Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője három kérdést tett fel a miniszterelnöknek írásban – szúrta ki a Telex a parlament honlapján.

Kínos kérdéseket kapott Orbán Viktor Putyinnal kapcsolatban – íme a válasz
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az ellenzéki politikus az alábbiakra volt kíváncsi:

„Tiltakozott-e a Miniszterelnök Úr az ‘56-os hősöket fasisztának minősítő orosz tankönyv ellen?”

„Felszólította-e a Miniszterelnök Úr – a béke megteremtése érdekében – az orosz elnököt, hogy vonja ki az orosz katonákat a független Ukrajna területéről, és hagyjon fel az agresszióval?”

„Esett-e szó a találkozón az orosz agresszió következtében elhunyt kárpátaljai magyarokról?”

Érdemi válasz helyett végül Magyar Levente, Szijjártó Péter államtitkára reagált egy közleménnyel:

„Orbán Viktor miniszterelnök a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Pekingben folytatott tárgyaláson is kiemelte a béke és a mihamarabbi tűzszünet fontosságát”

- írta Tomposnak.

Forrás: telex.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@qunta: Nem a kérdések voltak ostobák, hanem te vagy az ostoba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Hagyjuk már a Momentumot,jövőre mennek a levesbe!
qunta
Ezek nem kínos hanem ostoba kérdések voltak.
Kapanyél
Ez legalább annyira volt kínos kérdés neki, mintha tőlem azt kérdezték volna, hogy reggel elmentem e budira!? És persze a válasz is várható, minden reggel felkelés után kimegyek pössenteni!
jáger laszló
Szokás szerint A képviselő kérdez
az államtitkár válaszol
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@qunta: Nem a kérdések voltak ostobák, hanem te vagy az ostoba.
Béla333
Amíg a hülyemagyar maffiahívőknek ezek nem kínos kérdések, egyetért a mocskos hazaárulók mondataival, tetteivel, addig marad minden ahogy van.
Ezek csak egy dolgot értenek meg: ha nincs Uniós pénz, akkor csak rövid ideig tudják a maffiaszervezetet így működtetni. Ellopható pénz nélkül vagy szétesik az egész maffia, vagy erőszakosabbá válik. Szerintem ez utóbbi!
szaboria1
Erre a válaszra mondják: Nesze semmi fogdmeg jól.
Yoda69
Mindharom herdesre NEM a valasz.
orban nem azert talalkozot putyinnal, hogy a magyarok, az Unio, esetleg az ukranok erdekeit kepviselje.
O1G-t magahoz rendelte putyin, hog feltorolje vele a padlot.
szaboria1
@Maccska: Nem a kérdés volt hülye hanem a válasz. Érdekes most nem zavarja Orbánt, hogy kárpátaljai magyarok halnak meg?
Yoda69
@Maccska: Miert ne, ha megteheti? Ha van egy ilyen toprongy ember, aki allitolag unios vezeto, akkor kihasznalja ezt a helyzetet putyin.
Nem gyanus neked, hogy a 27 tagu Uniobol egyedul a mi tahonk volt ott? Es raadasul meg kezett is fogott egy korozott bunozovel.
szaboria1
@Maccska: A fasz te vagy ! Mert én nem. Nekem Beregszászba vannak rokonaim.
human
Lehet, hogy a Viktor nem a legnagyobb ember a Türk Tanácsban, de kétségtelen, hogy a legszélesebb :)
assets.4cdn.hu/kraken/7y2QZNsA7MJtmOWGs.jpeg
Yoda69
@human: Ha igy folytatja a hizast a tahogeci, akkor tovabb fog tartani megkerulni, mint atugorni.
Yoda69
@Maccska: Azert nagy tetben ne fogadj a ruszkik gyozelmere.
Béla333
@Eladott Ország: 09.30
Az utolsó beidézéseddel vitáznék: nemcsak politikusi bűnöző, hanem bűnöző, aki éppen politikus!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 09:39 ♦ Valóban a csúti geci nem csak politikus bűnöző, hanem bűnöző és HAZAÁRULÓ is!
Az ötödik Orbán kormány első 100 napja után fejenként ki lehetne osztani 100 év szigorítottat. Ha az uralkodásuk alatt elkövetett bűnökért kellene "megmázsálni" őket 1000 év is kevés lenne. De megfordítom. Ők tíz év alatt 100 évvel lökték vissza Magyarországot, és még hol a vége. Kihasználhatta volna ez "géniusz" a 10 év konjuktúrát hogy felemelje az országot, és úgy emlékezzenek a nevére aki emelekedőn is gyorsítani tudott. Ehelyett kiderült hogy egy dilettáns hatalommániás f@sz, aki arra herdálta el a pénzünket hogy hatalomban maradhasson és ne derüljön ki róla hogy egy tehetségtelen pöcs aki visszaélt a hatalommal amit ráruháztak. Egy kleptomán geciből sosem lesz nem kleptomán nemgeci, államférfi meg főleg nem! És még mindig van olyan fideszes, akinek minderre az a válasza, hogy ha az ellenzék lenne kormányon, sokkal rosszabb lenne. De kérdem én, hogy lenne rosszabb? Legalább az EU-pénzek érkeznének, basszus. De neki ez sem érv. Semmi sem érv. Ezt úgy hívják, hogy kognitív disszonancia és valóban nagyon erősen meg tudja hajlítani a valóságot.
uploads.disquscdn.com/images/5a9f2ff4c86580b3fd682cfeadcbdfce2042eb4cef5e5d9c2fe749a8657ff0b0.jpg?w=800&h=248
Eladott Ország
Az országunk teljes, alapos, és visszafordíthatatlan elcseszését követően mondanám, hogy az egész fidesz és a teljes NER az irányítóktól kezdve a családtagokon, haverokon és szeretőkön át egészen az utolsó seggnyalóig csak egyszerű számító, hazug, mocskos, önző, hazaáruló, nemzetpusztító, országot kiárusító, Putyinszopó, gyáva, kapzsi, korrupt, kétszínű, köpönyegforgató, kretén, komplexusos, aberrált, infantilis, dilettáns, retardált, degenerált, nemtörődöm, irigy, aljas, bosszúálló, baromarcú, rosszindulatú, takonygerincű, pökhendi, beképzelt, arrogáns, öntelt, semmirekellő, undorító, igénytelen, köpedelem, legalja szemét szar alakokból áll, de inkább csak annyit mondok, hogy a qrva anyját mindegyiknek. Erre van egy rövidebb kifejezés a magyar nyelvben ami a tulajdonságra vonatkozik. GECI. Nem baj, ha lehallgatnak bennünket, nem baj, ha meglopnak bennünket, nem baj, ha hülyének néznek bennünket, nem baj, ha lábbal tiporják a jogállamiságot, nem baj, ha családokat tesznek tönkre az intézkedéseikkel, csak a mértéktelen gazdagodásuk folytatódhasson, és milliárdokat vehessenek ki a kasszából. Mi pedig csak tűrünk! Most is elég lett volna annyi üzenet a kampányban, hogy: "FOLYTATJUK!". Ezt be is tartják. Hazudnak és lopnak 12 éve és ehhez az átlag magyar sajnos tapsol is!
Béla333
@Eladott Ország: 09.51
Igen, ez így van!
csak úgy....
@Maccska: te idióta fontoskodó buta portás, még a mai napig nem jöttél rá,hogy az ukránokat támadták meg és ök csak védekeznek? a hitleres példád éppen annyira elbaxott mint te magad, akiböl fröcsög az idiotizmus!
human
@Yoda69: Orbán még a fideszesek szerint is megkerülhetetlen személyiség :D
Menőmanó
Nincs olyan kérdés ami ennek a jellemtelen, gerinctelen trógernak kellemetlen lenne.
Minden ráfér a pofájára, sőt annak az ellenkezője is.
Pénzért és hatalomért eladta lelkét a sátánnak, lepaktált az ördöggel, tömeggyilkosok barátja, akinek kétszínűsége, jellemtelensége és gyávasága ismert az egész világ előtt.
Rühelli és megveti mindenki a magafajta keleti diktátorokon kívül.
csak úgy....
@Maccska: látom téged fideszes és ruszki szarral etetnek, nem is csoda ha becsavarodtál!
csak úgy....
@Maccska: tibim, oszt mennyit fizet a portás szakma, engem az jobban érdekel mint a sok összehordott baromságod!
Béla333
Nem csoda, ha a lengyelek fel vannak háborodva O1G aljas, oroszpincsi kutya húzásain, hiszen az oroszok a lengyelek vérét akarják:

"Igaza lehet az ukrán elnöknek: Lengyelországot is szétzúznák az oroszok"
""Pontosan úgy fogjuk kezelni Lengyelországot, mint történelmi ellenséget.
Ha nincs rá remény, hogy szót értsünk az ellenséggel, akkor Oroszországnak csak egyféle, mégpedig igen kemény hozzáállása lehet a kérdéshez. A történelem már többször kegyetlen ítéletet mondott az elbizakodott lengyelek fölött: bármilyen revansista ambícióik legyenek is, végül összeomlanak és megszűnik államiságuk."
novekedes.hu/elemzesek/igaza-lehet-az-ukran-elnoknek-lengyelorszagot-is-szetzuznak-az-oroszok

Ez kell a hülyemagyar maffiahívőknek, hiszen ezért szavaznak a maffiára!
kulabombaafityiszre
Nem lehet eleget belinkelni ezt a videót,viszont megmutatja miről lehetett szó orbán és putyin között,mert ekkora alá-fölé rendeltséget ritkán látni.Szóval orbán megkaphatta az ukázt rendesen.
rtl.hu/belfold/2023/10/17/zavarbaejto-felvetel-jelent-meg-orban-viktor-es-vlagyimir-putyin-talalkozojarol
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ema, 07:12
Aztat elfogadjuk,hogy a tizedes elvtársnak hülyének tetszik lenni,csak érjük ne itten reklámozza a tizedes elvtárs.
Nessy
A kérdezett helyett az álomtitkár mond esti mesét a híveknek! O.V. szónokol a "béke fontosságáról", de közben Ukrajnában nem "háború" van, az azeriek általi örmények gyilkolászása, elüldözése "újjáépítés"!
rakitics41
Demokráciánkra nagyon jellemző, hogy a doktorminiszterelnökúrnak feltett országgyűlési képviselői kérdésre nem a miniszterelnök válaszol, akkor amikor törvényben van leírva, hogy a képviselőknek joguk van kérdéseket feltenni a miniszterelnöknek és a minisztereknek.Különösen érdekes ha a kérdést a képviselő írásban teszi fel és arra nem az válaszol akit kérdeztek.Felelős miniszterelnök az ilyen aki még választ sem méltóztatik adni a képviselőnek?Akkor hogy válaszolna arra, ha őt a nép egyik tagja kérdezné valamiről amiben a miniszterelnök intézkedett vagy elfelejtett intézkedni, de a kérdés az ő hatáskörébe tartozik? A miniszterelnök így áll szóba a nép által választott képviselőkkel, ennyire tiszteli csak őket?
gina
Ugyan már..ennek az emberi véglénynek semmi nem kinos,,, sosem néz tükörbe, különben már régen eltünne a jó fenébe,,,
túszulejtettország
Ezektől normális választ kapni reménytelen.De azért egy "Boldog karácsonyt" jól esett volna a csicskáktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.