Kisebb meglepetést okozott a Fidesz-kongresszuson Ferencz Orsolya űrkutató felszólalása, bár nem is az, ahogy a fővárosról beszélt a célkeresztben Karácsony Gergellyel, hiszen harcos józsefvárosi, és immár parlamenti képviselőként is kitartóan bírálja a főpolgármestert – írja az ATV.

Elindult a találgatás: Őt küldené harcba Orbán Viktor, hogy legyőzze Karácsonyt?

A nyári, Indexnek adott nyilatkozatában például, visszavágva az Economist-interjú miatt, kijelentette:

Karácsony Gergely legnagyobb eredménye, amit elmondhatja magáról városvezetőként, hogy magas és vékony.

Az újdonság inkább az volt a szombati Fidesz-kongresszuson, hogy Ferencz Orsolya az első sorban ült, Orbán Viktor jobbján, onnan lépett a színpadra.

Mindenesetre Varga Judit nem célzott a főpolgármester-jelöltségre, amikor a kongresszusi küldötteknek úgy konferálta fel:

biztos vannak sokan, akik azt gondolják, hogy a mérnökök, a politikusok, ad abszurdum az űrkutatók világa nem hölgyeknek való vidék. Ám vannak olyan nők, akik pontosan ennek az ellenkezőjét teszik. 

A 444.hu vette észre, hogy a Megafonnak Deák Dániel nyilatkozott arról, hogy “érdekes és meglepő” volt, hogy mind Kubatov Gábor, mind Ferencz Orsolya kiemelten beszélt Budapestről és Karácsony Gergelyről.

Szombaton a kongresszusi beszéde előtt az űrkutató a Hír TV-nek nyilatkozott, azt mondta:

kaput szeretne nyitni a szavaival, ez a város sokkal jobbat érdemelne, mint amiben most kénytelen élni, a pesti vicc szerint Budapest 150 éves, de 200-nak néz ki.

Vasárnap az ATV megkérdezte Ferencz Orsolyát, hogy szó van-e a főpolgármester-jelöltségről, vállalná-e, kapott-e felkérést. Erre ő azt válaszolta:

Felém semmilyen felkérés nem érkezett.

Forrás: ATV

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Karácsony Gergely legnagyobb eredménye, amit elmondhatja magáról városvezetőként, hogy magas és vékony.
Orbánról még ennyi sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
És azt tudta az űrügyi biztos asszony, hogy a sötétség még a fénynél is gyorsabban terjed? Ha mondom, igaz! Kinyitja a száját és azonnal sötét lesz! A fénynek ehhez idő kell. A NER káder kiválasztásánál úgy látszik az az elsődleges, hogy az egyén szellemileg retardált legyen, vagy megfelelően és pofátlanul anyagias. Igazán nem értem, mi a probléma, a hölgy űrizé, nem klímakutató. Hát nem? Hát de. A zűrbe’ meg nincs is klíma! se! Ezt a nőt nem lehetne fellőni a Holdra? Sokba kerülne, nem ő a legfőbb gond, csak egy a sok közül. Valahol - jó pénzért - árulják az ilyeneknek a diplomát?! Ez is egy pártkatona, Kihagyta, hogy a migráncsok sokkal több szén-dioxidot termelnek. Gondolom, Orsi is a felcsúti Akadémián diplomázhatott. Nagyon bírom az ilyen űrügyi semmittevő talpnyalókat. Mégis mit csinálhat, és mennyiért ez az ingyenélő? Látom, minden pozícióra sikerült megtalálni a megfelelő embert. Szuper!
jancsipapa
@Yeromos: Tarlós már 76 éves elmúlt . Nem hiszem ,hogy okos dolog lenne indítani . Valószínűleg nem is vállalná.
Menőmanó
Ez a kiégett, savanyú pofájú morcos asszonyság az űripari pénzszórásával rettenetesen vonzó. De inkább csak rettenetes.
Eladott Ország
Ugyanakkor úgy vélem, hogy ez a nő arra használhatja a kinevezését, hogy mindenbe belepofázzon - ahogy jó fideszeshez illik. Űrügyi miniszteri biztos b+... Szorosan a földforgásügyi miniszteri biztos mellett van az irodája az Abszurdországházban , ugye? A hölgy a nagy nemzeti mars expedícót szervezi, ugyan miért kellene tudnia, hogy odahaza a földön van-e klímaváltozás. Ő ilyen kis földhözragadt, csipcsup ügyekkel már nem foglalkozik. Ezt a csajt összeültetném Dúró Dórával. Együtt megfejtenék még az univerzum legnagyobb titkait is ami Magyarországgal kapcsolatos. A kutyám hamarabb idézi majd az Íliászt, mint hogy a magyar kormány a kendőzetlen igazságok lovára átnyergeljen. Űrügyi Orsi inkább a klimax ambulanciát vezethetné. Ezek a fideszes poltikusok egyre nyiltabban és gyakrabban süllyednek a szavazóik értelmi szintjére. Mi volt az ürügy létrehozni ilyen miniszteri biztosi pozíciót? Az űrügy csak ürügy, hogy több pénzt tudjanak lenyúlni. Vajon kinek a f@szát tisztelhetjük benne? Mert az kb. tény, hogy nem a kurva nagy esze miatt fogják ellopni ezt a Selmeczi szintű idiótát sem. Apja volt Antall tanácsadója. Ez a nő a cikkeinek nagy részét az apjával együtt publikálta. Akkor az "apja f@szát" kifejezés új értelmemmel bővült. Drága orsika, minden szavad arany! Epedve várjuk, hogy megmond a tuti-frankót, amire az a sok idióta bevándorláspárti balliberális nemzetrontó stb. tudós nem jött még rá. Mindenesetre a marhák jól teszik, ha el kezdenek kevesebbet fingani, böfögni, OgV kiböffentette, "válság gyün" Ezt mondja minden évben. Jönni jön, de fingja sincs mikor. Miért az űrügyi minisztert kérdezték, miért nem a környezetvédelmi minisztert? Mert az nincs? már jó ideje. Épp csak azt nem tette hozzá, mint a gazdája, hogy beszéljünk a pénzről, egyébként felmondta a propagandát. Hát ha műkörmösöket tesznek komolyabb pozíciókba, akkor nagyobb okosságokat nem várhatunk. Dehát erről szól a NER.
Sámannus
Jó jelölt lenne a biztos bukáshoz. Szerintem ilyen ripacsokat kiköpi budapesti választó. Elmehetne sörnyitónak a Gellérthegyre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.