A helyzetünk nem javult – jelentette be pénteki közleményében Iványi Gábor, a  Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője, az Oltalom Karitatív Egyesület alapítója, hogy  tartozásokra hivatkozva az MVM öt napon belül ki akarja kapcsolni az áramot és a gázt az egyház által fenntartott intézményekben. Az MVM-es fiúk szerint Ők már mindent megpróbáltak: törvény, az törvény.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Gondolom a törvény kötelezi őket a cöf és egyéb fideszes faszjankók támogatására is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: 16.14

A mai szabadkőművesek sem a régiek. Tudod ki van köztük? A Horthyt méltató exminiszterelnök, Boros Péter. És ő csak egy azok közül, akiket az 1200-as években megalakuló páholyok nem tűrtek volna meg maguk között. A magyar páholyra is ki lehet írni: nemzethy.
Nyírfa
@izéke: 16.37

Nagyon elkeserítő ez, @izéke: Kislánykoromban tacepaokat szögeltem a balkonunk falára, hogy szeressük egymást, gyerekek. Azt hittem, a magyar néppel ez megvalósítható.
Hát, nem. Lóhímvesszőt, mama!
izéke
Gondolom a törvény kötelezi őket a cöf és egyéb fideszes faszjankók támogatására is
Nyírfa
@sgl: 17.11

Olvastam. De mindjárt keresek dokumentumot.
Nessy
De nagyon törvénytisztelő a NAV, az MVM, Semjén és tasi, amikor valakit teljesen tönkre kell tenni! És vele több száz ember eddigi biztonságát! Remélem a Sors érdemeik szerint "megjutalmazza" őket!
Nyírfa
@sgl: 17.21

Köszi a bizalmat, de neked van igazad. Boross neve egy, Romsics Ignáccal , a szabadkőművesek és Trianon kapcsolatáról folytatott vitája kapcsán rögzülhetett.
Már én is keverem a szezont a fazonnal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.