A pszichológus, dr. Bagdy Emőke fiának, Császár Zsoltnak a haláláról új részletek derültek ki.

Borzalmas módon végeztek Bagdy Emőke fiával – brutális részletek derültek ki a gyilkosságról

Császár Zsolt pillanatok alatt meghalt. Forrás: Pixabay

Az Egyesült Államokban élő férfit október 21-én az arizonai Phoenixben gyilkolta meg a 18 éves Yaalijah E. Jackson. A gyanúsított azt állította a rendőröknek, hogy összeveszett a zuhanyzóból kilépő Zsolttal, ő pedig megijedt, hogy a magyar férfi rá akar támadni, ezért védekezésből halálra késelte.

A magyarázkodás nem tűnt életszerűnek. Nehezen hihető, hogy a Császárhoz képest óriás Jackson megrémült volna az 53 éves magyar férfitől. A gyilkosság körülményei alapján Bagdy Emőke fiának esélye sem volt a védekezésre.

Továbbra is azt támasztják alá a tények, hogy Zsoltot odacsalták, hogy megszerezzék a mobiltelefonját és az öreg autóját – mondta el a Blikknek dr. Császár-Nagy Noémi, az áldozat ikertestvére.

A hatóságok azóta lefoglalták Zsolt autóját, amit a tettes bűntársai a támadás után elvittek. A magyar férfi nem is ismerte a gyilkosát vagy gyilkosait, korábban még a városban sem járt. Október 21-én délben érkezett Phoenixbe, ahol 16.45-17.00 között ölték meg egy apartmanban. Császárt annyira meglephette a támadás, hogy a karját sem tudta felemelni, hogy kivédje a szúrásokat. A kés pengéje a hasát és a szívét érte, a gyilkosa mindössze hat másodperc alatt végezhetett vele.

A phoenixi rendőrség munkatársa a Blikknek elmondta, hogy Yaalijah E. Jacksonnal szemben továbbra is gyilkosság miatt nyomoznak.

Brian Bower őrmester szerint a nyomozók másodfokú gyilkossággal, azaz nem előre megfontoltan történt emberöléssel gyanúsítják a férfit. Dr. Császár-Nagy Noémi szerint Jackson időközben elfogott társaival szemben már elsőfokú gyilkosság miatt folyik a vizsgálat, ami a szándékos, előre megfontolt bűncselekményre utal.

Forrás: Blikk
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Nem vagyok rá kíváncsi!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
Azt a részletet titkolják, hogy miként lehetett becsalni Császárt egy 20 éves fiú fürdőszobájába.
Bagdy, a NER osztályon felüli támogatója nem vallhat színt.
Persze, ez a gyilkosság minősítésén nem változtat.
simmering73
A királyi szennycsatorna fiókcsatornája már odáig ment, hogy azt mondta, a parkolóban késelték meg. Az alaphír pedig úgy hangzott, hogy a lakás női tulaja, aki ismerte Bagdy fiát, telefonon rászólt a lakásában tartózkodó négerre, hogy engedje be a férfit a lakásba, hogy lezuhanyozzon (??) De mivel Bagdy nerkompatibilis, sose tudjuk meg az igazságot. Szerintem ott valami ereszmászó verseny volt készülőben és nem egyeztek a srácok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.