Karácsony Gergely főpolgármester szombaton Budapesten fontos bejelentéseket tett az elmúlt évek eredményeiről és a jövőbeni tervekről – írta meg a 24.hu.

Karácsony a következőket ígéri, ha újraválasztják

Karácsony Gergely főpolgármester beszél a Szabad rakpart címmel, az európai mobilitási hét alkalmából tartott budapesti sajtótájékoztatón 2023. szeptember 22-én. A főváros célja, hogy a rakpart a jelenleginél sokkal tágabb társadalmi igényt és sokkal több társadalmi szereplőt tudjon kiszolgálni, ennek érdekében széles körű párbeszédet indított útjára szakmai és civil szervezetek bevonásával. Fotó:MTI/Soós Lajos

A főpolgármester hangsúlyozta, hogy Budapest ereje nem csak a városvezetésben, hanem a közösség erejében rejlik.

„Budapest iszonyatosan erős. Attól erős, hogy ez a város egy közösség. Nekünk az a dolgunk városvezetőkként, hogy a közösségnek ezt az erejét használjuk arra, hogy tovább tudjunk menni. Egy nyitott kormányzásban hisznek, aminek az a lényege, hogy a város ereje a közösség erejében van”

 - mondta Karácsony Gergely.

A főpolgármester egyértelművé tette, hogy ha újra megkapják a budapestiek bizalmát a város vezetésére, sosem felejtik el, hogy "a budapestiek azok, akik a várost irányítják." Ezzel hangsúlyozva a demokratikus és az emberek központú városvezetés fontosságát.

A 24.hu szerint Karácsony Gergely a beszámolóját az egykori Merlin Színház felújításának helyszínén tartotta, és bejelentette, hogy november 17-én teljesen elkészül a rekonstrukció, és az épületet átadják a budapestieknek. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy a felújítás összefügg a Városháza park projektjével, amelynek célja a város zöld területeinek megőrzése és fejlesztése.

Forrás: 24.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@KisTehen: Ez igy történt... Mindenesetre 100- szor inkább Karácsony,,,mint bármelyik " random " fideszes szartartály...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Nyírfa: Eddig kazinszki all nyeresre, de szovetsegesek nelkul nem sokra megy az elso hellyel.
Nyírfa
@Yoda69: 03.05

Hála a lengyelek józanságának, a Tusk-vezette szövetségnek áll a zászló, ugyanis ők tudnak koalíciós kormányt alakítani.
De nem akarom elkiabálni, legkésőbb holnapra minden kiderül.
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 22:26 Bocs! Akkor álmodj hintát, homokozót...
Peller Anikó
Hinnye a kurvaanyád,

36 luxusingatlan-projekt sorolható az Orbán–Tiborcz-kör érdekeltségébe. Ehhez hozzáadódnak a lap által nem is listázott, nem eléggé prémium ingatlanok, mint a nemrég eladott Lifestyle Hotel Mátra vagy két ausztriai síszálloda.

- a budapesti Vörösmarty tér közelében lévő Hotel Dorothea 35 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttese;
- a Dorotheával szinte szomszédos D8 Hotel;
- a Lánchídnál lévő Sofitel Budapest;
- a Szabadság tér sarkán álló 50 szobás, ötcsillagos szálló Verno House (volt Iberostar);
- ha a Belvárost elhagyjuk, akkor Zuglóban a Dürer Kert egykori helyén épülő Dürer Park;
- az Andrássy úti egykori MÁV-épületegyüttes;
- a Hotel Gellért;
- vidéken a Balaton-partot kisajátító szántódi BalaLand;
- a galyatetői Grand Hotel;
- de az Orbán–Tiborcz-kör tulajdonában található egy külföldi hotel is, a spanyolországi Costa del Solon lévő 84 szobás, négycsillagos Hotel Atrio del Mar.
Ezodabasz
@Peller Anikó: ma, 16:13 Az ilyesmire nem reagálnak a fideSS-fanok! Nekik ezek a nagy lopások tetszenek!? Lehet hogy ez a követendő példa számukra? Talán így elnézik nekik a pitiáner stikliket? Szánalmas! Karácsony meg a "dollárbaloldal" picsányi pénzei(ami NEM közpénz) csípi a szemüket, mert ezzel elterelhetik a figyelmet a közpénz lopásról?
Ezodabasz
@rokker33: október 15., 12:13 Te itt élsz? Ismered talán ezt a "mocsok senkiházit"? Meggazdagodott? Na mesélj!
Tarlós mennyivel jobb szerinted? Tarlós tud majd négy/hatsávos utakat építeni a kurwa sok dühöngő vicsorgó autósnak hogy ne legyen dugó? Budapest nem a táguló univerzum, még Tarlós kedvéért sem! Jaaa hogy fideSS-es, így már értem...támogatja az 0rbán rezsim és akkor mindenki boldog lesz Budapesten:)). Ha nem fideszes a főváros polgármestere akkor szerinted normális az, hogy minden támogatást megvonnak ami jár? Tönkretenni egy fővárost a hatalomért az normális? Jaaa és már megvan az új koncepció: Megszellőztette a kurmány már régen, hogy inkább Debrecen lesz a főváros! Hmmm szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.