„Az, hogy egy hazug rezsimet eltűrnek a magyar választópolgárok, már legyen az ő bajuk” – írta a Csehszlovák Kém a Facebook oldalán.

Orbán megvezeti saját választóit, és hazudik nemcsak nekik, de a teljes magyar társadalomnak – Meglepő dokumentum szivárgott ki

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az új, Győr és Pápa között megépült, kétszer két sávos, 36 kilométer hosszú 83-as út avatóünnepségén Pápa közelében 2023. október 14-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az oldal az Európai Tanács következtetéseit ismerteti, erős politikai véleményével, mely a fertőzött magyar politikai elitet veszi górcső alá:

„A mellékelt oldalakon az Európai Tanács következtetéseit olvashatják, amelyeket egyhangúlag fogadtak el, tehát, Orbán Viktor, a magyar maffiaállam Keresztapjának jóváhagyásával is.

Ez a dokumentum is bizonyítja, hogy Orbán más arcát mutatja külföldön és másik arcát mutatja otthon. Ha az ukrán szabadságharc szempontjából nézem, akkor hozzáteszem: szerencsére.

Mi következik mindebből?

Egészen konkrétan az, hogy Orbán megvezeti saját választóit, és hazudik nemcsak nekik, de a teljes magyar társadalomnak. A rosszabb pedig itt már csak az, hogy ezt a hazugságáradatot gyűlölet terjesztésével és az orosz propaganda terjesztésével teszi.

De a legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a magyar választópolgárok milliói el is hiszik ezeket a nyilvánvaló és átlátszó hazugságokat, és akik pedig átlátják, cinikus módon kussolnak, és feltétlen lojalitásáról biztosítják a magyar maffiaállam Keresztapját, 30 ezüstért.

Magyarország akkor lesz újra jobb hely, ha a magyar politikai elit megtanul igazat mondani és tisztességesen politizálni. Egészen addig, az új, demokratikus rendszerváltásban gondolkodó magyar állampolgárok számára ez a mai rezsim és teljes politikai elitje, illegitim, és az egyetlen tisztességes hozzáállás a totális bojkott.”

Forrás: Facebook

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:12
Én ugyan nem a dollárról,írtamhanem a muszka becsületrendről,de hát nem érthetsz meg mindent azzal a pár bittel a fejedben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Ez a "Zorbán" állandóan tartózkodik Brüsszel tetvesbolsijainak öntökönszúrásaitól!? Legújabban ezt kell ráhazudnotok, efftársak!?
rakitics41
Úgy látszik hogy van olyan hely a világon ahonnan jobban meg lehet ítélni, hogy mi folyik itt Magyarországon!Akik pedig megítélik,a helyzetünket egyik oldalhoz sem tartoznak nem hazai elemzők , emberek, lehet azt mondani ,hogy ők a legobjektívebbek ebben a kérdésben.
gina
Ez az amikor egy retkes román cigányt feljut a csúcsra, és ez a kis pojáca mutogatott Gyurcsányra hogy hazudik, pedig ez a kis elmebeteg a legnagyobb hazudozó patkány, mikor tüntetjük már el ezt a mocskos zsiros tetüt???
gina
@Maccska: Csakhogy ma ilyen barmok és agyhalottak vannak mint te is, akik egy retkes hazug cigányt éltetnek,,,,
Dr. Proktor
@gina: @Maccska: Te meg liberálfaszista vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.