Hadházy Ákos Facebook oldalán számolt be arról, hogy szerinte az már embertelenség és gyalázat, hogy az eddigi 45 ezer helyett 90 ezer forintot kér havonta a Református Gyógypedagógiai Intézmény azért, hogy hétköznaponként 25 kilométerről a kiskunhalasi iskolába buszoztat súlyosan sérült, illetve sajátos nevelési igényű gyerekeket.

Hadházy: A korrupt tolvajkormány teljesen leépítette a szociális hálót

A kisbuszt 10-12 gyerek veszi igénybe naponta. Sajnos, ha az amortizációt, szervízköltséget és a sofőr munkabérét is nézzük, akkor ez az ár már nem olyan kiugróan magas, bár nehéz elképzelni, hogy önköltséges lenne és még nehezebben érthető, hogyan lett egyik napról a másikra a duplája.

Az igazán felháborító azonban az, hogy korrupt tolvajkormány teljesen leépítette a szociális hálót. Ezeknek a gyerekeknek az ellátása teljes embert kíván, emellett nem lehet dolgozni.

- írta a politikus, aki kitért arra, hogy az államtól a szülők a gyermek gondozásáért és a gyermek ellátására kb. havi 208 ezer forint bruttót kapnak.

Ebből kell megélni gyerekestől és rezsit fizetni. Gyógyszert venni. És erre jön még az egyik napról a duplájára emelkedett busz költség.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Valóban, elég szar. Köszönd a gazdádnak, te agyhalott balfasz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Horizont:Csak nem a tetvesbolsi státuszotokat rühelled, bolsiék hülyéje!? De, akkor, miért nyalod a Böszmeánuszt a meleg szarig!?
ómió
@AkikretÉn efftárs: A tetvesbolsi elmebajod, ami az olvasottat (09:59) nem engedi elmebajosságod számára megérteni, teljesen hasztalanná tenné a további magyarázatot! Amúgy meg, a "szociális hálótokat" várd ki! Rablóvezér Böszme gazdád majd - remélem, sohanapján - a "hálójával" fogja az érintetteket is fosztogatni!
ómió
@Horizont: Ne ismételgesd a nevedet, bolsiék idiótája! Kihangsúlyozás nélkül is tudjuk!
ómió
@Horizont: Mi van, szarkupac efftárs!? Enyhült az agybajod!?
Aki Én
@ómió: Tetevesbolsi elmebeteg fajtád már nem riad vissza semmilyen hazudozástól? És ezt itt mind a nyolcan el is hiszitek?
Donor birkaagyad felmondta a szolgálatot?
Mi van, szarkupac efftárs!? Erősödött az agybajod!?
Jó szándékból mondom, hogy kérj segítséget, mert súlyos problémáid vannak.
Tudom, ha lenne, kihasználnád a szociális hálót.
ómió
@Aki Én: Mi van, szarkupacként fellépő mocsokbolsi hazudozó lopótök efftárs!? Ennyi "efftársi erősséged" van, fekálhalom!? Külön gyűjtöd a tetvesbolsi "kvalitásaidat"!? Agy nélkül könnyen megy!?
@Horizont: Visszaerősödött az agybajod, fekálhalom efftárs, hogy megint a tevesbolsi nevedet motyogod!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.