Az amerikai nagykövet különböző vallási közösségeket is meglátogatott Pécsen járva.

David Pressman az első sorban vonult a pécsi Pride-on

Kép: U.S. Embassy Budapest / Facebook

Megható volt csatlakozni azokhoz a bátor magyarokhoz, akik a szabadságért és méltóságért vonultak a Pécs Pride-on

idézi David Pressman amerikai nagykövetet a budapesti Amerikai Nagykövetség hivatalos Facebook oldala. Mint az RTL Híradóból kiderül, a nagykövet az első sorban vonult Pécsen, egy „diplomaták az egyenlőségért” feliratú molinóval.

Pressman különböző vallási közösségeket is meglátogatott a városban járva, többek között magyar katolikusokat és muszlimokat. A nagykövetség oldalán ezt írja erről:

Az Egyesült Államok mindig ki fog állni a vallásszabadságért és mindazok mellett, akik az emberi jogok előmozdításán dolgoznak.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 18:36
Mehettél volna pont akkor másfelé is. Ne mondd, hogy hirtelen, váratlan egyszer csak a forgatag közepén találtad magad. Vagy direkt odamentél, mert imádsz az utálkozástól borzongani?
Nem szeretem a focit, nem is megyek ki meccsekre, még amikor a városomban rendeztek felvonulást a hazai, majd a vendég csapat szurkolói, akkor sem szobroztam a járdaszélen, hogy nohát, most van az, amit nem akarok se látni, se hallani.
Giovanni Alba
@Őrnagy: tegnap, 21:41
Hosszas vívódás után megpróbálom hogy komolyan vegyelek, és válaszoljak erősen provokatív kérdésedre. Még az sem riaszt, hogy nem fogod megérteni.
Nos, a mutogatós bácsik általában csak megütközést akarnak kiváltani, váratlanul előlépve olyat tárnak a gyanútlan járókelők elé, amiről mindenki tudja hogy létezik, látott is már olyat, de akkor és ott a meglepetés erejével hat.
Az álszemérem és a prüdéria miatti ijedezés meglehetősen mulatságos tud lenni.
A hatás eléréséhez feltétlenül szükséges a megfelelő közeg. Amennyiben higgadtan és méltósággal kezelnék a helyzetet, a mutogatás oktalanná és céltalanná válna.
Röviden összefoglalva (ha egyáltalán eljutottál idáig az olvasásban) az exhibicionista a felháborodásra játszik, amit igazából a látvány váratlansága okoz. Ha belépsz a strandon az öltözőbe, akkor idegeneket láthatsz ruhátlanul, a megdöbbenésedet viszont kint hagytad az ajtó előtt.
De mindegy is, eddigi megnyilvánulásaidból egyértelmű, hogy nem eszmecserére vágysz, hanem csak kötözködni akarsz. Tedd hát, lelked rajta.
ómió
Még Pestről is vonzott aberráltakat!?
TASzSz
@Shikari: Ki ez az @m73: ??? Valami autópályarendőr?
Szevasztok
Jól jön ez a mutáns a fidesznek, (egyszerüen nem akarják érteni, hogy pont az ellenkeőjét érik el a villogásukkall de ez van).Mint Lilike.
csak úgy....
@Shikari: tibi macsska, itt csak te vagy egyedül a több nickes nyomorult! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok