Az Orbán Viktor miniszterelnök által közzétett Facebook-videóban bejelentette, hogy novemberben érkezik a nyugdíj-kiegészítés, amely közel fél havi nyugdíjjal növeli meg a nyugdíjasok juttatásait.

Orbán Viktor bejelentette a nyugdíj-kiegészítést: ennyi érkezik novemberben

Fotó: Facebook

A bejelentés részeként Orbán Viktor kifejtette, hogy azok a nehézségek, amelyeket a nyugdíjasok az elmúlt években tapasztaltak, most a múlté.

Hangsúlyozta, hogy a kormány nem hagyja, hogy egyhavi nyugdíjat vegyenek el a nyugdíjasoktól, és elkötelezett az idősek megfelelő támogatása iránt.

Orbán Viktor kijelentette, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze és növelje a nyugdíjak értékét.

Hozzátette, hogy a nyugdíjakat minden évben megőrizték, és amikor az ország gazdasági helyzete lehetővé tette, akkor még nyugdíjprémiumot is fizettek.

A nyugdíj-kiegészítés bejelentése pozitív hír a magyar nyugdíjasoknak, akik a pénzügyi biztonság és a jobb életminőség iránti igényeiket látják teljesülni.

Az idősek most arra számíthatnak, hogy novemberben érkezik a nyugdíj-kiegészítés, amely közel fél havi nyugdíjjal növeli meg a nyugdíjasok juttatásait.

Forrás: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
"... a nyugdíjakat minden évben megőrizték..." Csak azt nem tudom, hogy a határvadászokkal, vagy a TEK-kel őrizték?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
ma kiderült, hogy Magyarország miniszterelnökének maximum a lopkodásból és a hazudozásból lejhetne közepest meghaladó érettségije. Magyarból, mint mindnyájan tudjuk komoly szövegérelmezési gondjai vannak, matekból pedig stabil bukás kétszer alá a jegye.
Tiszteltetem azokat a nyugdíjasokat, akik erre az ostoba hazudozó tolvaj által vezetett pártra fognak jövőre szavazni !
csak úgy....
ORBÁN VIKTOR A TIKTOKON HIRDETI A SZTÁRBAN SZTÁR LESZEKET
www.youtube.com/watch?v=Zn9YqzhWcHg
ezt érdemes megnézni!
verőce21
Ez inkább egy bő egyharmad havi kiegészítés mint félhavi...!
De mi a prémium...?
kereső
@Pegero: Ha azok a "nyuggerek" nem dolgoztak volna 40+ éveket, nem nyögték volna ki a "rendszerváltásnak" nevezett "modellváltás" minden nyűgét- a vad privatizációt, a 40%-os inflációt antall/boross kormányzása alatt, a több milliós létszámú munkanélküliséget- akkor te ma az utcán kéregetnél. És az "elégedetlenkedők" nem kivánnak mást mint azt, hogy orbán tartsa be legalább azt a törvényt, amit ő hozott. De már évek óta nem teszi. Ennyi(ke).
jáger laszló
OV a matematikusz sajátosan kerekített
A nyugdíjemelés novemberi 37%os ,értékét 50 %osra, félhavira kerekítette,mert így szebben hangzik!!
Csak ennyi
barátilag
J,L.
kereső
@Pegero: Mi köze van ennek a témához? De, ha már igy felhozod az "okot", hogy én miért is nyöszörgök- akkor legyen.
Ha az első orbán kormány (1998-2002) idején seémeczi szenátor asszony vezetésével nem nyúlják le az első magyar szabadon választott országgyűlés által létrehozott egészség-és nyugsijbiztositási vagyont- akkor az a vagyon a mindenkori nyugdijasoknak "termelne", nem pedig a politikus maffiának. Jó lenne, ha ismernéd Magyarország legújabbkori történelmét.Mondjuk nem csak te, hanem sok-sok hasonszőrű társad.
Nem mellesleg kéretik az Antall/Boros kormány vad privatizációját ne a "komcsik" nyakába varrni- persze, ha a két emlitett úriember "komcsi" volt, akkor nem szóltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.