Orbán Viktor Vlagyimir Putyin orosz diktátor előtti hajbókolása egyre gyanakvóbbá teszi az Európai Uniót – sajnos az egész országgal szemben is.

Orbán jó nagy gyomrost kapott be – spicliskedéssel vádolja a legfontosabb szövetségese

Végül is már a katonatársairól is jelentett a kommunista elhárításnak. Forrás: Youtube

Egyre frusztráltabbak az európai diplomaták a magyarországi fideszes kormány vétózgatásai miatt. A Külügyek Tanácsa ülésén téma Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin kínai találkozója is – írja az RTL.

Az ülésen több európai külügyminiszter is fel fogja vetni Orbán Viktor kormányfő és Vlagyimir Putyin orosz elnök kínai találkozóját és kézfogását.

A kínai találkozó nyugtalanítja Brüsszelt. Az Orbán-Putyin kézfogás több uniós tagállam vezető diplomatája szerint is nagyon rossz képet fest Magyarország uniós szerepéről. Az EU vezetői szerint Orbán közös uniós titkokról is beszámolhatott Putyinnak.

Magyarország kapcsán már felmerült a kérdés, hogy méltó-e az Európai Tanács soros elnöki tisztségére, miközben jogállamisági eljárás zajlik ellene, és az ország fideszes kormánya nem tartja magát a lojális együttműködés elvéhez sem.

Az unió az Orbán-Putyin találkozó óta már amiatt is aggódik, hogy a Tanács elnökeként a magyarországi fideszes kormány érzékeny információkat oszthat meg Moszkvával, és „ez ellen nem sok mindent tehetünk” – mondta egy magas rangú EU-s diplomata.

Forrás: RTL
Fotó: Youtube

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: ...szeretnéd, ha ne lenne igaz, ugye, komcsi balfasz?
Habár akkor nem is biztos, hogy kedvelnéd a gazdádat. Neked a komcsi-besúgó múltja jön be, igaz balfasz?
Havanagi
Akkorát kellett volna ,hogy ne tudjon felkelni.
Sámannus
Ennek a kereszTYénynek sok istene van, mint a pogányoknak, és el játszadoznak vele mint a cica a kisegérrel. Felmossák vele a padlót. ezt a szabad embert kétharmaddal válasszák meg, mert a közmédia egyfolytában kimosdatja a szarbólJó lesz ezt soxor emlegetni mert szarban van a hasza!
NKF
Az Uniós genyók menjenek a francba!
ómió
@Aki Én: Megint előbújtál a Böszmeánuszból, bolsiék fajkreténje!? És ott mindig akkora neked az oxigénhiány, hogy előbújtad után sosem vagy képes azokat a balfaszkomcsi besúgó tetvesbolsi munkásőr magadéit felismerni!? Ennek dacára mindig visszabújsz!? Nagyon vonz az téged!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok