A magyar külügyminiszter a legforróbb kampányidőszakban csatlakozott a helyi ellenzékhez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pultosjocó
no mi van nemzethy férgek, nem látom hogy itt örjöngenétek hogy külföldről beleszólnak egy választásba...a szlovákok meg szimplán hülyék...behívják a nagykövetet, pedig lett volna jobb megoldás...
pultosjocó
@Maccska: ne ugass nekem agyagedény...nincs olyan hogy felvidéki magyar...és a kérdésem nem az etnikumra irányult,te húgyagyú...
Menőmanó
@Maccska: Szerinted tényleg rendben van, hogy ezek állandóan beleugatnak más országok belügyeibe, sőt guruló magyar eurót öntenek a kampányukba, de ha más országban akárcsak egy cikket írnak rólunk, akkor pattogtok mint száraz kutyaszar a deszkán.
zenebohóc
@pultosjocó: A kérdésed tetszik! Azonban a felvidéken élnek magyarok! Magyarajkú szlováknak semmiképpen sem nevezném őket, Mégga szlovák állampolgáok akkor sem! Hasonló a magyarországi szlovákok helyzete, mert Békéscsabán tótok, Nyíregyházán megbtirpákok. Kicsi a különbség köztük! A tirpák egyfajta visszavándorló, de nem megy már neki sem a szlovák!
A felvidéken élő magyarok viszont kiválóan beszélik az anyanyelvüket!
Bocsánat, hogy közbe szóltam!!!
csak úgy....
"Nyáron beszélgettem egy házaspárral akik a felvidéken laknak. Ők azt mondták senki sem árt annyira a felvidéki magyaroknak mint a magyar kormány." (Pom-pom/ hvg)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.