Vállalkozók százezreit teheti tönkre Orbán különadója, külföldi nagyvállalatok helyett a magyar vállalkozókat kell támogatni! – közölte a DK Árnyékkormánya.

"Százezreket tehet tönkre Orbán különadója" –  a gürcölő magyarok nevében ment neki a kormánynak a DK
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Mint írják, újabb brutális megszorítást rejtett el az Orbán-kormány az adótörvények módosításai között. Egy új különadót vetnek ki azokra, akiknek van munkájuk, de mivel nem élnek meg belőle, mellette egyéni vállalkozóként is dolgoznak. Tehát miután a gürcölő magyarok a saját havi fizetésükből már megfizették az adót Orbánnak, még egyszer megadóztatják a vállalkozóként szerzett jövedelmüket is.

Az Árnyékkormány szerint amíg az Orbán-kormány újabb és újabb különadókat, megszorításokat vezet be, valamint a külföldi nagyvállalatokat pénzeli, addig egy szociáldemokrata kormánynak a magyar vállalkozásokat kell támogatnia. Az Orbán-kormány nem turkálhat megint azok a zsebében, akiknek van tisztességes munkájuk, de mellette kényszervállalkozók is, mert nem élnek meg a fizetésükből.

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után. Nem kellenek megszorítások, és nem a külföldi nagyvállalatokat kell támogatni, hanem a magyar vállalkozókat segíteni. Mindenható vállalati profit helyett európai fizetéseket és nyugdíjakat, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk

- olvasható a DK közleményében.

Forrás: OS-MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@gina: hogy meddig birják az emberek??? sajna birka lett a magyar, mindent eltürnek ennek a mocskos lókupec féregnek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Ez egy akkora patkány, mindent tönkretesz ez a zsiros kretén,meddig birják ezt az emberek, ez a szerencsétlen azt hiszi ö egy császár , pedig csak a nép szolgája, ezt kellene a zsiros fejébe kell verni,,,,
dr. prédikátor
@gina: hogy meddig birják az emberek??? sajna birka lett a magyar, mindent eltürnek ennek a mocskos lókupec féregnek!!!
csak úgy....
nyugi, addíg úgysem lesz kormányváltás míg 0rbánék nem tesznek pluszban százezreket tönkre...,türelmes és buta nép a magyar, - egyenlöre még 0rbán utódjáról sem tudnak megegyezni... ;) -ez kísértetiesen emlékeztet az árpád ház kihalása utáni idöszakra...;)
nem semmi ember ez a viktor, - többet lopott ,hazudott és csalt,mint a politikai elödjei 100 évre visszamenöleg.
rakitics41
Azt gondolhatta Orbán Viktor mikor ezt a külön adót kitalálta, hogy most nem régen mondtam, hogy egy egy külön adót kivezetek, de azt nem mondtam hogy újabbakat nem vezetek be!Az is eszembe jutott ,hogy a rókáról is hét bőr húztak le amikor megnyúzták, s ezekről az emberekről én csak két bőrt akarok lehúzni, és nem is az embereket adóztatom meg hanem egyszer a munkaviszonyuk után adóznak, és azután meg ha még vállalkozók is akkor a vállalkozásuk után is fizessenek egy "kis" adót.Az igaz ,hogy az embereknek jobban éljenek külön munkát is kell vállalniuk, de miután engem választottak a kormány vezetőjének, az én elképzeléseimet kell nekik megvalósítani és teljesíteniük!Ha nagyon sírnak, mert lázadni ezért biztos nem fognak, majd megígérem nekik ,hogy ezt majd egyszer kivezetem , és akkor csend lesz.síri csend , és halál.
justhpeter
A sok birka megszavazta, hát valakivel meg kell fizetesse a nem jövő uniós pénzt. A birkák meg úgy sem hiszik el, hogy a "jótevőjük" egy ócska rágcsáló - azaz patkány.
Menőmanó
Ez sem megszorítás, az csúnya szó. Azt csak Gyurcsánnyal egy mondatban szabad kimondani.
Havanagi
Hét bőr nyúz le minden magyarról ez a nyomorult törpe.És neki semmi sem elég.
Nessy
@Havanagi: Mint a mesebeli kis gömböc! Mindent fölfal, ami útjába kerül!
Nessy
@justhpeter: Csak tudnám, miért a Rana rupta, a mesebeli béka jut eszembe, mikor ott szónokol a parlamentbe, vagy amikor egy, egy hivatalos fotón pózol.
justhpeter
@Nessy: Nem tehet mást, most már az életéért kűzd.
koszpeko
Nem látok egyetlen fidkány hsz.-t sem itt.
Hol vannak a seggnyalók baromságai?
csak úgy....
@koszpeko: fideszéknek már tápra sem fussa ...hol lennék... ,legelnek!
verőce21
"...különadót vetnek ki azokra, akiknek van munkájuk, de mivel nem élnek meg belőle, mellette egyéni vállalkozóként is dolgoznak." - dolgozzanak (adózzanak) is sokat, hogy tudjanak miből nyugdíjat fizetni az itt hőbörgő nyugdíjasoknak...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.