Szolidaritási eseményt szervezett vasárnapra a NoÁr Iványi Gábor és munkatársai mellett. Az eseményen, amit a Megbékélés Háza templom kertjében tartottak részt vett többek közt Falusi Mariann, Kerekes József, Upor László és Pankotai Lili is.

Pankotai Lili: A kormánynak térden kellene hálálkodnia

A Telex beszámolója szerint az eseményen fellépett még Bródy János énekes, zeneszerző is. Pankotai Lili a diáktüntetések egyik állandó szereplője arról beszélt, hogy egy keresztény kormány által vezetett országban 2022-ben tízezer ember ellen indítottak lakáskiürítési eljárást, emellett pedig másfél millión élnek mélyszegénységben.

„Iványi Gábor és munkatársai ezeket a lyukakat tömködték a kormány helyett. Ahelyett, hogy ezért térden kúszva hálálkoznának, ahelyett Iványi Gábor is megkapja a magáét, mint én is, más is”

- mondta. Kerekes József színművész József Attila Kész a leltár című versét szavalta el. 

Forrás: telex.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez a kislány nem csak tanuló, hanem tanító is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: te idióta,aki 13 év alatt a családját és a haverokat anyagilag úgy fölturbózta ,mint 0rbán az övéit, - itt már csak az a kérdés,hogy lölö a falubelije kivel feküdt le elöször, viktornak vagy a bejának! :)
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 23:32 Húúú de bátor lettél! Kannásbor segített?:))) Hejjesírásról volt szó, tudod az a magyar nyelv és irodalom. A matek az más tantárgy. Egzakt és ennélfogva jóval egyszerűbb mint a hejjes írás.)) Matek korrepetálásra gyere ide Diósdra Te...Nem gondolod hogy odautazok a Nagyvárad térre! Innen is világosan látszik hogy nincsen semmiféle "jóisten" ! Sosem volt és nem is lesz!
Ezodabasz
@Pegero: Kedves tőled! Ha arra járok benézek:), de az nagyon ritka. Őrülök hogy sikerült végre elköltöznöm Budapestről és csak akkor megyek már oda ha nagyon muszáj. Tíz évet lehúztam a belvárosban és elég volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.