Nincs adat arról, hogy hányan kerülnek kórházba, vagy intenzív osztályra, esetleg szorulnak lélegeztetésre, vagy halnak meg a koronavírus miatt.

Botrányos: egyszerűen nem számolják hazánkban a COVID-fertőzötteket – Nagy baj lehet belőle

Illusztráció: Pixabay.com

A jelenlegi covid-megbetegedések megszaporodása semmiképpen sem eredményezi majd a korábbi járványügyi intézkedések visszavezetését

– idézi Gulyás Gergely kancelláriaminisztert a Népszava. A lap azzal folytatja, hogy Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa egy szakmai webináriumon alig valamivel Gulyás bejelentése előtt beszélt arról, hogy nehéz volna megítélni a hazai járványügyi helyzetet:

Ugyanis Magyarországon már nem regisztrálják a koronavírus-fertőzötteket.

Nincs adat arról sem, hogy hányan kerülnek kórházba, vagy intenzív osztályra, esetleg szorulnak lélegeztetésre, vagy halnak meg covid-vírusfertőzés következtében. A szakember szerint arra is csak más európai országok adataiból következtethetünk, hogy most milyen vírus-variáns okozza nálunk a megbetegedéseket, miután Magyarország ezt sem monitorozza.

Látszólag pedig emelkednek az esetszámok. Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy egymás után vezetik vissza a kötelező maszkviselést a kórházak, de van ahol már látogatási tilalmat is érvénybe léptettek.

Forrás: Népszava
Fotó: Pixabay.com

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@KisTehen: egyébként is, csak műbalhé volt az egész, a kormány részéről!
Választást követően már, cseppet sem aggódtak, a magyarok életéért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
@KisTehen: egyébként is, csak műbalhé volt az egész, a kormány részéről!
Választást követően már, cseppet sem aggódtak, a magyarok életéért!
nejlontacskó
@KisTehen: örülök, hogy belátod, hogy a kormány hazudik!
pultosjocó
hát számolgassátok, csak minket hagyjatok ezzel a baromsággal...ha putyler nem rohanta volna le ukrajnát, még lehet mindig szájkosárban járnátok kamu kovidtesztért sorban állva...
Nessy
Amiről nem beszélnek, titkolják, az nincs! A vírusok meg lelkesen támogatják a kormányt, és betegítik meg az embereket! Komolyra fordítva a szót, valóban egyre több a covid, és egyéb fertőzés a kórházakban. Becsülettel jelentik is, mivel kötelező, de a kutya sem törődik vele! Ennyit a hozzáértő, betegcentrikus egészségügyi vezetők szakértelméről!
Qqberci
He a marhaGulyás azt mondta, hogy nincs járvány, akkor nincs járvány! Tessék szépen békében felfordulni!...
justhpeter
Ciki Cili inkább elfelejtett számolni, mint mégegyszer át kelleme élnie sok ember elhalálozását.
Mára már az egész államgépezet szétesőben van, csak a hazudozás és a lopkodás van még a csúcson.
Nessy
Lehet hisztinek minősíteni, lebecsülni. Csak akkor lehetőleg ne tessenek megbetegedni, vagy balesetet szenvedni, és a kórházba kerülni! Elég egy még tünetmentes új szobatárs, akin két nap múlva jelentkeznek a tünetek, és hiába különítik el, már fertőztek! Ugyanez egy látogató esetében is előfordul.És nem ez az egyetlen fertőzés, amit pl. a látogatók hoznak magukkal. Ők nem lesznek betegek, csak a legyengült immunrendszerű beteg kapják el.
SÍva
Nem számolják mert akkor be kellene ismerni, hogy ezer betegből mennyi volt az oltott (vagy ezt nem lehet, mert az már sérti a személyiségi jogokat, bármit kitalálnak amivel ellehet mismásolni az oltások következményeit) és ezt nem akarják tudtára hozni senkinek sem!
Nessy
@SÍva: A pár éve kapott oltás a mutánsok ellen már nem véd! Az influenza oltások is minden évben módosulnak!
SÍva
@Nessy: Szerinted védett valamit is ha olyan veszélyes mint ahogyan állítják? Jó szöveg volt a neten egy képpel, hogy hogyan változott a kommunikáció az oltás után! A vége volt a legjobb: aki oltott az a mennybe kerül! Ez a kormány elvesztette a hitelességét a szememben már nagyon régen!
Nessy
@SÍva: Bizony az oltottak esetében ritkábban kerültek lélegeztető gépre, és csökkent a halálozás.
Nem újság cikk. Kórházban, klinikán dolgozó családtag, régi kollégák beszámolói szerint is.
Yoda69
Pedig ugy kene meg 20 ezer lelegezteto gep, Csak a biztonsag kedveert.
SÍva
@Nessy: Királylány (királyfi) Te még hiszel a mesékben? Az az igazság, hogy a sok hazugsággal félre magyarázással elvesztették a hitelüket a szememben minden téren és már nagyon régen! Már azt sem hiszem el amit kérdeznek! Ezért engem nagyon nehéz meggyőzni bármiről is legyen szó. Nem akarok senkit megsérteni mert mindenki azt gondol amit akar. A cikkek mindenkiből kiválasztanak valamilyen reakciót mellette vagy ellene. Ez van.
Nessy
@SÍva: Legyen neked a hited szerint! Miután egészségügyben dolgoztam sok, laikusok számára furcsa dolgot láttam, tapasztaltam. Sőt nem kevés éveim alatt már én is átéltem. Ezért hiba a nem tisztességes tájékoztatás, amit az elmúlt években elkövettek, hogy ma már azt sem hiszik el sokan, ami a valóság. Ez is van! :-))
Lepényleső
Amiről nem tudnak az nincsen,- mint a strucc teszi amikor homok van a szemen?
Bár nekik inkább vaj,és a fülük mögött,- amiért jócskán lehet ülni más embernek jó pár évet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.