Mérhetetlen arrogancia kell ahhoz, hogy a temérdek feltárt "kilátóépítés"-buli után, amelyek alig látszanak ki a földből, de köz- és uniós pénzt méretük ellenére minden további nélkül benyelni képesek, a lombkoronasétányra kidobott milliókról nem is szólva a kormány hivatalos közösségi oldalán előállni azzal. hogy "van máááásik"!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Bölömbika kilátó...Hát vazzzze...(!) Ennek pöcsnek meg tényleg kinőtt a szeme... Egy tébolyda ez az ország...
Eladott Ország
Kunszentmiklós mellett egy teljesen sík területre épített, mindössze másfél méter magas kilátóról csak találgatni lehetne, hogy mi célt szolgál. Ennél pofátlanabb módon lenyúlni 60 milliót nem is lehetne. Csak arra nincs pénz, ami igazán fontos lenne. Ez Orbán Viktor és a fidesz. 40 cm-es kilátó 40 millióból...60 milliós lombkorona sétány. NERmaffia...
twitter.com/KisKutyauto/status/1703422390686851405/photo/1
Eötvös Gábor - Van másik!...
www.facebook.com/watch/?v=737160336495247
balos
Szeretném jelezni,hogy nálam van kilátóra hely!A placc ingyenes,de a használatáért euróban kell fizetni,ha elkészül?Kivitelezőt várok!Ne tudd ki!
verőce21
Nem tehet mást a népigényre oly figyelmes kormány, mint újabb milliókat tol be a felüdülésre vágyó lakossági szükségletekbe. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.