A külügyminiszter az '56-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tett közzé egy galériát a közösségi oldalán.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Te kis buzi szöcske,igaz te nem táncolsz a föniddel együtt,, csak seggel csúsztok a gyilkos Putyin elött retkes tetves pojácák, hányingerem van töletek, csak mire van nagy mellényetek,?? nullák, tolvaj hazugok vagytok, ennyi !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Te kis buzi szöcske,igaz te nem táncolsz a föniddel együtt,, csak seggel csúsztok a gyilkos Putyin elött retkes tetves pojácák, hányingerem van töletek, csak mire van nagy mellényetek,?? nullák, tolvaj hazugok vagytok, ennyi !!!
Clavigo
Lavrov bácsi szeret téged Pötyike...
Clavigo
Valami " fasiszta felkelés " volt '56- ban...Putyinék szerint.. Nem hallottam róla,,hogy te,,Pötyike,,,vagy falhuggyozó ,szájnylikázó Gazdaállatod esetleg visszautasította volna.. Elmehettek mindketten a qrva@nyátokba,," timagyarok "...
Yoda69
Mondja ezt szarrago, miutan melytorkozta lavor elvtarsat.
izéke
Nem táncolunk úgy ahogy más fütyül,mondta miután befejezte az orosz majd kínai néptáncát,igaz,ezt önként járta el ;)))
izéke
@Őrnagy: járd a táncod putyin csicskája,most szól a katyusa a rádióban
izéke
@Őrnagy: botfalábad van? A katonaságnál is táncoltál csicska,ceaucescunak a születésnapján úgy roptad,hogy majd összedőlt a kaszárnya :)))
izéke
@Őrnagy: siess,indul a vonat Mongóliába,vár a sült mormota :))) meg a kumisz
Béla333
Mocskos hazaáruló, az oroszok csicskája! Ez a megemlékezés '56-ról a maffiózóknál?
Szégyen és gyalázat. Ugye hülyemagyar maffiahívők?
Aki Én
Van benne valami. A magyarok többsége nem szeret úgy táncolni, ahogy, ti fütyültök.
izéke
@Aki Én: ha ez igaz lenne,már nem övék lenne a hatalom
telegdilaci
@gina:Nem mindenkinek táncoltok ahogy fütyűl, Putyinnak viszont igen Jól megszégyenítették Kínában a senkinek nem táncoló Magyar miniszterelnököt, amikor a Főnökkel tárgyalt annyira zavarban volt remegett mint egy kisegér, annyra zavarban volt csak a nyugati Országok demokratikus vezetőinek mertek beszólni,Mivel Orbán nem merte kimondani az agresszor Putyinnak hogy háború van Ukrajnában és nem Katonai hadművelet,a Svédeknek meg hátráltatjátok egy 4-évvel ezelőtti semmit nem jelentő videó miatt a NATO-hoz való csatlakozását, ahhoz bezzeg nem volt bátorságotok hogy az Orosz történelem könyvben az 56-Magyar forradalmárokat terroristának nevezték,ezt is Számon kellett volna kérni de valahogy ezt nem meritek!
kulabombaafityiszre
Ebben igaza van kakadunak,hiszen táncolás közben nem tudja leszopni lavor,meg putler elvtársait.
izéke
@Őrnagy: vagyis nem érzed magad magyarnak,csak egy román medvesimogató,megélhetési büdöslábú vagy,akkor mehetsz csíkiszart inni :)))
kereső
Van ám a pofáján bőr, jó vastag- a rinocérosz meg irigykedik. A "Druzsba" érdemrenddel a mellén, ami a legmagasabb orosz kitüntetés, amely külfödinek adható. Van annak egy különös bája, hogy ezek megmernek emlékezni 1956-ról, amikor orosz tankok folytották vérbe a magyar szabadságharcot. Különösen azután- ahogyan putyin, és orbán/szijjártó megalázta Magyarországot a történelem tankkönyvvel, és a pekingi videóval.
Sakk Matt
Kivéve, ha a muzsik(us) orosz..vagy kínai, esetleg török!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.