Moszkvának "ne legyenek illúziói: más válságok nem fogják elterelni a figyelmünket Ukrajnáról" – jelentette ki az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője az X közösségi oldalon szerdán közzétett üzenetében.

Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője erős üzenetet küldött Moszkvának

Josep Borrell azt írta: az Ukrajna elleni orosz agresszió" a könyörtelenség új csúcsát érte el": 24 óra alatt több mint 100 várost és falut vettek célba.

Az Európai Unió támogatása folytatódik Kijev számára, ameddig csak szükséges – tette hozzá az uniós diplomácia vezetője.

Az ukrán hatóságok szerdai tájékoztatása szerint Oroszország az elmúlt 24 órában 118 települést lőtt tíz ukrán régióban. Ihor Klimenko belügyminiszter a közösségi oldalakon közzétett üzenetében kiemelte: ez a legtöbb megtámadott város és falu az év eleje óta.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Őrnagy: én téged küldenélek egyenesen a frontra,ott mutasd meg a nagy haditudományod mikor száz ruszki lő rád egyszerre
izéke
@Őrnagy: én téged küldenélek egyenesen a frontra,ott mutasd meg a nagy haditudományod mikor száz ruszki lő rád egyszerre
ómió
"Erős uniós üzenet"!? Csak nem a saját Európáját zsebeli már megint ez az idióta!?
kereső
Megérkeztek az észak-koreai lőszerek. Most aztán lehet öldösni, gyilkolászni a civil lakosságot. Ez valahogy nem éri el a putyin scheggét nyalók ingerküszöbét- csak az, hogy "putyin is felháborodott az izraeli bombázáson, miközben a kremlben tárgyalt hamasz terrorista szövetségesével. Bezzeg az ukránok/ zsidók nem átallanak visszalőni-igy veszélyeztetve a "világbékét".
Miközben orbán Kazahsztánban tárgyal arról, hogy kiemelt fontosságú Magyarország és Kazahsztán együttmúködése az OKTATÁS területén.
kereső
hvg.hu/vilag/20231102_Sziberia_Wagner_Roszgvargyija_Putyin_Prigozsin_fia

Ujjáéledt a "wagner"- közvelenül putyin irányitása alá tartozó "nemzeti gárda" részeként.
Namely
Azóta is röhögnek Moszkvában. Még egy ilyen "erős üzenet" és infarktus lesz a vége orosz oldalon.

Úgy látszik az EU is tanult valamit az ukránok orosz nemzetiségű, zsidó elnökétől, korábbi szakmájának minden fortélyát ellesték Brüsszelben: nevettetni a nagyérdeműt. :)
Remélem megtanult zongorázni is Borrell az 'elenszki mestertől.
Dr. Proktor
@izéke: Ne bántsd a mi Kőagy Őrnagyunkat, aki amúgy csak őrmester, színtévesztése okán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.