Szijjártó kijelentései miatt bekérette a szlovák külügyminisztérium Magyarország nagykövetét. 

Szijjártó miatt állítja Szlovákia a szőnyeg szélére a magyar nagykövetet – "Az ilyen cselekedetek túl vannak a diplomáciai kommunikáció normáin"

Fotó: Facebook/szijjarto.peter.official

Balogh Csabát, Magyarország szlovákiai nagykövetét bekérette a szlovák külügyminisztérium és arra kérték a nagykövetet:

tolmácsolja a magyar miniszternek Szlovákia fenntartásait a választási kampányba való beavatkozásával kapcsolatban. A külügyi tárca úgy véli, az ilyen cselekedetek túl vannak a diplomáciai kommunikáció normáin

– számol be a Paraméter.

A magyar külügyminiszter szeptember 26-án és 27-én Szlovákiában részt vett a Szövetség kampányrendezvényein, ahol élénken buzdította a szlovákiai magyarokat, hogy szavazzanak az „egységes magyar pártra”. Az Eduard Heger vezette Demokraták szerint ezzel Magyarország durván beavatkozik a választási kampányba, de Szijjártó Péter ezt másképpen gondolja. Miután Szijjártó korábban kommentálta Tibor Gašpar, a Smer jelöltje ellen indult eljárás, így a Napunk rákérdezett arra, hogy a magyar külügyminiszter ezt sem tekinti-e a szlovákiai kampányba való beavatkozásnak – írja a 24.hu.

Szijjártó szerint ő egy globális jelenségről beszélt:

Érdekes módon, ha egy választást megelőzően a patrióta erőknek jó esélye van a győzelemre, valahogy mindig róluk derül ki valami, valahogy mindig őket tartóztatják le, valahogy a jogi eljárások mindig akkor érnek egy olyan fázisba, hogy róluk szivárogtatnak ki valamit. Nézze meg, mi történt Csehországban, mi történik az Egyesült Államokban, Bosznia-Hercegovinában. Ebbe a sorozatba sajnos sok ilyen pont illik bele

– mondta Szijjártó.

Forrás: 24.hu, Paraméter

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pultosjocó
" Érdekes módon, ha egy választást megelőzően a patrióta erőknek jó esélye van a győzelemre, valahogy mindig róluk derül ki valami, valahogy mindig őket tartóztatják le, valahogy a jogi eljárások mindig akkor érnek egy olyan fázisba, hogy róluk szivárogtatnak ki valamit. Nézze meg, mi történt Csehországban, mi történik az Egyesült Államokban, Bosznia-Hercegovinában. Ebbe a sorozatba sajnos sok ilyen pont illik bele

– mondta Szijjártó."
te köcsög, most pontosan leírtad a fidesz választási viselkedését...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pultosjocó
" Érdekes módon, ha egy választást megelőzően a patrióta erőknek jó esélye van a győzelemre, valahogy mindig róluk derül ki valami, valahogy mindig őket tartóztatják le, valahogy a jogi eljárások mindig akkor érnek egy olyan fázisba, hogy róluk szivárogtatnak ki valamit. Nézze meg, mi történt Csehországban, mi történik az Egyesült Államokban, Bosznia-Hercegovinában. Ebbe a sorozatba sajnos sok ilyen pont illik bele

– mondta Szijjártó."
te köcsög, most pontosan leírtad a fidesz választási viselkedését...
jáger laszló
Bratislavában a szőnyeg szélén a magyar nagykövet Szijjartó miatt!!
Hát ilyen is előfordul!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@pultosjocó: Nézd meg mivel támad a fidesz, mit hazudik másra, mit tagad le, mivel vádol másokat..., és megtudod mit tesz.
ómió
"Totocskáéknál" efftársiasan már a kampány is tilos!?
izéke
@ómió: idegen kormányoknak tilos! Ha orbánék is hápognak ha valaki csak ránéz magyarországra és beavatkozásról ugatnak mindenért akkor ők is kussoljanak és takarodjanak
Aki Én
@ómió: Hogy a faszba van, hogy ezt sem érted?
De akkor mi a faszért futtatod itt magad, bolsiék agyhalott fajkreténje?
jáger laszló
Még szerencse,hogy van aki figyeli az LNZÉK működését és baráti jótanácsosokkal segíti annak kommunikációs tevékenységét
Hát a jóból is + árt a sok!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@pultosjocó:Gyalázatos miközben mi felháborodunk ha valamelyik Ország kritizálja a Magyar kormány politikáját,mi vagyunk a legjobban fel háborodva hogy bele avatkoznak a Belügyeinkbe,és féltjük a Szuverenitásunkat,Most(ez az újabb gumicsont)hogy ezen rágódjon a Magyar lakosság ne az egyre romló gazdasági helyzetén az Országnak)
Eladott Ország
@KisTehen: A Republikánus dzsemborira küldött pénzekkel mi a helyzet? - Azok a pénzek oroszoktól jöttek szerintem, minket csak proxy-nak használtak ezügyben. Nem véletlenül van volt itt ez a KGB bank, de megszünt nem magától , hanem az USA kérésére. De ne csapjuk össze ennyivel, akkor tegyünk ki az asztalra mindent. Másrész az hogyan van, hogy csak az a "bűn", ha az ellenzék kap támogatást, az nem amikor a dagadt az adófizetők pénzéből választást vásárol 45 milló euró támogatással a boszniai szerbek nyakán ülő nacionalista f@aszkalap Dodiknak? Az nem a szuverenitás befolyásolása?! És lehetne sorolni a dagadt geci ilyen pénzügyi befolyásolásait. Vagy amikor Orbán konkrétan kiutazik Amerikába és beszédet tart az ottani ellenzéki párt választási kampányeseményén ... Az nem beavatkozás az amerikai félidős választásokba, igaz?! Az nem. Azért nem, mert az USA-ban a dagi olyan jelentéktelen percember, hogy le sem szarja senki, az átlag amerikai választó azt sem tudja kicsoda, fel sem ismeri, ha meglátja akkor azt gondolja, hogy egy kétlábon járó nyomorult koleszterinbomba, ad neki pár dollárt, hogy tisztességesen tudjon felöltözni, és ne a híd alatt aludjon. A sikeresség a vita tárgya csak akkor, de a szándék azonos volt. Orbán kiutazott és miniszterelnöki minőségben felszólalt az USA ellenzéki kampányeseményén. Ha ez nem magyar kormányzati beavatkozás az USA belpolitikájába, akkor nem tudom mi az. Képzeljük el, hogy Biden itt ölelgette volna MZP-t áprilisban, mekkora hiszti lett volna. A kolostorártány agyvérzést kapott volna a CIA-zéstől . 2020-ban is külügyminiszteri szinten kampányolt a magyar kormány Trump mellett és Biden ellen, aki akkor még jelölt volt. Ilyet más ország egy sem mert megtenni. Kölcsön kenyér visszajár. Értette egyáltalán valaki amit a dagadt bolond összehordott azon az igényes hortobágyi angol tájszólásán? De szép nyelv ez a magyar, ugy hasonlít az angolra.
gina
Primitiv egy agyalágyult meleg szöcske, azt sem tudja mi a diplomácia, szemét patkány mint a töbi fidesz szemét
Eladott Ország
@Őrnagy: Magyarországot kivéve a legmagasabb szinten képviseltették magukat a szomszédos országok a Szlovák Köztársaság megalakulásának 30. évfordulójára szervezett ünnepségen. Novák Katalin nem ment el Szlovákia megalakulásának 30. évfordulójára. Az államfő kapott meghívót, mégsem utazott el a pozsonyi ünnepségre. Normális helyeken ez úgy működik, hogy ha az államfő nem tud részt venni egy eseményen, akkor a parlament elnöke (aki kvázi a helyettese) képviseli helyette az országot. Ez így egy nagy tahóság volt! Elgondolkoztató: Szlovákia 30 éves, 2004 óta az EU tagja, 2009 óta euroval fizet. Horvátország 31 éves, 2013 óta az EU tagja, 2023-tól euroval fizet. A köztük elhelyezkedő Magyarország 1000 éves államiságára büszke, 2004 óta az EU tagja (és haszonélvezője) az eurotól egyre távolodik. Mire is vágunk fel annyira?!
Eladott Ország
Magyarország egy süllyedő hajó, 500 éve csak vesztes, kivéve amikor az osztrákok engedték egy kicsit kikupálódni akkor is egy megalomán parlamentet építettek (vö. az éhező Romániában épült megalomán parlamentet), utána következett két vesztes háború, Trianon, a rendszerváltással elszalasztott lehetőség, a lecsúszás Bulgária szintjére, és a fasiszta diktatúra. Reménytelen. No de nekünk vannak a legeszesebb zuckerbergverő milliárdosaink. A politikai elitünk gyakorlatilag elkövette a teljes büntető törvénykönyvet és a mai napig a parlamentben ül és szavaz és diktál mindenkinek, továbbá olyan kiválóságokat állítottunk nemzetközi porondra mint Kaleta, Szájer, Borkai, Szijjártó, a főni maga, és most a Novák. Gazdaság, egészségügy, oktatás überkirály, euró meg minek ha egyszer rubelre hajtunk? Mi ez ha nem siker b@szomalássan.
Eladott Ország
Megint erősítjük a V4-et, ugye? V1 lesz az. A "Visegrádi 1"-ek közül senki nem ment el Szlovákia megalakulásának 30. évfordulójára. "Hej, te bunkócska, te drága..."
uploads.disquscdn.com/images/98223674f3945ce514bad477a33a587deb2a48f9e4804dd8ccd872b2c8313f86.jpg?w=800&h=249
ómió
@izéke: Szóval, te ugyanúgy képtelen vagy megkülönböztetni a véleménymondást a "beavatkozástól", mint a migráncsokat a vendégmunkásoktól!? Ez valami bolsi ragály nálatok!?
ómió
@Aki Én: Tetvesbolsiék önmagadat másrahazudni igyekvő elmebetege! Válaszom, mint @izéke: efftársadnak!
Aki Én
@ómió: Tetvesbolsiságod másrahazudási kényszere nem enyhül az időjárással arányban? Donor birkaagyad kezdi kivetni a tested, mert túl erősnek érzi, bolsiék szarkupac fajkreténje?
ómió
@Aki Én: Szarkupac efftárs! Fennakadt a tű az elmebeteg tetves bolsiságod másrahazudása tárgyában!? Sürgesd az új donor kutyaagyadat! Hátha az majd tovább bírja a fekálbolsi egódat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.