Hadházy Ákos Facebook oldalán számolt be arról, hogy szerinte az már embertelenség és gyalázat, hogy az eddigi 45 ezer helyett 90 ezer forintot kér havonta a Református Gyógypedagógiai Intézmény azért, hogy hétköznaponként 25 kilométerről a kiskunhalasi iskolába buszoztat súlyosan sérült, illetve sajátos nevelési igényű gyerekeket.

Hadházy: A korrupt tolvajkormány teljesen leépítette a szociális hálót

A kisbuszt 10-12 gyerek veszi igénybe naponta. Sajnos, ha az amortizációt, szervízköltséget és a sofőr munkabérét is nézzük, akkor ez az ár már nem olyan kiugróan magas, bár nehéz elképzelni, hogy önköltséges lenne és még nehezebben érthető, hogyan lett egyik napról a másikra a duplája.

Az igazán felháborító azonban az, hogy korrupt tolvajkormány teljesen leépítette a szociális hálót. Ezeknek a gyerekeknek az ellátása teljes embert kíván, emellett nem lehet dolgozni.

- írta a politikus, aki kitért arra, hogy az államtól a szülők a gyermek gondozásáért és a gyermek ellátására kb. havi 208 ezer forint bruttót kapnak.

Ebből kell megélni gyerekestől és rezsit fizetni. Gyógyszert venni. És erre jön még az egyik napról a duplájára emelkedett busz költség.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Valóban, elég szar. Köszönd a gazdádnak, te agyhalott balfasz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@KisTehen: Valóban, elég szar. Köszönd a gazdádnak, te agyhalott balfasz.
colibri
@KisTehen: Akkor tudnád meg, ha neked is lenne egy hasonló ápolásra, 0-24-ben gondozásra szoruló beteg gyereked. Az lenne neked az igazi napi szar! Adj hálát orbánc királyodnak, ha téged elkerült a hasonló sorsod!
Aki Én
@ómidióta a káros bolsi: Csak azt nem értem, hogy ha nem tudjátok cáfolni, fingotok nincs mi történt, de nem hisztek a saját szemeteknek, mi a faszért ugattok mindig?
Mert lássuk be, cáfolatnak elég kevés a ,,hazudik".
Miközben vannak létható tények.
Hogy ezt nem tudod felmérni, csak azt mutatja, mennyire kibaszott buta bolsi csicska vagy.
Toljad balfasz, még nem látszol elég hülye balfasznak.
Menőmanó
Ocsmány dolog, hogy leépítették a szociális hálót, de, hogy még azt is rugdossák aki helyettük csinálja, az már nagyon gonosz, aljas dolog. Lásd: Iványi Gábor
ómió
@Aki kretÉn efftárs: Szociális háló, bolsi szarkupac, oda kell, ahol milliószámra lézeng a munkanélküli! Ahogy az Böszme gazdád idejében volt! Szóval, tartsd meg magadnak az agyatlan tetvesbolsi fajtádat - ne másra "porciózd"!
Aki Én
@ómidióta az agyhalott bolsi: Akkor végképp nem értem, miben hazudott Hadházy?
Egyébként a szociális háló csak a lézengő munkanélküliek miatt van?
Most ezt mondatja veled donor birkaagyad, te agyhalott hazudozó balfasz?
Akkor neked lenne rá a legnagyobb szükséged, te balfasz!
Nessy
@Menőmanó: Viszont a kegyenc egyházakat milliókkal, az önkormányzatoktól elrekvirált ingatlanokkal támogatják a semmiért!
vacsi
Megpróbáltam kiszámolni: 12 gyerek 90 ezrével:: havonta 1 millió 80 ezer.- Ez havi 22 nappal számolva, 49 ezer / nap, 50 km távolságra (oda-vissza). Nekem nincs kocsim, de ez soknak tűnik...
ómió
@Horizont:Csak nem a tetvesbolsi státuszotokat rühelled, bolsiék hülyéje!? De, akkor, miért nyalod a Böszmeánuszt a meleg szarig!?
ómió
@AkikretÉn efftárs: A tetvesbolsi elmebajod, ami az olvasottat (09:59) nem engedi elmebajosságod számára megérteni, teljesen hasztalanná tenné a további magyarázatot! Amúgy meg, a "szociális hálótokat" várd ki! Rablóvezér Böszme gazdád majd - remélem, sohanapján - a "hálójával" fogja az érintetteket is fosztogatni!
ómió
@Horizont: Ne ismételgesd a nevedet, bolsiék idiótája! Kihangsúlyozás nélkül is tudjuk!
ómió
@Horizont: Mi van, szarkupac efftárs!? Enyhült az agybajod!?
Aki Én
@ómió: Tetevesbolsi elmebeteg fajtád már nem riad vissza semmilyen hazudozástól? És ezt itt mind a nyolcan el is hiszitek?
Donor birkaagyad felmondta a szolgálatot?
Mi van, szarkupac efftárs!? Erősödött az agybajod!?
Jó szándékból mondom, hogy kérj segítséget, mert súlyos problémáid vannak.
Tudom, ha lenne, kihasználnád a szociális hálót.
ómió
@Aki Én: Mi van, szarkupacként fellépő mocsokbolsi hazudozó lopótök efftárs!? Ennyi "efftársi erősséged" van, fekálhalom!? Külön gyűjtöd a tetvesbolsi "kvalitásaidat"!? Agy nélkül könnyen megy!?
@Horizont: Visszaerősödött az agybajod, fekálhalom efftárs, hogy megint a tevesbolsi nevedet motyogod!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.