Szijjártó Péter ma kínai csúcstalálkozóraa indult.

Szijjártó borús jövőt vázolt: ez nekünk nagyon rossz lenne

Fotó: Facebook/szijjarto.peter.official

Az, hogy új világrend van kialakulóban, teljesen egyértelmű. Hogy hogyan néz majd ki ez a világrend, ma még teljesen bizonytalan. Sajnos komoly a veszélye annak, hogy a világ újra blokkokra fog osztódni. Ez nekünk nagyon rossz lenne – ebben van történelmi tapasztalatunk

- írta közösségi oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy a következő évek az összeköttetésekről, a konnektivitásról, a kulturált nemzetközi együttműködésről szóljanak. Kelet és Nyugat együttműködése nélkülözhetetlen a globális biztonsági és gazdasági veszélyek leküzdéséhez. A kínai elnök kezdeményezése, az „Egy övezet, egy út” ezt a célt szolgálja. Most irány Peking, a kezdeményezés csúcstalálkozója. Repülés egész nap, érkezés ottani késő este – tette hozzá Szijjártó Péter.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága külügyérünk! Maga csak tudja, hiszem ez a hatalmuk alapja több mint egy évtizede!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Igen nagyon rossz lenne NEKÜNK, és nem nektek, ha a putyin /orbán tengely által megálmodott új világrend megvalósulna.
Lenne ismét nagy -szovjetúnió, lenne kommunista népi kina összes termése Európában, putyin visszavenné Alaszkát, és itt sorjáznának a kalasnyikovok ismét a fejünk felett. Ez a ti általatok megálmodott "új világrend". Hogy, az USA?? Hát trumppal meg tudna egyezni putyin-, hogy, hagyja veszni Európát.
Yoda69
Blokkosodjal csak petya, de Magyarorszagot lehetoleg hagyd ki belole. Nekunk a helyunk az Unioban es a NATO-ban van ellenere annak, hogy jelenleg sok gonddal es problemaval megkuzdenunk. Egy legnagyobb problema pont te vagy poraztartoddal egyutt.
kereső
@Shikari: Na nézd meg annak a "diktatúrának" a meghatározását- mert annak semmi köze sem a többséghez, sem a kisebbséghez. Valami egészen mást jelent. Persze, ha proletár dikatatúrára gondoltál, akkor talán még igazad is lehet. Olyan orosz bolsevik módon.
kereső
@Shikari: Már megint csak primitiv marhaságra fussa úgy látom.
gina
Nem kell a jövőben merengeni ,,13 éve miattatok nagyon borús ez az ország alja balkán lettünk ..köszönjük retlkes patkányok , tolvaj vérszivók,,,,
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:18
Aztán miből gondolod,hogy te a többséghez tartoznál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.