Minden kedd reggel a IX. kerületi Bakáts utcában áll meg a miniszterelnök a 444 szerint – derült ki a lap keddi videójából. Orbán magánprogramján a sajtófőnöke is ott volt. Most kiderült az oka. 

Orbán Viktor elővett egy adag készpénzt az utcán, számolgatta, majd besétált egy ferencvárosi házba – videó

Fotó: YouTube/444

Ahogy korábban mi is megírtuk, a 444.hu riportere próbálta szóra bírni Magyarország miniszterelnökét egy igen fontos kérdésben kedd reggel az utcán, de Orbán Viktor a tőle szokásos módon elmenekült a kérdező, nem kormánypárti újságíró kamarája elől. Egy ponton azért visszanézett a riporterre és testőreire, és azt mondta: "Szép napot!"

Orbán Viktor a videón lezser szettben, farmerban, zakóban és trikóban/pólóban halad egy Közraktár utcai lakóépület felé. A 444.hu videóján az is látható, hogy az érkező Orbán készpénzt számolgat az utcán, majd visszarakja azt zakójának belső zsebébe. Közben egy árva szót sem szól a kérdéseket feltevő riporterhez.

Mialatt az épülethez megy, a testőrei a 444 riporteréhez lépnek, hogy távol tartsák a miniszterelnöktől.

Személyvédelmi intézkedés keretén belül ideiglenes zárást alkalmazunk, kérem, ezt a vonalat ne lépje át

– mondta egyikük a lap riporterének ezután. Orbán távozásakor is megpróbálták válaszra bírni a miniszterelnököt, aki a válaszadást elintézte annyival, hogy „Jó reggelt”, illetve, hogy „Szép napot”.

A videó megjelenése után a Telex érdeklődött Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél arról, hogy milyen programja volt a miniszterelnöknek a Közraktár utcában, és amennyiben az magánprogram, úgy miért volt jelen Havasi Bertalan is. Azt a válasz kaptuk, hogy

Orbán Viktor magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni, csak a munkájával és a hivatalos tevékenységével kapcsolatban. A sajtófőnöki jelenlétet a nem nyilvános program nem nyilvános jellegének megőrzésében való közreműködés indokolhatja

Forrás: Telex, 444
Fotó: YouTube/444

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tehát semmi nem derült ki. Milyen bamba pofát vágott!!!
Akkor valószínű mégis orvoshoz ment magánrendelésre.
De miért az utcán számolja pénzét?? (pénzÉT??? Na ezen felröhögtem)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Menőmanó: Még a stadionokat és a focistákat is az amerikai és az európai adófizetők dollárjaiból és eurómilliárdjaiból pénzelik.
Yoda69
Azert adhatna magara jobban a taho geci, mert egyenlore meg o Magyarorszag miniszterelnoke.
Ezzel a megjelenessel nem csak magat jaratja le, hanem az orszagot es a nepet is amely megvalasztotta.
Yoda69
Vajon az origon, remhirteven, es legfokepp a "koz"mediakban miert nem jelenik meg az a foto a gecirol?
Nyírfa
Az ugrott be, így , hajnalok hajnalán, hogy Zelenszkij az egyszerű, katonai öltözékében is államfő tud lenni. Orbán lókupec-uzsorás minősége pedig öltönyön keresztül is átüt.
durbincs
@m73: @m73: mert maga ott lent a bicegö sánta csiletöcskölö csödör ? mint a röffencs @teuton: @kereső: @Péter2: @namihami: @csak húgyos...: @Nanya: @jáger laszló: @sgl: ?@Menőmanó: @Havanagi: @rakitics41: @Yoda69: @Nyírfa: @kereső: @Horizont: @Qqberci: @szaboria1: @Eladott Ország: @dr. prédikátor: mega a mosdatlan @Peller Anikó: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.