Minden kedd reggel a IX. kerületi Bakáts utcában áll meg a miniszterelnök a 444 szerint – derült ki a lap keddi videójából. Orbán magánprogramján a sajtófőnöke is ott volt. Most kiderült az oka. 

Orbán Viktor elővett egy adag készpénzt az utcán, számolgatta, majd besétált egy ferencvárosi házba – videó

Fotó: YouTube/444

Ahogy korábban mi is megírtuk, a 444.hu riportere próbálta szóra bírni Magyarország miniszterelnökét egy igen fontos kérdésben kedd reggel az utcán, de Orbán Viktor a tőle szokásos módon elmenekült a kérdező, nem kormánypárti újságíró kamarája elől. Egy ponton azért visszanézett a riporterre és testőreire, és azt mondta: "Szép napot!"

Orbán Viktor a videón lezser szettben, farmerban, zakóban és trikóban/pólóban halad egy Közraktár utcai lakóépület felé. A 444.hu videóján az is látható, hogy az érkező Orbán készpénzt számolgat az utcán, majd visszarakja azt zakójának belső zsebébe. Közben egy árva szót sem szól a kérdéseket feltevő riporterhez.

Mialatt az épülethez megy, a testőrei a 444 riporteréhez lépnek, hogy távol tartsák a miniszterelnöktől.

Személyvédelmi intézkedés keretén belül ideiglenes zárást alkalmazunk, kérem, ezt a vonalat ne lépje át

– mondta egyikük a lap riporterének ezután. Orbán távozásakor is megpróbálták válaszra bírni a miniszterelnököt, aki a válaszadást elintézte annyival, hogy „Jó reggelt”, illetve, hogy „Szép napot”.

A videó megjelenése után a Telex érdeklődött Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél arról, hogy milyen programja volt a miniszterelnöknek a Közraktár utcában, és amennyiben az magánprogram, úgy miért volt jelen Havasi Bertalan is. Azt a válasz kaptuk, hogy

Orbán Viktor magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni, csak a munkájával és a hivatalos tevékenységével kapcsolatban. A sajtófőnöki jelenlétet a nem nyilvános program nem nyilvános jellegének megőrzésében való közreműködés indokolhatja

Forrás: Telex, 444
Fotó: YouTube/444

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Horizont: 14:57

Egy ország min9iszterelnökétől ciki, de egy lókupecnél megszokott dolog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Menőmanó: Még a stadionokat és a focistákat is az amerikai és az európai adófizetők dollárjaiból és eurómilliárdjaiból pénzelik.
Yoda69
Azert adhatna magara jobban a taho geci, mert egyenlore meg o Magyarorszag miniszterelnoke.
Ezzel a megjelenessel nem csak magat jaratja le, hanem az orszagot es a nepet is amely megvalasztotta.
Yoda69
Vajon az origon, remhirteven, es legfokepp a "koz"mediakban miert nem jelenik meg az a foto a gecirol?
Nyírfa
Az ugrott be, így , hajnalok hajnalán, hogy Zelenszkij az egyszerű, katonai öltözékében is államfő tud lenni. Orbán lókupec-uzsorás minősége pedig öltönyön keresztül is átüt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.