Kocsis Máté közölte, magyar titkosszolgálati jelentés készült a déli határnál megjelenő terrorkockázatokról, terrorista csoportok jelenlétéről, a terrorizmus és a migráció összefüggéséről. A politikus szerint "ez nem állhat meg a titkosított szolgálati jelentések szintjén, mindenkinek tudnia kell az Európát a leginkább égető problémáról".

Kocsis Máté már holnap rohan a titkosszolgálathoz, hozzá akar férni a jelentéshez

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Rendszeressé váltak az erőszakos, fegyveres támadások a határnál; az egyre erősödő migrációs nyomás egyre inkább hozza be a terrorizmust az Európai Unióba – mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A jelentést egyelőre az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagjai ismerhették csak meg, de hétfőn kezdeményezni fogja, hogy hozzák nyilvánosságra. Technikailag ez úgy működik, hogy a bizottság kérésére a jelentést tevő titkosszolgálat dönthet a titkosítás feloldásáról

– közölte.

A frakcióvezető elmondta, csütörtökön személyesen bizonyosodott meg Ásotthalmon arról, hogy "a helyzet egyre rosszabb, most már a magyar határvédők, határvadászok és rendőrök biztonsága is konkrétan veszélyben van, hiszen már éles lőszert is használnak a migránsbandák, a terrorsejtek". A képek és felvételek nem adják vissza azt az "elképesztő állapotot, hangulatot, veszélyt a sok-sok milliárdos kárt, de a határvédők által végzett áldozatos és bátor munkát sem"

– jegyezte meg.

Kocsis Máté azt mondta, minden egyes terrorcselekményért a brüsszeli politika a felelős; a migránsútvonalak ugyanis nemcsak a terroristákat, hanem a fegyvereiket is hozza, ami ellen minden erővel fel kell lépni.

"Nem szeretnénk, ha ez a vita a szőnyeg alá söprődne" – jegyezte meg, hozzátéve, hogy véleménye szerint a jövő évi európai parlamenti választásoknak "meghatározó vitája lesz Brüsszel elhibázott, rossz migrációs politikája".

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Nem csodálkoznék,ha kiderülne,hogy az elbocsájtott ember csempészek vastag bukszával lettek volna "szélnek eresztve",hogy a határon "vadászok" érezzék a törődést!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Nem csodálkoznék,ha kiderülne,hogy az elbocsájtott ember csempészek vastag bukszával lettek volna "szélnek eresztve",hogy a határon "vadászok" érezzék a törődést!
csak úgy....
aztán megint krétán a bayer zsolti ágyában éberedsz...
kulabombaafityiszre
Azt is elmondhatná a csokis,ha legálisan,nem sunnyogva ment el a buzi kavartett,akkor miért úgy jött haza ,mint aki nem akarja,hogy felismerjék.
izéke
Az ügynöklistákat is kéretik nyilvánosságra hozni,szeirntem az is minden magyar érdeke,hogy megtudják,kik voltak a spiclik...na jó,csak ábránd
madlaci66
tehát az rendben van, hogy orbánc kiengedi őket a börtönből, vagy vissza kíséri őket a határzár túlsó oldalára, majd kedélyesen elbúcsúznak tőlük, hogy gyertek holnap is.
Clavigo
@kulabombaafityiszre: DDXDDXX... "" buzi- quartet """.. Ez nagyon jó..DDXD:):):):)
Clavigo
@madlaci66: Persze,hogy rendben van,,,ha a " kedvezményezettek " közben megkapták a Zalkotmányos Kőccségek számlaszámát... ..
Eladott Ország
Ex MIÉP-es Csokis' Matyi az az "elképesztő állapotot", amit a bűnöző, hazaáruló és politikai prosti román cigány gazdid művelt az országgal, tönkreb@szva az országot gazdaságilag, politikailag a qrva anyádat te baromfajzat!
dr. prédikátor
mát5é kislány!!! viszket a segged??? a bájer nem elégített ki???
Eladott Ország
Azért titkosszolgálati, mert titokban írta a jelentést Kocsis "Closeau" Máté Kálomistával és Bayerrel Krétán? Mondjuk erről az útról én is olvasnék szívesen egy titkosszolgálati jelentést. Hol voltak, kikkel találkoztak még ott, mit hoztak vagy vittek, mit is csináltak, ki fizette?! - Gagbangpartyn voltak. Nem kerítés van hanem körítés, a sok hülye dumához! Azt hozd nyilvánosságra csokis gyerek, hogy hogyan lehetsz egyszerre Krétán és Budapesten. Meg azt hogy hány embercsempészt engedtetek szabadon. Meg azt hogy hogyan özönlöttek a migránsok Magyarországról Szlovákiába, ha van kerítés délen. Hülyegyerek. Szabadon engedtétek az embercsempészeket, rohadjatok meg, Románia schengeni tag lesz, teljesen értelmetlen lesz az a kibaszott határkerítés kiscsilliárd' forintért, egyébként meg színtiszta politikai hangulat- és gyűlöletkeltés amit csináltok. Azt már nagyjából tudjuk , hogy hozzák be Orbánék a migránsokat és viszik tovább őket Nyugat -Európa felé. Ki tudja, hogy a letelepedési kötvénnyel mennyi terroristát szabadítottak az EU-ra? Szijjártó úgy osztogatja a diplomata útleveleket, mint bordélyba a gumit. Inkább arról hallanánk többet, hogy a kolostor és Hatvanpuszta vendégei milyen terrorveszélyt jelentenek?! Mert azt jelentenek, közismert bűnözők, hazaárulók, gyilkosok, barbár diktátorok.
uploads.disquscdn.com/images/b07efa6cc30dea7f095535f9f19169c666b06b009b1d9e192f6587a2c201140e.jpg?w=800&h=516
Eladott Ország
Hazug, cinikus képmutató vagy Csokis Matyi! Szabadon engeditek a már letartóztatott emberkereskedőket, szemet hunytok a határmenti emberkereskedelem felett, hogy ezzel Moszkva érdekében politikai nyomást gyakoroljatok a nyugati "szövetségeseitekre" és utána még van pofátok az általatok jócskán gerjesztett vészhelyzetről papolni és egy hiányos titkosszolgálati jelentéssel haknizni a médiában. Kocsis, "Hétfőn kezdeményezni fogja, hogy hozzák azt nyilvánosságra." Keddre megjön a fordítás moszkvából. Vasárnap nem dolgozik a fidesz, ezt már mondta Hofi is. Hétfőn lesz idő kidolgozni, hogy mi legyen benne, ami eléggé félelemkeltő, hogy a rabszolgák kellően befossanak és Orbán segge mögé szépen felsorakozzanak védelemért. Kábé hasonló komolyságú a dolog, mint a Soros-terv nyilvánosságra hozása. Úgy tűnik a következő választás alaptémája megint a migráncsozás lesz. Fogni kell a szavazókat! A pegasus-ügy óta azon már nem csodálkozik itt seni, hogy a titkosszogálat is pártpolitikai célokat szolgál. Joguk van hozzá, elvégre jogállam lennénk, vagy mi? Azért vezeti a feltaláló Rogán Antilop'.
Clavigo
@Eladott Ország: halász janit kihagytad a felsorolásból..:):):):) ( nagy kedvencem a Kondából )...,,Vajon ki farolt,,kinek..DDDDXDXD... Szajjer, belga házigazdája beszélt 7-8 fitymaszosról,,akik törzsvendégek voltak az összejöveteleken...:) Azóta is csend van erről ..:)
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 11:01 ♦ Valóban a krétai gangangpartin részt vett az asztal alatt "hüvelyező" Halász János is. Nála már csak Semmilyen Szálkereszt' Zsóti tud szebben nyálcsorgatva nézni a dagi dazdijára.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/26907020_1912709045711437_6694054082534646652_n.png?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=Zv-njQwVlCkAX_WB1IX&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAdY1x5yAKDhQopqExBeJW3TYa8iyjkE-WEcYFU8D82eA&oe=65659847
Eladott Ország
@Clavigo: "A hétvégén a fidesz szóvivője, a mindig nagyon kimért, kellőképpen képmutató Halász János leplezte le a kormánypárt konzervatív politikusainak valódi arcát. Halász, aki, ha lenne ilyen, az egész földkerekségen megnyerné a mesterkélt udvariasság versenyét, a balatonfüredi Cocomo nevű éjszakai bárban múlatta idejét, a képeket elnézve, feltehetően már nem túl szomjasan."
kép1
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/augusztus/halasz_44402_LI.jpg
kéo2
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/augusztus/Hal%C3%A1sz2.jpeg
"Félreértés ne essék, a magánélete mindenkinek a magánélete, senkinek semmi köze ahhoz, kivel, hol és hogyan mulat.
De amikor valaki a szeplőtelen fogantatás mintapéldányaként tetszeleg, naponta felhelyezi magát egy erkölcsi piedesztálra, s onnan tekintget le gyarló népére, akkor kéretik nem majdnem megdugni valakit egy kanapén nyílt színen. Vagy ha igen, akkor meg viselkedjen az általuk oly sokszor hangoztatott polgári módon, szerénységgel, tisztességgel és több alázattal, kevesebb hazugsággal az ellenfelek iránt is. Mert ez így korrekt, így polgári."
justhpeter
Ezek a latrok szépen, csendben kiszervezik a pártot és a NER-t a kolostormalac alól, az a grazi elmeszökevény ezt nem is veszi észre.
Clavigo
Ha már ott leszel,,Csokis,,,kérd ki az olajos- és az ügynökaktákat is.. ..
Yoda69
Kocsisne, kipihented a Kreta-i nyaralast bajjerzsotival? Faj meg a feneked? Legkozelebb hasznalj tobb vazelint, foleg ha grouppenben toljatok.
ceni
Meny te a picsába talán Brüsszel adott Magyar útlevelet államkötvény vásárlása fejébe minden féle szedett vedett nemzetközi körőzés alatt szarházinak. Van akiről közbe kiderúlt hogy alkaidás kapcsolata is lehetséges. Ti kőkeményen benne vagytok a feszültség fentartásába. Politikailag ofrszágon belűl hasznot húztok belőle addig mig a határmenti állampolgárok rá nem jönnek hogy nem fogjátok megvédeni őket se ló se huszár se pénz mindent elkurtatok nem kicsit nagyon.
jáger laszló
Mátét már nagyon várják a szolgálatok és készülnek a jelentés átadására... Na és mit csinál vele!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
nejlontacskó
@Őrnagy: ez így oké, de mit akar nyilvánosságra hozni?
Hogy egyre több a migráns?
Látjuk!
Hogy egyre erőszakosabbak?
Hallotunk róla!
Hogy kár volt 270 milliárdot kidobni a kerítésre, mert szart sem ér?
Tudjuk, tapasztaljuk!
Habár erről nem fog nyilatkozni, szerintem!
Mint ahogyan arról sem, hogy mi lenne a megoldás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.