Magyarország ellenzi a csatlakozási tárgyalások megkezdését Ukrajnával – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez vasárnap eljuttatott videónyilatkozatában.

Hollik: a tárgyalások megkezdése sem elfogadható, ez biztonsági kockázat – Súlyosan érinti Ukrajnát

Fotó: Facebook/hollikistvan

Hollik István közölte, az Európai Bizottság azt javasolta, hogy az unió kezdje meg a csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával.

A kérdésben a Fidesz-KDNP álláspontja világos: a háborúban álló Ukrajnával még a csatlakozási tárgyalások megkezdése sem elfogadható, ez biztonsági kockázat egész Európára nézve.

Ráadásul Ukrajna csatlakozása akkora pénzügyi terhet tenne az unió vállára, amit az egyébként is gyengélkedő európai gazdaság egyszerűen nem bírná

- fogalmazott.

A kormánypártok álláspontja tehát az, hogy Magyarország továbbra is vegye ki a részét a humanitárius segítségnyújtásból, a csatlakozási tárgyalások megkezdését ellenzik – ismertette.

A "dollárbaloldal" azonban más állásponton van. Gyurcsány Ferenc nemrég nemcsak azt mondta, hogy el kell kezdeni a tárgyalásokat Ukrajnával, hanem ennél is tovább ment: szerinte fel kell venni Ukrajnát az EU-ba. Hollik István szerint tehát pontosan azt képviseli itthon, amit Brüsszel elvár. Ez viszont egy komoly politikai vitát eredményez, amit a magyar emberek el tudnak dönteni a nemzeti konzultáció segítségével

– jelezte.

Brüsszel nem adott esélyt az európai állampolgároknak, hogy kifejthessék véleményüket, a magyaroknak azonban lehetőségük van erre – hívta fel a figyelmet.

Arra bátorított mindenkit, hogy vegyen részt a konzultációban, és foglaljon állást az ukrán uniós csatlakozásról. "Ne hagyjuk, hogy Brüsszel döntsön helyettünk a minket is érintő sorskérdésekben!" – fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: Neked mindenbe belekotty, úgy, hogy semmi érdemlegeset nem tudsz mondani.
Franciaország területe 655470 négyzetkilométer lakossága 67 millió
Németország 403 ezer négyzetkilométer lakossága 83 millió
Ukrajna 603700 nézetkilométer lakossága 43 millió.
És ha nem érted amit irtam szerbiával kapcsolatban, az csak azt mutatja, hogy mennyire nem vagytok képben. Az az ország amely saját csendőreit küldte magyar KFOR katonák ellen - amelyet a magyar kormány a mai napig nem tett szóvá, azn az ország, amely eltúri, hogy tálib terrorista embercsempészek terrorizálják a lakosságát az nem való az unióba- amelyet egyébként köpködtök, a migráncsok miatt. Na erről ennyit.
Qqberci
Segglik! Nem volt "Ugatni" vezényszó!...
Eladott Ország
Képzeld el, mi lett volna, ha Makarisztánt’ csatlakozása előtt Németországban és Franciországban megkérdezték volna a lakosságot: Akarja ön, hogy egy elmaradott, élősködő, posztkommunista-fasisztoid ország az Unió tagja legyen? A támogatás most is megy Ukrajnának, a pénz mégsem jön, és azért nem jön, mert pont mi nem valók vagyunk az EU-ba. Bár Orbán és a bandája már tengernyi mocskos dolgot művelt, de ennél az Ukrajnáról szóló kérdésnél nincs sok aljasabb dolog. Eddig azt tolta a pufajkáskrisztus, hogy mimagyarok soha nem avatkozunk be más országok ügyeibe.
Eladott Ország
Ezt üzenem a kis kócosnak. Te szarf@szú kis seggszőrfejű pöcsköszörű.
external-preview.redd.it/eZ-9lC9UvAfs897gm6VVJp4btB3kkDI9hDid5Fo9frU.gif?format=mp4&s=9940e1dc98068bf843efcd742d9aba8e4a243b2a

Laár András: Hogyha birka lennék
Hogyha birka lennék,
ennék birkatápot,
birkaólnak nézném
a büdös világot.
Csatakos hátsómat
nem takarná gatya,
fejembe' kuksolna
egy hülye birka agya.
Csipás kis szememmel
ide-oda néznék,
ványadt kis hangommal
egyre csak bégetnék.
Azt bégetném egyre:
"be-be-be-be-bebbe".

Nofene, micsoda frizura, lassan diszkóba is mehet a fanszőrzetű kócos hajával.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F64.media.tumblr.com%2Fa51726866a04e3587fc84325f2c15049%2Ftumblr_pk5lix1lCX1ro7ynio1_400.gifv&key=UfAxx2Cu1Sn7h3EDqwH2OQ&w=800&h=210
Eladott Ország
Hollik reggel fölnéz az újságjából, és azt mondja a feleségének:
– Drágám, itt azt írja az újság, hogy a legtöbb híres embernek teljesen jelentéktelen apja volt!
– Na, hála Istennek! Akkor még a mi fiunkból is lehet valami…
Már a füleit is plasztikáztatja? Ennek hollik’ a haja? Hollott, ez már beültetés. „Lyézusom”. Hol haj, hol lik. Hollik a férgese. Ez már seggszőrzet. Ez az a csávó akinek mióta a seggéről a fejére tették át a szőrt nem csak hülye, de seggfej is.
uploads.disquscdn.com/images/bbee0cacef90c4624e3e50941da0768a48863e454b3785882c5413a7a352c52c.png?w=800&h=900
simmering73
"...ha Ukrajna csatlakozását pénzügyileg nem bírná el a hanyatló, gyengélkedő európai gazdaság (állítja az EU egyik legrosszabb gazdasági állapotban lévő országának kormányzati papagája), akkor a Nyugat-Balkán vagy Georgia csatlakozását hogyan bírná el? Ugyanis a felsoroltak közül nagyjából egyiknek sincs helye ebben a pillanatban az EU-ban, ez pedig ugyanannyira evidens, mint hogy Magyarországnak se lenne helye az Európai Unióban, ha most állna küszöbön a csatlakozás."
kolozsvaros.com/rovidek/hollik-magyarorszag-ellenzi-a-csatlakozasi-targyalasok-megkezdeset-ukrajnaval-jo-de-akkor-minek-errol-konzultalni/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.