Deutsch Tamás szerint időszerű az antiszemitizmussal kapcsolatos iskolai tananyagok felülvizsgálata.

Az Izrael-ellenesség az antiszemitizmus új formáját jelenti, ezért időszerű és szükséges az antiszemitizmussal, Izrael Állammal és a zsidósággal kapcsolatos iskolai tananyagok felülvizsgálata az európai oktatás rendszerében

- jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP) delegációjának vezetője Strasbourgban kedden.

Deutsch Tamás, Az oktatás szerepe az antiszemitizmus elleni küzdelemben címmel az Európai Parlamentben tartott konferencián mindenek előtt kiemelte: csak a tudás, az ismeretek átadása révén lehet megakadályozni, hogy a történelem megismételje önmagát és a zsidó közösség újra a szélsőséges csoportok céltáblája vagy áldozata legyen.

Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti képviselője beszédében azt hangsúlyozta, hogy az antiszemitizmustól mentes, a demokratizmus és a tolerancia elvein alapuló társadalom felépítése az osztálytermekben kezdődik.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es mit tenne bele?
Hogyan kell felszippantani a csikot, hogy semmi ne vesszen karba belole?
Vagy hogyan kell kurvazni a feleseg mellett?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Es mit tenne bele?
Hogyan kell felszippantani a csikot, hogy semmi ne vesszen karba belole?
Vagy hogyan kell kurvazni a feleseg mellett?
SÍva
Az antiszemitizmus nem születik az emberrel hanem kialakul! Az okokkal kellene kezdeni valamit és megszünne az okozat! Dettó a kisebbség esete!
balos
@SÍva: Pedig nincs igazad!Esetünkben a zsidóság mindig írtható volt,mert a tehetségtelenség erre predesztrinálta a többséget!
jáger laszló
Nem nyúlka-piszka,+szúr a bicska!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Tessék mondani és ki nevelne a gyerekeket, demokratizmusra és toleranciára??? Önök politikusok az egyre szélesebb körű gyűlölet gerjesztéssel, az állandó gyűlölet beszéddel, a mindenki hibás, mindenki minket támad szöveggel, plakáttal? Per pillanat a demokrácia, tolerancia önöknek csak szép szavak, de hogy mit jelent, arról fogalmuk sincs! Tompika, Hölvényi képviselő "urak" Előbb olvassák el a saját és párttársaik beszédeit, véleményüket, aztán lehet mesélni! Ajánlom figyelmükbe pl. a fidesz kongresszuson elhangzott , az ország vezetőinek és politikusainak beszédeit! Úgyis, mint "demokratizmusra, toleranciára nevelő tananyag" elrettentő példáját!
SÍva
@CsipkeRózsa: Hát hidd el, hogy esetemben nem így van! Utánna olvastam dolgoknak és valahogy elkezdtem kételkedni dolgokban amiket állítanak! Sok mindent másként látok manapság és jobban odafigyelek a hogyan és miként, miértekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.