A Lidl mind a 8500 dolgozójának szabadnapot biztosít szenteste napjára.

Nagyot lépett a Lidl: az összes hazai üzlete zárva lesz ekkor

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A Lidl összes  hazai üzlete zárva lesz december 24-én, olvasható az áruházlánc közleményében. Azt írják, Magyarország egyik legnagyobb keresztény ünnepén, a Civil Összefogás Fórum és az Egyenlő.hu kiemelt partnereként döntöttek úgy, hogy meghozzák ezt az „úttörő” lépést, amely biztosítja a nyugalmas, békés, szeretetteljes ünnepet.

A karácsonyi boltzár a CÖF-CÖKA és az Egyenlő.hu célja szerint a kereskedelmi dolgozók érdekeit képviseli, az élelmiszeripari szektorban legnagyobb forgalmat bonyolító Lidl Magyarország pedig „teljes vállszélességgel” áll mellé. Hozzáteszik, fontosnak tartják, hogy piacvezető áruházláncként példát mutassanak és Magyarország alapértékeit tovább erősítsék. Mind a 8500 munkavállalójuknak biztosítják a szabadnapot december 24-én, mert a „család fontossága nem kérdés számukra”

- számol be a Hvg.hu.

Bubenkó Csaba, az Egyenlő.hu elnöke azt is elmondta: „A társadalmi szolidaritás segítségével lehetőség nyílik arra, hogy más üzletláncok is felismerjék, hogy ilyekor a profitszerzés nem minden.”

A CÖF elnöke pedig úgy nyilatkozott: „Egy nap nem a világ a vásárlásban, de egy nappal többet otthon lenni a családdal karácsonykor nekünk akár a Világot is jelentheti!”

A cég azt is közölte, hogy a vásárlói igények kielégítése érdekében december 23-án hosszított nyitvatartást biztosítanak.

Forrás: Hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@justhpeter: Már régen munkaszüneti nappá nyilváníthatták volna! Semjén egyik éjszaka benyújthatna egy erről szóló törvényjavaslatot!
Nessy
@justhpeter: Már régen munkaszüneti nappá nyilváníthatták volna! Semjén egyik éjszaka benyújthatna egy erről szóló törvényjavaslatot!
simmering73
Ki nevet a végén? Az amelyik nem fog bezárni és piszok nagyot fog kaszálni.
justhpeter
@Nessy: Tömjén megélhetési keresztény, neki ennyi esze nincs.
Lendkerék
Eddig nálam a Lidl volt az első helyen az élelmiszermultik közül. Tegnaptól soha többé nem megyek be hozzájuk. Amelyik multi képes lepaktálni egy ilyen gyalázatos szervezettel, mint a CÖF, ráadásul "kiemelt partnerként", az számomra lenullázódott.

Nem az a bajom, hogy 24-én zárva tartanak. Erre fel tudok készülni. De hogy nyilvánosságra is hozzák ezt a szégyenteljes behódolást a NER-nek, azt nem kívánom támogatni, még az én elhanyagolhatóan kis értékű vásárlásaimmal sem. Remélem, minél többen csatlakoznak a bojkotthoz.

Minta ahogy a DM is bojkottot érdemel az Iványiék támogatásának visszavonása miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.