A miniszterelnök egyre durvább túlsúllyal küzd, miközben azt reklámozza, hogy a pálinka alapvető élelmiszer.

Orbán Viktor nagyon rossz hatással van azokra, akik figyelemmel követik őtOrbán Viktor/Facebook

Az elmúlt időszakban számos kérdés merült fel Orbán Viktor egészségi állapotával kapcsolatban: többeknek feltűnt, hogy a miniszterelnök feltűnően hízott az utóbbi években – mutat rá az ellenszél.hu. A lap rámutat, hogy a magyarok túlsúlyának egyik fő okozója az alkoholfogyasztás, ennek ellenére Orbán azt hirdeti, hogy a pálinka alapvető élelmiszer.

Tekintettel arra, hogy Magyarországon kiemelkedően magas az alkoholisták aránya, ez több mint felelőtlenség.

Nem szabad elfelejteni, hogy az elhízás az egészségügyi problémák egyik fő okozója lehet. A jelentős túlsúly számos súlyos egészségügyi problémához vezethet, beleértve a szív- és érrendszeri betegségeket, a cukorbetegséget, a magas vérnyomást, a zsírmájat és egyéb krónikus állapotokat.

Persze az elhízás egy összetett probléma, amelynek hátterében genetikai, környezeti és életmódbeli tényezők is állhatnak. Ugyanakkor a közéleti személyek példaként szolgálnak a társadalom számára, így az egészséges életmódra való törekvés is közülük indulhatna.

A közéleti személyek életstílusa és hozzáállása az egészséges életmódhoz példaként szolgálhatnak.

Így Orbán Viktor is nagy hatással van a társadalomra, de nem épp pozitív példát mutat. Pedig nem ártana, ha erre odafigyelne, hiszen gyakran nem is tudatosan, de tanulunk tőlük, amikor a tévében vagy bármilyen más személyes szereplés látjuk – hívja fel a figyelmet a lap, rámutatva, hogy kezdődik a száraz november.

Forrás: ellenszél.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Orbán Viktor azt hirdeti, hogy a pálinka alapvető élelmiszer. Az egymillió alkoholista országában ez több mint felelőtlenség a miniszterelnök részéről.

Csatlakozzunk a száraz novemberhez! Ebben a hónapban a pálinka nem szerepel majd az alapvető élelmiszerek listáján."

Csatlakozom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Semmilyen téren nem a példaképem és nem is zavar a túlsúlya. Felőlem duplájára is hízhat és akár élhet pálinkán is, ez csak jó, mert elvileg a szervezete hamarabb bedobja a törülközőt! Tény, hogy a pártbéli társai közül sokan vannak hasonlóan túlsúlyosak, de nem feltétlenül olyan mélynövésűek, hogy könnyebb őket átugrani, mint megkerülni.
Ditrich
Az alkohol segít elcsititani a háborgó lelkiismeretet! Hasznos társ egy ilyen ember esetében mint ő! Mondjuk én azon sem csodálkoznák ha keményebb dolgokhoz nyúlna!
telegdilaci
@nemkati:Akinek még a látványától is felfordul a gyomra,annak semmiképpen nem példaépem, Én szégyellem amikor meglátom hömpölyögni Külföldön a Többi Miniszterelnök mellett, lehet azt mondani hogy genetika de azért egy ilyen felelős beosztásban ahol egy Országot képvisel nem hiszem hogy nem lehetne valamit kezdeni vele hogy ne legyen ekkora bendője!
balos
@Ditrich: Hát egyből a kibiztosított kézigránáttal kezdhetni,hogy érezze a törődést!
kakukkmadár
@telegdilaci: van egy csomó pszichiátriai gyógyszer, ami sokaknál túlsúlyt okoz, így járt viktor is a grazi receptekkel. ami viszont felháborító, hogy a lakosság elől titkolják, hogy egy nem teljesen százas, kezelésre szoruló ember a vezetőjük. az egyéb pszichiátriai kórképeken túl, amit a legtöbb fideszes is mutat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.