Balettruhás, félmeztelen férfit ábrázoló plakátot fotózott le Azahriah Párizsban, ami eszébe juttatta, hogy mi folyik hazánkban politika címszó alatt.

Azahriah adott egy maflást Dúró Dóráéknak, a fideszesek trágár szidalmakkal jutalmazták
Fotó: Instagram/Azahriah

"Kedves Mi Hazánk Mozgalom! Ezt a plakátot láttam Párizsban és szó szerint befostam, annyira lesokkolt, hogy ilyen felháborító plakát létezik. (…) Köszönöm nektek, hogy otthon ilyen nem fordulhat elő"

- üzente Insta-storyjában gúnyosan a népszerű énekes.

Azahriah adott egy maflást Dúró Dóráéknak, a fideszesek trágár szidalmakkal jutalmazták

A Mandiner jellemzően fideszes kommentszekciójában már meg is fejtették, hogy mi a baja Azahriának. Néhány kiemelkedő okfejtés:

degenerált buzi, 

buzeráns zsidó,

szar,

bohóc,

faszkalap,

hazátlan.

Itt lehet böngészni a hozzászólásokat.

Forrás: mandiner.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
@Yoda69: mert ha a fidesz náci nem tud viktort éljenezni, manipulálni és átlátszóan hazudozni, akkor egy agresszív paréj lesz belőle, az egész fideszes elit, és a szart öklendező bérkommentelő nullák ilyen pszichopata barmokból állnak. Mert ezen kívül nem értenek semmihez, önerőből lett senkik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nem értem miért fortyognak a fideSS nácik, hiszen ezt akartak, vagy nem?
kakukkmadár
@Yoda69: mert ha a fidesz náci nem tud viktort éljenezni, manipulálni és átlátszóan hazudozni, akkor egy agresszív paréj lesz belőle, az egész fideszes elit, és a szart öklendező bérkommentelő nullák ilyen pszichopata barmokból állnak. Mert ezen kívül nem értenek semmihez, önerőből lett senkik.
izéke
A fidesz eddigi azaria melletti kiállásait kiretusálják és kihozzák,hogy első perctől fogva tudták,hogy egy Sorosbérenc lipsi akitől nem áll távol a melegpropaganda ezért túródórika betiltatja a koncertjeit. Ettől függetlenül,kíváncsi lennék,hany fideszimádó lesz ott a koncerteken? A fidelitas jónéhány tagja tuti.
Menőmanó
@Shikari: Nem arról van szó, hogy tetszik neki, mindössze arról van szó, hogy őt nem zavarja ha másoknak ez tetszik.
Aki Én
@Shikari: @FLETÓ: @Maccska: ...húúú, de kibaszott buták vegytok, jesszusom...
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 08:24
Majd ezt emlitsd meg egy skótnak is.Biztosan nem fogsz egy darabig kommentelni.
izéke
@kulabombaafityiszre: a skótok túlsagosan skótok ahhoz,hogy itt kommenteket olvassanak meg válaszoljanak :))))
Aki Én
@Philip Marlowe: ,,Na! Ennek a kiscsírának még fel sem áll a fasza, de már a buzeránsokról álmodozik...Ez is csak egy Köpedék!...:((("

A helyzet megint az, te agyhalott buta balfasz, hogy semmit nem értettél meg. A faszról meg éppen te álmodozol, buta balfasz.
Értem és elfogadom, hogy ennyire tanulatlan, buta suttyó vagy. De az értehetetlen, ahogy sztárolod magad ezzel.
csak úgy....
gyakorikerdesek.hu : A Fidesz szavazók tényleg buták?
Tényleg nem látják, hogy a tv média a kormányé, hogy hazudnak éjjel-nappal akár az arcu(n)kba is? Tényleg ennyire hihető volt a propaganda? Szerintetek mi lesz fűtés szezonkór? Meddig lehet ezt tartani? Mikor mondja azt a Fidesz szavazó, hogy ez már elég volt? Vagy Orbán is mikor mondja, hogy ennyi elég volt? Megvárjuk míg ténylegesen diktatúra lesz? Miért jó az, hogy a pofánkba hazudnak, mintsem az igazat írják le és mondják el a médiákban, és arra megoldást keresni? Várom a tényleges őszinte válaszokat, mert én ezt nem értem, de tényleg nem tudom elhinni, hogy vannak ennyire ostoba, naív/hiszékeny emberek
1 válasz a sok közül;
igen.a fidesz abban zseniális, hogy a sok höbörgő prolit felemelte, behülyítette, és folyamatosan adagolja nekik az ellenségeket.
nézd meg azt itteni fideszeseket, mi a közös bennük? átlagos vagy átlag alatti szellemi képességek, infantilis viselkedés, frusztráció.
Nessy
Minő fennkölt, irodalmi stíl, Bayeri magasságokat ostromló hozzászólások a jobboldali kommentelőktől! Ezt valóban védeni kell a fidesz szerint! Jöhet a 18-s karika.
Nessy
@Maccska: A cikk alján található szövegekre céloztam. Hogy itt is található hasonló szöveg? Csupán véletlen egyezőség! Elnézést, hogy én válaszoltam, de nem találkoztam lótetűvel, hogy szóljak neki, keresse meg magát!
jancsipapa
Kár ezen ennyit rugózni . Egy vélemény a millióból. Nem több,nem kevesebb...
csak úgy....
@Maccska: ez csak a nagyon buták válasza,hogy nincs jobb! a jelenlegi hazug tolvajoknák mindenki jobb,kivéve a túródóri&nyilaslaci pártot!
Aki Én
@Maccska: @FLETÓ: @Shikari: @Philip Marlowe: Éppen most köszönte meg, hogy itthon nincs ilyen. Nektek semmi sem jó, agyhalottak?
telegdilaci
@kakukkmadár: Milyen reagálást lehet várni a Fideszesektől ha valaki kimondja az igazságot,az a gyalázkodáson lejáratáson kívül másra ne számiítson ilyen Emberekből kellene több Nem a Seggynyaló magukat művésznek hazudó végtermékekből és a Mészárosokból!
Sakk Matt
Hogy az Azariah néven futó srác milyen ember, még nem tudom megítélni - várom a DTK-Elviszlek magammal riportot -, de a körülötte észlelhető hype a Zámbó Jimmy jelenséget juttatja eszembe. Hulladék zene, de a népeknek valamiért bejön. Nem akarom megfejteni, csak nézek elkerekedett szemekkel, amikor háromszor is telt házat csinál a Puskásban ezze a nyávogós-kasztrált hangon előadott modernizált cigányzenével.
csak úgy....
@Shikari: ..ezért is adtad el a tükrö,ugye tibim!?
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 09:30
Ez tudod egy példa volt arra,hogy nem minden férfi meleg aki szoknyában van.
kulabombaafityiszre
@izéke: ma, 09:25
Az már igaz,mert ha skót lennék,én is skót lennék az ilyen kommentek olvasására.:)))
Szevasztok
Azahisztéria,,nem mindenki fideszes aki nem állhat téged, úgy ahogy nem mindenki dk-s aki kedvel.
Tunes1106
@Maccska: Megetette a sátortábor lakóit az Eiffel torony tövèben. Meg ellátogatott egy kèt no go zónába is , mert nálunk borsodba kellene utaznia èrte . Az messze van neki ès nem megy repülő oda!
Tunes1106
@Menőmanó: Engem sem zavar ha valaki más , csak ne tolják állandóan az arcomba! Ne akarják rám erőlteni, hogy ez normális ès reklámozni kell!
Menőmanó
@Tunes1106: A fidesz tolja állandóan az arcodba.
Ha nem rugóznának állandóan ezen, azt se tudnánk, hogy vannak buzik.
Tunes1106
@Menőmanó: Úgy ahogy írod! Mert a fű kell a birkáknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.