgármesteri címre aspiráló fideszest.

A már lemondott politikus írását teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük:

A tavasz folyamán tudomásomra jutott az a hír, hogy a XVIII. kerületi Demokratikus Koalíció és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (Továbbiakban MKKP) olyan megállapodásra törekszik az önkormányzati választások során, mely szerint az MKKP azzal segítené Szaniszló Sándor polgármesteri címének megtartását és az őt támogató jelölteket, hogy sem a polgármesteri pozícióért, sem pedig a képviselői helyekért nem indítanak jelölteket.

Az MKKP köztudomásúan azt a képet igyekszik mutatni magáról, hogy nem elkötelezett egyetlen politikai erő mellett sem, így egyenlő távolságot tart mind a Fidesztől mint a DK-tól. Ezért is éreztem fontosnak, hogy kiderítsem a hír valóságtartalmát. Elsősorban e célból találkoztam Aleva Mártával, akit már korábbról ismertem mint az MKKP politikusát. Természetesen azt a lehetőséget sem zártam ki, hogy sikeres önkormányzati szereplésüket követően a XVIII. kerület érdekében program alapon együttműködjünk, ami számomra közös érdeknek tűnt.

Aleva Márta azonban engem megtévesztve, előre megtervezetten, jogellenes módon beszélgetéseinkről képanyagot és beleegyezésem nélkül hangfelvételt készíttetett, amit megosztott a Valaszonline nevű portállal.

Fontos körülmény, hogy Szaniszló Sándor kerületi polgármester saját bevallása szerint is tudott a lejáratásomra szervezett akcióról, ami bizonyítja azt, hogy a DK és az MKKP kapcsolatban vannak, egyeztetnek és feltételezhetően választási megállapodásra is törekednek. (ATV Esti Híradó 2023. szeptember 18.)

Ugyan jogsértést nem követtem el, de a történtek következményeinek ismeretében a hibámért a politikai felelősséget vállalom és nem kívánom a helyi közösséget ezzel az üggyel terhelni, ezért mind a 15. egyéni választókerületi elnökségi tisztségemről, mind Fidesz tagságomról lemondtam.

Tekintettel arra, hogy 2019-ben ötödik alkalommal választottak meg közvetlenül Kossuth Ferenc-telep és Belsőmajor telep önkormányzati képviselőjévé, ezért az irántuk érzett felelősség miatt a továbbiakban mint egyénileg megválasztott önkormányzati képviselő fogok dolgozni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
rogán tóninak föhet lassan a feje a velejéig elbutított párttársaik miatt! :)
szegény hazám
Ez mekkora patkány...???!!! A végén még belőle lesz a becsület bajnoka. Az erőltetett függetlenként indulása meg maga a hányinger. Nem szart a kútba csak a kávájára, onnan meg belelökte!!!
jáger laszló
Akkor Lévai +szopta a kutyafaszát még ha tesztelt is!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Ebből is latszik, hogy kispályás csaló, es nem méltó rá, hogy fideSSes NER-társ legyen.
Elég lett volna, ha annyit mond soros, háború, migráns vagy gender.
Vagy csak a fáék egyszerűségű kuszafog gabrialle szerint: CSAK.
simmering73
Mintha péklapáttal pofán verték volna ezt a kalácsképűt.
nejlontacskó
Na kérem szépen!
Így kell mártírrá válni, egy jó kis megvesztegetéses váddal a nyakában!
Ő csak jót akart, de ez a rohadt ellenzék, ezt sem hagyja.
Szegény becsületes Fidesz katona...
Na de semmi gond, most kiment az ajtón, de vissza fog ő ólálkodni az ablakon.
Csizmás Kond
...akinek csak ennyi az esze azért nem kár.
namihami
És a dolognak ad még egy érdekes csavart az a tény, hogy a PESTY, aki azzal állt elő, hogy most aztán nagy biliborítást fog csinálni, nem érti, mégis mi lehet ebben a politikai bűncselekmény?!?! Persze, a nagy borogatás közben nyilván feltűnt neki, hogy ez nem egy új ötlet a fiúk részéről! Hosszas választással kapcsolatos ötletek sora alakította eddig is! És, a jelek szerint, ekkorát mégsem szándékozik dönteni!
""Beszélni a legkönnyebb, azt fekve is lehet csinálni!""---igaz Laci?!?!
Lendkerék
@csak úgy...: Igen, ez így működik, de rogánantilopnak nem fő a feje, ott minden ilyen bebukásra megvannak a kész panelek, hogy mit kell nyilatkoznia a leleplezett nertársnak. Kocsismate is ügyesen elkente, hogy milyen önkritikusan bevallotta a bebukott párttárs, még az is lehet, hogy lovagkeresztet kap. Ilyen ennek a bandának az erkölcsisége. Arra azért kíváncsi vagyok, van-e annyi vér a képviselők pucájában, hogy méltatlannak minősítik az önkormányzati képviselőségre, mint Szegeden Szabó Bálint esetében?
De ezt nem nagyon hiszem, az összes ellenzéki párt minden helyi és parlamenti képviselője a Fidesz zsebében van, vagy ha nem, méltán tartania kell attól, hogy a Fidesz rájuk száll, úgy hogy...Quo vadis, Genosse?
NKF
Ugyan már! Csodálkoztok?Mindig így volt! Amikor a komcsik voltak hatalmon akkor is szoptak
nyaltak! Most csak a segg változott
Józsipapa
HAZUDSZ !!!
a képviselői mandátumról is mondjál le...
menjél nyugdíjba...
gerinctelen féreg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.