Minden kedd reggel a IX. kerületi Bakáts utcában áll meg a miniszterelnök a 444 szerint – derült ki a lap keddi videójából. Orbán magánprogramján a sajtófőnöke is ott volt. Most kiderült az oka. 

Orbán Viktor elővett egy adag készpénzt az utcán, számolgatta, majd besétált egy ferencvárosi házba – videó

Fotó: YouTube/444

Ahogy korábban mi is megírtuk, a 444.hu riportere próbálta szóra bírni Magyarország miniszterelnökét egy igen fontos kérdésben kedd reggel az utcán, de Orbán Viktor a tőle szokásos módon elmenekült a kérdező, nem kormánypárti újságíró kamarája elől. Egy ponton azért visszanézett a riporterre és testőreire, és azt mondta: "Szép napot!"

Orbán Viktor a videón lezser szettben, farmerban, zakóban és trikóban/pólóban halad egy Közraktár utcai lakóépület felé. A 444.hu videóján az is látható, hogy az érkező Orbán készpénzt számolgat az utcán, majd visszarakja azt zakójának belső zsebébe. Közben egy árva szót sem szól a kérdéseket feltevő riporterhez.

Mialatt az épülethez megy, a testőrei a 444 riporteréhez lépnek, hogy távol tartsák a miniszterelnöktől.

Személyvédelmi intézkedés keretén belül ideiglenes zárást alkalmazunk, kérem, ezt a vonalat ne lépje át

– mondta egyikük a lap riporterének ezután. Orbán távozásakor is megpróbálták válaszra bírni a miniszterelnököt, aki a válaszadást elintézte annyival, hogy „Jó reggelt”, illetve, hogy „Szép napot”.

A videó megjelenése után a Telex érdeklődött Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél arról, hogy milyen programja volt a miniszterelnöknek a Közraktár utcában, és amennyiben az magánprogram, úgy miért volt jelen Havasi Bertalan is. Azt a válasz kaptuk, hogy

Orbán Viktor magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni, csak a munkájával és a hivatalos tevékenységével kapcsolatban. A sajtófőnöki jelenlétet a nem nyilvános program nem nyilvános jellegének megőrzésében való közreműködés indokolhatja

Forrás: Telex, 444
Fotó: YouTube/444

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Horizont: 14:57

Egy ország min9iszterelnökétől ciki, de egy lókupecnél megszokott dolog.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
@Horizont: Bárcsak az utolsó forintjait számolgatná.
Sziszifusz
@Horizont: 14:57

Egy ország min9iszterelnökétől ciki, de egy lókupecnél megszokott dolog.
Havanagi
@Horizont: Ő eljátssza az átlagmagyart,ezért imádja a sok debil.
Csak Norisz és senki más
Pénzt számolt az utcán? Hááááááááát! Cigányul viselkedett!
kereső
"A sajtófőnöki jelenlétet a nem nyilvános program nem nyilvános jellegének megőrzésében való közreműködés indokolhatja"
- nyelvében él a nemzet. Ez meg csak a magyar miniszterelnök sajtófőnöke. Csoda-e, ha csupa- csupa félanalfabétát produkál a magyar közoktatás.Ezt az igénytelen, megcsúfolt magyar nyelvet beszéli egy ország miniszterelnökének sajtófőnöke.
szaboria1
Azért ha már ott volt a riporter miért nem nézte meg mi van kiírva a kapu névtábláira.
jáger laszló
Azt tartja a mondás
A pénz számolva.az asszony verve jó!!??Ov is ehhez tartotta magát semmi több!
Vigyázz Anikó,mert te következel...
csak ennyi
barátilag
J.L.
J.L.
csak úgy....
@KisTehen: ökör, amennyit a forint ér,akár a seggét is kitörölheti vele!
szaboria1
Érdekes a IX.ker orvosi rendelője is ott van.
csak úgy....
@Philip Marlowe: te legyeket tartasz a fejedben?
csak úgy....
@KisTehen: arra ott vagy te és a shikari neki! :)
gina
A plusz 600 000 ft jából számolgathat a zsiros retkes cigány
dr. prédikátor
lehet hogy a cigány lókupec HERESIMOGATÁSON VOLT???
justhpeter
Ebben az esetben Orbán nem játszotta meg magát. Gagyi módon viselkedett, mert gagyi.
balos
@durbincs: nedvescsaládosgeciturulbaszóanyaszomorítómuszkaszopókinaifaszravaló csicskanyilashozvolt szerencsétlenségünk!
Eladott Ország
Egy idióta barmot látni, csak játsza a kisembert a köztörvényes bűnöző, hazaáruló, politikai prostituált kolostorgeci, sajnos még mindíg szabadlábon!
Loksmith
@Maccska: A főnököd a Borkai csajokhoz ment, azért számolta a pénzt-van-e egy yachtni.
Nyírfa
Orbán járt iskolába, találkozott, együtt élt olyan emberekkel, akiknek volt gyerekszobájuk. De semmi, semmi nem ragadt rá. Ilyen kulturálatlan miniszterelnöke 1945-ig visszamenőleg nem volt Magyarországnak. Hasonlóan barbár, primitív vezetője, igen, még a '45 előtti időkben.
Nekem sem Orbán, sem Novák nem elnököm, készséggel átengedem őket a shikari-féléknek, úgyis egy szinten vannak.
Nem csodálkoznék, ha a soproni neonáci összeröffenésen vendégfellépők lennének.
Nyírfa
@colibri: 21.05

Az a kép, az egész video, döbbenetes, mindent elárul a személyiségéről, az állapotáról. Már ez alapján le kéne mondatni.
Peller Anikó
@csak úgy...: "minket arra tart, hogy téged szopassunk"

Namármost ez egy kendőzetlen szimpla beismerés. Na nem meglepetés csak egy beismerés.
jáger laszló
Nyugi Viktor elég lesz
Ha nem akkor majd +adod!!???
Vagy nem!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
Nem semmi, hogy az ország miniszterelnöke bamba képpel számolgatja a húsz ezreseket, amelyek a belső zsebéből kerültek elő - kötegben, mint egy lókupec. Nem akarom leirni, de mégis- látni ilyet a falusi boltban, amikor a fehér sportcipős, arany hatalmas kereszt medált viselő honfitársunk fizet a pénztárnál. Csak azoknak valamivel értelmesebb a nézése.
Toller Béla
Szerintem, ha már pénzt ad valakinek, akkor az a befalazott fia, mamája, titkos szeretője, balról gyütt gyereke, esetleg egy illegális fogadóiroda lehet ! Minden eetre, remek célpontot ad !
ómió
Pedig a "magánshopping" is "efftársi közérdeklődésre tartana számot"!?
Nyírfa
@csak úgy...: 09.49

A szem. A szem a lélek tükre. Ha valakivel szemben averzióink vannak, rosszat érzünk felőle, tessék a bal szemébe nézni, csak a balba, amíg biztonságban nem érezzük magunkat. Így tudjuk a negatív energiák nagy részét semlegesíteni. Ezt egy látótól kaptam útravalóul, istenemre, alkalmazom is!
Nyírfa
Fontos! Maga a lélek az isteni egység része, ilyeténképpen a tudás hordozója. Ha valaki szemében mégsem ez tükröződik, az annak a jele, hogy az isteni magunk hagyja tanulni , tapasztalni az egoként számontartott tudatrészünket. Ez akkor is így van, ha az egonk még az égig ér, de akkor is, ha már értjük az alázat mibenlétét.
A tanulás, akárcsak a létezés, örök.
Nyírfa
@Horizont: 10.02

Borzasztó. A testén, az arcán az a torzulás látható, ami a személyiségében végbe ment. A halálfélelem, benne az énvesztéstől való rettegés, egyre kegyetlenebbé teszi, egyre akaratosabbá - meghosszabbítja magát, az életét, a vélt hatalmát Bicskéig -, egyre telhetetlenebbé.
Szólni kéne neki, hogy az a minden, amit üldöz, amit elvenni akar bárkitől, bármi áron, az a saját önvalója, a teljessége, amit soha nem ismert fel.
csak úgy....
@Nyírfa: 09:59 0rbánnál nem csak a szeme ,nála a furán eltorzult fizimiskája is tükrözi,hogy mi lehet mögötte!
kereső
@Nyírfa: 10:09 Miféle alázatot láttál már ezektől? Még az összekulcsolt kezük is hamis! És ez igaz, nem csak orbánra, hanem az egész fideSS sleppre. Élén a "bevett" egyházak képviselőire. Orbán arcán egyébként nem csak az eltorzult lelke látszik immár, hanem a szellemi leépülés is, amelynek inkább lelki okai vannak, mintsem genetika. Ez ellen küzd a gonoszság, az aljasság , kiméletlenség, az anyagi és szellemi telhetetlenség teljes kiterjesztésével. Uralni mindent és mindenkit- és mert szellemi nagyságával nem tudja, ezért aztán sátánná lesz.
bence
@Horizont: !v Ez az egész ember egy ciki !
kereső
@KisTehen: tegnap 15:56 Húszezresekbe ??
Nyírfa
@Horizont: 10.28@kereső: 10.44

A Hősök terén elmondott beszéd, és a rendszerváltó buli a szó szoros értelmében vett buli, kaland, jópofáskodás volt a részükről, a koleszhangulat országos mozgalommá való kiterjesztése. Nem volt koncepció, nem volt eszmeiség, nem volt semmilyen felnőtt gondolat a megnyilvánulásaikban. A vagyonszerzés lehetősége, az, igen.
És hogyan lehet legálisan rengeteg pénzhez jutni? Politikai hatalommal. 1989. óta kizárólagosan ez a vezérfonaluk, eköré építették fel az egész működésüket. Hogy ez sikerrel járhatott, annak egyetlen oka a társadalom tudati alulfejlettsége.
kereső
@Nyírfa: Van, amikor az ember-és a lánya, ösztönösen irtózik valakitől- akit nem is ismer. És mostanság azt óhajtaná, bárcsak meg sem ismertem volna.
Nyírfa
@csak úgy...: 10.39

Igen, az egész lénye a személyes problémáit tükrözi. Néha még meg is sajnáltam, félember, féltudással, magányosan, szeretetet talán soha nem tapasztalva, a figyelemfelkeltés minden eszközével az előtérbe nyomakodva, sikerre, elismerésre éhesen: ez nem egy boldog élet. Amire szüksége volt, van és lesz, az pénzzel megvehetetlen, hatalmi szóval ki nem erőszakolható.
Szerintem ő is látja a saját végét, menekül is, pontosabban menekülne, csak már nincs hová. És ezt nem helyileg értem.
kereső
@Horizont: Meg kell állapitsam, semmi nem ragadt a kisbaromra. Nem lett okosabb- csak hülyébb.
Nyírfa
@kereső: 11.59

Orbán Viktorral való találkozásom - amely a tévén keresztül történt meg - első pillanatában hátra hőköltem: ki ez a kis nyikhaj? Az első benyomás véleménnyé formálódott, és egyre súlyosabb mértéket öltött.
Annyira undorodom tőle, hogy még az Adriába sem mennék be ott, ahol ő áztatta a testét, az orbánviktorságát.
kereső
@Nyírfa: Volt szerencsém személyesen is a 2000-es nagy árvizkor. Igen csak meg volt szeppenve, amikor a falu lakosainak apraja-nagyja ott vált vele szemben lapátokkal, és amit mondott ott és akkor, felmorranás volt a következménye, és egyre szűkölő kör- háta megett a nagy vizzel, ami a gát tetejét nyaldosta. Ha a falu vezetői nem állnak elébe,és csititják a népet lehet, hogy megúsztatták volna a Tiszában. Húzott is el gyorsan, még a kávét sem várta meg.
Nyírfa
@kereső: Ez akkor volt, amikor nagy zajjal gumicsizmát húzott, és díszkísérettel ment levezényelni az áradást?
Iszonyúan magabiztos, ha mikrofonállványhoz beszélhet, de a néppel szemben kisfiú. Ezt kéne kihasználni, nem kicsit, hanem nagyon. Nagyon-nagyon.
Nyírfa
Megint elém ugrott a felső kép: hát nem olyan mint egy uzsorás?
Yoda69
Szerintem siman dugni megy egy online kurvahoz vagy shemalehez.
Vajon orbanne tud ezekrol a kiterokrol?
rakitics41
Úgy csinált mint egy virtigli lókupec, mielőtt lovat vásárol megszámolta a pénzt és szétrakta, hogy ne tűnjön olyan soknak!
Peller Anikó
@Menőmanó: Még a stadionokat és a focistákat is az amerikai és az európai adófizetők dollárjaiból és eurómilliárdjaiból pénzelik.
Yoda69
Azert adhatna magara jobban a taho geci, mert egyenlore meg o Magyarorszag miniszterelnoke.
Ezzel a megjelenessel nem csak magat jaratja le, hanem az orszagot es a nepet is amely megvalasztotta.
Yoda69
Vajon az origon, remhirteven, es legfokepp a "koz"mediakban miert nem jelenik meg az a foto a gecirol?
Nyírfa
Az ugrott be, így , hajnalok hajnalán, hogy Zelenszkij az egyszerű, katonai öltözékében is államfő tud lenni. Orbán lókupec-uzsorás minősége pedig öltönyön keresztül is átüt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.