A korábbi miniszterelnök-jelölt aggodalommal figyeli a miskolci történéseket.

Márki-Zay Péter: Felajánljuk az előválasztást, mert Miskolcon sem akarunk újra Fideszt!

Fotó: MTI/Rosta Tibor

"A Mindenki Magyarországa Mozgalom aggodalommal figyeli a Miskolcon kialakult helyzetet, miszerint a DK és a LMP saját jelölt indítását jelentette be az ellenzéki Veres Pál polgármesterrel szemben, akit az ellenzéki pártok többsége továbbra is támogat. Két ellenzéki induló azonban garancia arra, hogy Miskolcnak 2024-től újra fideszes polgármestere és közgyűlése legyen"

- írta Facebook-oldalán Márki-Zay Péter.

A politikus emlékeztet arra is, hogy

"elrettentő példa arra, hogy a DK önálló indulása Fidesz győzelmet hozhat, a tavaly szeptemberi miskolci időközi választás. Ezzel ellentétben pozitív példaként szolgálhat az ellenzék számára a tavaly januári jászberényi időközi választás fergeteges ellenzéki győzelme".

Forrás: atv.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Baszkikám, egyszer már felrúgtad az előválasztási megállapodást, álljon össze veled a Kunbéla!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Fog ez még változni.mert a DK sem akar fidex győzelmet Miskolcon!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
Kerpel-Fronius Gábor Bp. 5.ker
Mándi László Debreceb
Dukán András Csepel
Havasi Gábor Bp.22.ker
Miskolczi László Szolnok

Ezek mind Momentumos jelöltek, és mint hirlik Miskolcon is lesz jelöltje a Momentumnak.
Ez nem elrettentő példa, csak a dk. miskolci jelöltje?
Qqberci
Baszkikám, egyszer már felrúgtad az előválasztási megállapodást, álljon össze veled a Kunbéla!...
Clavigo
Már qrvára elegem van ebből a markyzajból... Jobb lenne ,kussolna inkább H- vásárhelyen...
Eladott Ország
@ittott: ma, 19:04 ♦ Gyerekek könyörgöm akasszuk fel! (Valahol Európában)
youtu.be/KaUPuuZ_w1Q
NKF
Mit keres ez a bukott fasz Miskolcon? Eltévedt?
Eladott Ország
Emlékeztetőül. MZP első megszólalása az volt, hogy le akarja váltani azt az ellenzéket, amelyik vezetésére éppen megbízást kapott. Egyébként mi bajotok MZP-vel azon kívül, hogy néha pontosította, amit korábban mondott? Csak az, hogy még mindig ráférne a pontosítás arra, amit mondott, meg amit utána pontosított. Hát, ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Az addig rendben van, hogy petrencésrúd, de ha pontosítani akarjuk, akkor ugye kapanyél, de talán precízebb az, hogy fogpiszkáló. Fogpiszkáló, ha el nem baszom! Mondá MZP, és "győzelemre" vitte népét a nagy népi fafaragásban. A fidesz köszöni neki az aknamunkát és az újabb 2/3-ot. Sok új pártot kell még létrehozni ellenzéki térfélen, hogy a fidesznek ne kelljen végre kamupártokkal operálni. MZP egy izgága porszívóügynök, aki baromi sokat dumál, semmi több. Már én sem hiszem, hogy parlamentáris keretek között ez a maffia leváltható lenne. Rajtunk már csak a román módszer segítene. Ha csak a fideszre lehet majd szavazni a választásokon (értsd más nem lesz a szavazólapon), akkor se fogok a fideszre szavazni! Utána pedig megyünk családostúl táborozni, mint Észak-Koreában.
ómió
Reméljük, Maki efftárs, jövőre te is "elhúzol"!
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:41 ☻ Maki elvtárs ( MZ/X) és pártja a fideszt erősíti. Ha MZP ezt nem tudja, akkor agyilag is baj van nála.
Peller Anikó
@Eladott Ország: Két lehetőség van,

1. ha nem tudja akkor totál alkalmatlan a feladatra
2. ha tudja ez a fidesz szekértoló, akkor mérhetetlenül aljas.

Mivel az első dolga az volt, hogy a gyurcsánnyal nem, ezért hajlok a 2. pontra. Valakinek mindig sikerül az ellenzéket szétkúrni. Botkaa! Te is ezt tetted, tetettteed ezt. A tehén meg röhög. Joggal.
ómió
@Eladott Ország: Mi van, gyagyás!? Átaludtad, amikor Maki efftársad a tetvesbolsi miniszterelnökjelöltetek volt, vagy időközben csak az agyad roskadt össza a nullára!?
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:55 ☻ "Tetvesbolsi" a romám cigányod és bűnszervezete, ráadásul a kolostorgecit (KGB-s ügynök és hazai spicli) kilóra megvettek a ruszkik, és a kínai kommunista elvtársak. Ezért is felelni fog a román cigányod, továbbá a több milliárdos közpénz síbolásért , az ország eladósításáért, hazaárulásért etc... Min. életfogytiglan dukál a dagadt gecinek vagyonelkobzás mellett! Trianon óta még egy ilyen rohadék nem vezette az országot!
ómió
@Eladott Ország: Mi van, tetvesbolsi szarházi!? Utólag csak nem felismerted már saját Maki efftársatokat is!? Ezért, aztán, más nem jutott eszedbe, mint a korábbi, az államcsődig vivő böszmei országkifosztásotokat, közpénzsíbolásaitokat kapásból másokra próbáld hazudni!? Szarkupac efftárs! Kilóg a hazugságpatátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.