A külügyminiszter az '56-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tett közzé egy galériát a közösségi oldalán.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Te kis buzi szöcske,igaz te nem táncolsz a föniddel együtt,, csak seggel csúsztok a gyilkos Putyin elött retkes tetves pojácák, hányingerem van töletek, csak mire van nagy mellényetek,?? nullák, tolvaj hazugok vagytok, ennyi !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Ebben igaza van kakadunak,hiszen táncolás közben nem tudja leszopni lavor,meg putler elvtársait.
izéke
@Őrnagy: vagyis nem érzed magad magyarnak,csak egy román medvesimogató,megélhetési büdöslábú vagy,akkor mehetsz csíkiszart inni :)))
kereső
Van ám a pofáján bőr, jó vastag- a rinocérosz meg irigykedik. A "Druzsba" érdemrenddel a mellén, ami a legmagasabb orosz kitüntetés, amely külfödinek adható. Van annak egy különös bája, hogy ezek megmernek emlékezni 1956-ról, amikor orosz tankok folytották vérbe a magyar szabadságharcot. Különösen azután- ahogyan putyin, és orbán/szijjártó megalázta Magyarországot a történelem tankkönyvvel, és a pekingi videóval.
Sakk Matt
Kivéve, ha a muzsik(us) orosz..vagy kínai, esetleg török!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.