A Magyar falu programban 2019 óta 300 milliárd forint pályázati támogatást biztosított a kormány a kistelepülések fejlesztésére - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szombaton a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábapordányban, ahol a program részeként felújították a polgármesteri hivatalt.

Forrás: epitesihirek.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar falu programhoz, az alábbi hireket közölném: „Közel 425 millió forint támogatást kaptak fideszesek 2022-ben a Magyar Falu Program civil pénzeiből, azaz a falusi civil alapból, összesítette a Népszava. A pályázat tavalyi 1450 nyertese között a lap szerint 113 egyértelműen a Fidesz-KDNP-hez köthető, ezek elnökei, képviselői mind valamilyen tisztséget töltenek vagy töltöttek be a kormánypárt színeiben, vagy nyíltan kampányoltak az érintett településeken azért, hogy a lakosok a helyi fideszes jelöltre szavazzanak.” A fidesz „tervszerű” (?) faluprogramját igazolja az is, hogy olyan vasúti mellékvonalakat is bezárnak, ahol nemrég újítottak fel állomásokat, valószínűleg, hogy a csókosoknak legyen miből lopni. " Durván kétszer annyiból épül új, 160 km/h-s pálya, mint a franciáknál TGV vonal."A buszt meg majd kiváltja a lóvasút. A lóvasutat meg a postakocsi. Minek az a rohanás? Hisz a fidesz visszahozta a járásokat is! A járás meg ugye attól lett közigazgatási egység, hogy ha a parasztnak némi hivatali ügye van, akkor ha reggel elindul gyalog a járásközpontba, akkor estére haza tud kutyagolni. Szóval csak következetesek. Már várom mikor épül minden vármegyébe vár a főispánnak.
Eladott Ország
Néha úgy érzem magam mint a kisvakond. Teljes sötétség vesz körül, és vigyáznom kell, nehogy megfejeljem a gyökereket.
uploads.disquscdn.com/images/aca7d52dbbd57a2a07c9bf70f2a1ff8b921f5fb0b3008e8ff74895e35f7b08b8.jpg?w=800&h=755
Már semmin nem csodálkozom. Hát nem mindegy, hogy mennyi az idő? Úgyis késnek a vonatok. A felújításokból - persze EU-s támogatásból - már leszívta a lét a neres cég, akkor meg kit érdekel, hogy bezárják. Magyarország így működik, illetve nem működik, mert a MÁV agóniáját látva, az egész ország dögrováson van. uploads.disquscdn.com/images/662a27ae36e67bafd9aead3861a889d8cc37876a6bbe424acae3041515048239.jpg?w=800&h=701
És még senki nem kezdett el Gyopáros Alpározni ( Gyopáros Alpár oroszul: травянистая подпара) lágyszárú alpár. Ha ilyen kretének vannak a tárcánál, mint ez a Gyopáros, nincs min csodálkozni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.