Az Orbán Viktor miniszterelnök által közzétett Facebook-videóban bejelentette, hogy novemberben érkezik a nyugdíj-kiegészítés, amely közel fél havi nyugdíjjal növeli meg a nyugdíjasok juttatásait.

Orbán Viktor bejelentette a nyugdíj-kiegészítést: ennyi érkezik novemberben

Fotó: Facebook

A bejelentés részeként Orbán Viktor kifejtette, hogy azok a nehézségek, amelyeket a nyugdíjasok az elmúlt években tapasztaltak, most a múlté.

Hangsúlyozta, hogy a kormány nem hagyja, hogy egyhavi nyugdíjat vegyenek el a nyugdíjasoktól, és elkötelezett az idősek megfelelő támogatása iránt.

Orbán Viktor kijelentette, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze és növelje a nyugdíjak értékét.

Hozzátette, hogy a nyugdíjakat minden évben megőrizték, és amikor az ország gazdasági helyzete lehetővé tette, akkor még nyugdíjprémiumot is fizettek.

A nyugdíj-kiegészítés bejelentése pozitív hír a magyar nyugdíjasoknak, akik a pénzügyi biztonság és a jobb életminőség iránti igényeiket látják teljesülni.

Az idősek most arra számíthatnak, hogy novemberben érkezik a nyugdíj-kiegészítés, amely közel fél havi nyugdíjjal növeli meg a nyugdíjasok juttatásait.

Forrás: Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ja és nem jótékonykodsz és nem kegyet gyakorolsz te rohadék hanem betartod a törvényt. Na persze nem teljesen, mert mindig meglopsz minket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Kedves állandóan elégedetlenkedő nyuggerek! Nem írom le kire és mire gondolok, mert ahogy a latin mondaná: " De mortuis nil, nisi bene"! Magyarul: „Holtakról vagy jót, vagy semmit”
verőce21
Ez inkább egy bő egyharmad havi kiegészítés mint félhavi...!
De mi a prémium...?
kereső
@Pegero: Ha azok a "nyuggerek" nem dolgoztak volna 40+ éveket, nem nyögték volna ki a "rendszerváltásnak" nevezett "modellváltás" minden nyűgét- a vad privatizációt, a 40%-os inflációt antall/boross kormányzása alatt, a több milliós létszámú munkanélküliséget- akkor te ma az utcán kéregetnél. És az "elégedetlenkedők" nem kivánnak mást mint azt, hogy orbán tartsa be legalább azt a törvényt, amit ő hozott. De már évek óta nem teszi. Ennyi(ke).
jáger laszló
OV a matematikusz sajátosan kerekített
A nyugdíjemelés novemberi 37%os ,értékét 50 %osra, félhavira kerekítette,mert így szebben hangzik!!
Csak ennyi
barátilag
J,L.
Pegero
@kereső: Ha a komcsik nem privatizálták volna szanaszét az országot, akkor most te sem nyöszörögnél.
kereső
@Pegero: Mi köze van ennek a témához? De, ha már igy felhozod az "okot", hogy én miért is nyöszörgök- akkor legyen.
Ha az első orbán kormány (1998-2002) idején seémeczi szenátor asszony vezetésével nem nyúlják le az első magyar szabadon választott országgyűlés által létrehozott egészség-és nyugsijbiztositási vagyont- akkor az a vagyon a mindenkori nyugdijasoknak "termelne", nem pedig a politikus maffiának. Jó lenne, ha ismernéd Magyarország legújabbkori történelmét.Mondjuk nem csak te, hanem sok-sok hasonszőrű társad.
Nem mellesleg kéretik az Antall/Boros kormány vad privatizációját ne a "komcsik" nyakába varrni- persze, ha a két emlitett úriember "komcsi" volt, akkor nem szóltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.