Idegenrendészeti szigorításra van szükség a növekvő migrációs nyomás miatt – jelentette ki a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor az interjúban azt mondta, a jelenleg hatályos magyar szabályozás jól kezelte a 2015-ös migrációs válságot, a Brüsszellel vívott csatáknak jó eszköze volt, de a migrációs nyomás nő, ezért szigorítani kell a jogszabályon.

Orbán Viktor egyre jobban riogat: "Egyébként ellakják tőlünk az országot"

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2023. november 10-én. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Hozzátette: új idegenrendészeti törvényt kell alkotni, amely világosan meghatározza ki, milyen jogcímen tartózkodhat Magyarországon és emögé egy erőteljes kikényszerítő idegenrendészeti erőt is helyez.

Orbán Viktor azt mondta, a céljuk az, hogy mindenkiről lehessen tudni, aki Magyarországon van, milyen jogcímen, mennyi ideig tartózkodhat itt, mert "egyébként ellakják tőlünk az országot".

Magyarország a magyaroké, a munkahelyek a magyarokat illetik meg, a szabályokat, hogy hogyan élnek ebben az országban, a magyaroknak kell meghatározniuk – fogalmazott, jelezve, a törvényjavaslatot még idén elfogadja a parlament.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@puszt: Amíg a magyar annyira ostoba, hogy ezt a beteget élteti, le is szarják.
Egyébként ez egy demokratikus jogállamban sem lenne már szabadlábon.
Egy civilt nem hagynának ilyen szinten hazudozni, milliókat tudatosan megtéveszteni, hergelni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
puszt
Ezt már valamelyik nemzetközi bíróságnak végre büntetni kellene!
Aki Én
@puszt: Amíg a magyar annyira ostoba, hogy ezt a beteget élteti, le is szarják.
Egyébként ez egy demokratikus jogállamban sem lenne már szabadlábon.
Egy civilt nem hagynának ilyen szinten hazudozni, milliókat tudatosan megtéveszteni, hergelni...
lampa laz
Agyatlan barom, a migránsok nem Magyarországra jönnek, hanem tőlünk nyugatra mennek. Aki teleszórta idegenekkel hazánkat az egyedül te vagy b+, hogy hülnél már ki.
namihami
""Ellakják...""!?!?!!
Tényleg! De, kinek is építtet lakhatást a Fïüstös? Mert nem a MAGYAR rászorulóknak!
Yoda69
O1G hazudik!
Az igazsag pedig az, hogy NINCS migracios nyomas, mert senki nem akar orbanisztanba jonni. Legfeljebb aatutaznanak rajtunk. Igy termeszetesen nem is fogjak "ellakni az orszagot tolunk".
Ezzel szemben az a felmillio migrans akikekt orban be akar hozni tenyleges veszelyt jelentenek. Egyreszrol elveszik a magyar emberek munkahelyet, masreszrol ez mar olyan mennyisegu embertomeg, amely kepes az orszag kulturajat is megvaltoztatni. Foleg ugy hogy ugyanennyi magyar meg elhagyja az orszagot kozben veglegesen.
gina
@Shikari: Hogy engedtek téged be ide te alja kis cigány??? És ez a zsiros patkány beszél igy??? ö is a legalaábbvaló román szemét
namihami
@Shikari: 14.14: De ki az ""idegen"" ? Meddig kell visszamenni? És ki ad(hat) erről igazolást?
A nagy előd, az Adolf&co
namihami
@Shikari: Tegnap a telefonnal próbálkoztam, ezért lett ilyen ossze-vissza! Akkor lássuk:
Milyen erkölcsi és etikai megfontolás az, ami mellett egyáltalán bárkinek eszébe juthat egy olyan kitétel, hogy ""idegen"" ? Ezt már többezer éve elkezdték és eddig(!!!) az Orbáni példakép, a Nagy Előd Adolf vitte tökélyre! Azok is rengeteget költöttek arra, ezeknek is csak erre kell majd! Szerencse---a szerencsétlenségben---hogy ehhez csak a pofája van meg, egyébiránt nem több egy ordító egérnél! Imádkozzunk, nehogy valami hasonló jusson a Nagy Haver eszébe, mert annak már fegyver is van a keze ügyében!
Nekem se hiányoznának a migráncsok, de a betelepedő ""vendégrabszolgák"" se a megoldás! A különbség csupán(!!) annyi, hogy azok illegálisan jönnek, ezeket pedig jólszervezett ""állásközvetítők"" szervezik ide. És, meggyőződésem, hogy ezek ugyanazok, akik a ""rogánpaszportot, a kitolncolt embercsempészeket és hasonlókat"" intézték eddig is! Tehát VASTAGON ennek a rendszernek a sleppjei!
Miért nem a hazai munkanélküli rétegnek--réteggel végeztetik legalább a szakmunkát nem igénylő feladatokat? Miért ezeknek építenek lakhatási lehetőséget? Mert a behozott munkás zsarolható? De hát a hazaival pont ugyanez a helyzet! És folyik is...
namihami
@Shikari: 13.44: Na, akkor ugorj neki mégegyszer! Én azt írtam, hogy ""Nekem se hiányoznának a migráncsok, de a betelepedő ""vendégrabszolgák"" se a megoldás!"" ! Tehát, se migráncs, se vendégmunkás, amíg a hazai, a képzetlen munkaerő kapacitása nincs lekötve, ne jöhessen be az országba! De a fideszes ""munkaerőközvetítők"" a bérrabszolgáikat azért terítik!
Az Orbán és Adolf párhuzam pedig csak a velük való ""foglalkozás"" mértékében tér el! Nem az Orbáni elvtelenség és erkölcstelenség hiányzik, csupán az ehhez szükséges fizikai és politikai erő! Amit az Adolf megtehetett a '30-as '40-es években, azt Európában ma már nem meri/lehet megtenni! Mázlija az afrikai kontinensnek, hogy a Kmalac nem egy eldugott afrikai ország hasonló mentalitású kényura! Szeretné, csak a hadsereg hiánya nem teszi számára lehetővé! Ezért kockázatos a Nagy Kínai és a Nagy Orosz Baráti Társaság! A Putyin haverja még ebbe is bele mert vágni!
kulabombaafityiszre
Igen szépen ellakja az országot a félmillió migráncs akit behoztok.
Még neked te dagadt diktátor van pofád migráncsozni,miközben hozzátok befele a sok migráncsot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.